женски тайни

маникюр

Модерен шам маникюр: снимки, идеи и тенденции на сезона

Трудно е да си представим по-свеж и вдъхновяващ нюанс, отколкото нежен ментов цвят. Цвят на шам – нещо средно между пиян тюркоаз и лазурным. Това е най-добрият цвят за ярка пролетния и летен дизайн на ноктите.

Шам цвят винаги е актуален. Той добре се комбинира с разнообразни цветове, елементи и орнаменти. Лак за нокти в цвят на шам изглежда женствена, естествено и при разглеждане на невен предизвиква само положителни емоции.

Модерен шам маникюр: стилен нийл-арт

Шам маникюр – изборът на ярки личности, оптимистите, чийто дизайн ще се зарежда с енергия и отлично настроение. Изглежда страхотно дори просто шам лак за нокти. Той придава на целия образ на невинност и духовна чистота. Нежни нюанси на дърво фъстъци с произход от цветове изглеждат чудесно в образа на тиха момичета. Нийл арт с мотиви и шарки, подчеркивающими поглед и добавяне на уникален баркод.

Внимание! Цвят на шам има съществен недостатък – тя подчертава всички недостатъци на епидермиса и на нокътната плочка.

Ярък шам дизайн на ноктите изглежда страхотно на момичета с тен на кожата, останалата част модницам да се изправи по-нежен тон. Нокти в цвят на шам, ярки тоалети и аксесоари. Изберете оранжево, корал, виолетов, лимон, пурпурни дрехи.

Лак за нокти в цвят на шам: да се смесва с други нюанси

Монохромен маникюр отново на върха на популярността. Дизайн на шам не е изключение. Това е най-доброто решение за ежедневна нийл-арт, не твърде забележимо и отвличане на вниманието. Но ако се разреди спокоен дърво фъстъци с произход от други нюанси, вие ще получите невероятно стилен в нейното изкуство, който ще се превърне в прекрасна декорация тържествен начин.

Най-доброто допълнение дърво фъстъци с произход от цветове, нюанси се считат за:

    черна контрастная изкуство на ноктите винаги изглеждат благородно и тържествено. Пълен дизайн с кристали, орнаменти, геометрични модели. розово – използвайте тази комбинация за създаване на ярки и младежки образ. Подчертават в червено и оранжево, цветя, завързана декор. бяло и кафяво – това са съвсем различни и два цвята цяло тандем изглеждат невероятно стилен люляк в комбинация с фисташковым дава много нежна и женствена злато – вариант прекрасен празничен начин

Шам маникюр с геометричен дизайн

Геометрия – популярни за ежедневието и празничния образ. Дизайн изглежда строго и лаконично, така че предполага използването на контрастни цветови комбинации.

Изглежда перфектно фъстъци с черен цвят. Тъмен нюанс само допълва обичайния цвят на шам. Се използва за дизайн на фини линии Кърли и не масивни блокове.

Нарисува фигура само 1-2 пръста си, в противен случай конструкцията ще изглежда трудно. Най-доброто допълнение към геометричен дизайн ще гел-лак с пайети и пайети. Използвайте ги за попълване на отделните полета за рисуване на по-дебели линии. С брилянтен добавянето на шам фъстък, маникюр ще изглежда по-ярка и по-оригинално.

Шам матиран лак за нокти: Дизайн кадифена идеи

Матиран дизайн продължава да печели сърцата на милиони модата. Блясък, разбира се, изглежда впечатляващо и красиво, но в кадифена дизайн има своето очарование. Фъстъци матиран маникюр е идеален за бизнес и ежедневна начин. Спокоен шам трябва само ярко допълнение към Така, да се направи дизайн с кристали, пайети, пясък и геометрични фигури.

Матирано покритие в комбинация с:

    розово фигури в бели фини линии и геометрични фигури, мотиви mehendi

Невероятно мека и изглежда перфектен дизайн с акрил на прах. Използваме материали за украса 1-2 невен, другата от горе обикновен гел лак. Нюанси акрил на прах избирате в зависимост от основния цвят, малко по-тъмен или по-светъл.

Шам маникюр злато

Златен декор не е за ежедневието на образи. Той изглежда страхотно в празнични лъкове, особено в комбинация с аксесоари. Шам цвят изглежда страхотно със златен декор. Най-често злато или близък до него на тъмно с пясъчен цвят се използва за декорация дантела, маникюр техниката кракелюр.

Шам перла маникюр с tirkai

Цвят на шам-свеж и нежен, изглежда страхотно с новост миналия сезон – tirkai. Прах седеф изглежда особено красиво в ярки цветове, за да се използва за дизайн на светло-зелено, светло-зелен, маслинено-зелен.

Маникюр с tirkai почти не се нуждае от бижута. Главната връхната точка на този дизайн е перламутровой прах, който създава нежно и дълбоко покритие.

Шам маникюр с дизайн: как да декорирате ноктите

В маникюре главната роля се играе главните роли. Той дава тон за нокти. Декор допълва цялостната картина и се добавя уникален баркод. Самата шам маникюр-това е леко и спокойно, така шаблони трябва да бъдат подходящи.

Най-доброто допълнение шам лак:

    нежни клонки с листа в контрастен цвят, завързана интериор, флорални мотиви, кристали, пайетки, мъниста и други 3D дизайн

Цвят на шам ще се радвате на абсолютно всеки друг се вписва в класическо изкуство маникюр. Да го използвате за френски и на лунната дизайн нокти. Това може да бъде опростен дизайн, без излишни украшения или оригинален маникюр с кристали, пайети, перли.

Цвят на шам, като нюанс на зелено, изглежда страхотно през пролетта и лятото на нийл арт. В сянката изглежда много по-интересно класически зелен, омайна нежност и спокойствие. Бъдете сигурни, за да попълните вашият маникюр, определени гел лак в шам-фъстък цветове и няма да имате проблеми с избора на цвят за следващата си нокти.