женски тайни

мода

Модерна класика: как да се носят брошки

В този сезон-брошка ще се превърне в основен аксесоар. Но, за да изглежда вярно, трябва да бъде в състояние да използват този продукт правилно. Говорим за това, как да се носят брошки: в какво облекло те се вписват много по-добре да затегнете ги и в каква посока.

Традиции + модерността

Брошка достатъчно стар аксесоар, който някога е имал утилитарную функция, но днес Предимствата на изчезнали и само красота. Въпреки че съвременната мода не поставя строги изисквания към носенето на брошки, като, например, в 18-19 век. Напротив, днес е решил да наруши канони и правила, но и традиционен начин за носенето още е актуална, е важно да се избере подходящ костюм бижута.

На въпрос за това, какво облекло да се носят днес брошка е, защото ги носят с нищо и в най-неочаквани места. Има място за въображение, но чувството за мярка не трябва да се резюмира.

Брошка на рокля

Носенето на рокля с брошка

носенето на рокля с брошка

Комбинация от рокля и брошка изглежда много нежен и елегантен. Традиция препоръчва носенето на брошка върху лявото рамо и класическа малка рокля ще стане по-изразителна, ако го украсяват с голям и ефектен аксесоар. Днес на мода големи брошки различни форми и дизайн.

За различни ситуации можете да изберете различни декорации. За класическия театър, на прием е добре да изберете брошки голям по размер, но и традиционен дизайн: цветя, растения, геометрични фигури. И в по-официална обстановка, можете да се забавлявате и да носят по-голяма брошка много провокативен дизайн.

Брошка на рокля

Кафява рокля с брошью

Традиционно, брошка не трябва да се съчетае с други бижута, но съвременната мода да се спори с тях и се препоръчва да се носят заедно, както мъниста и Камея. Това е като скучен разговор класиката и търси смели дами.

Брошка на яке

Брошка на лявото рамо

Две брошки върху жилетка

, брошка на пуловер

Брошка на нейната блуза

Просто украшение с вязаный пуловер ще искрят с нови цветове, ако го украсят брошью. Демократичните зимата намалява елегантни аксесоари, които обикновено се поставят точно над сърцето. Брошка може да се превърне в забавна подробност, която загатват за смели характер на собственика. Днес модни аксесоари под формата на фигурки на животни, птици, различни предмети: дървета, кактуси, знамена, котви и т.н., е печеливша за лък с пуловер – цветя, те винаги добавя нотка на романтичности и женственост.

Брошка на риза

Облечен с брошка на ризата си и

Игла за яка на ризата

Брошка на дрехи

Брошка класическа риза

романтичен вид с брошью

Аксесоар за риза

Ризи повечето момичета. Това е универсална част от гардероба, те отиват на работа и излезе. Промяна на поста колко романтично, можете да украсите риза с брошью. Брошка може да се носи на горните бутон. По-добре да изберете чудесен аксесоар цветя, които ще бъдат в детайли костюм или контрастен цвят. По-смелите момичета могат да се трансформират в оригиналната украса, чрез комбиниране на брошки и веригата. Можете също така да прикачите малки орнаменти по краищата на яката, тя веднага ще направи изображението по-модерен и младежки.

Брошка на яке

Брошка на яке

брошка на яке

брошка на яката на якето

Брошка на яке

Яке просто създадена за носене брошки, традиционно им придават на ревера или джоб на гърдите. За създаване на по-експресивно начин с класически пиджаком, можете да се обърне внимание на декорацията голям размер, и оригинален дизайн. Те ще могат да обновите своя начин и да добавите шутливые нотки в костюм.

Брошки върху жилетка

Брошка на пуловер

облечен с брошка на пуловер

облечен с брошка на пуловер

Брошка Шанел

Брошка Чайка

Брошка във формата на цвете

Една жилетка е много удобна и позната нещо в женския гардероб. Но има голям недостатък – скок изглежда твърде прозаично и трябва да бъде възобновен. И тук на помощ идват брошка съберат оригиналния лук, достатъчно е да изберете украса и екстравагантен дизайн и голям размер, и можете да носите няколко брошки-това е истински тренд на сезона. Днес е модерно да се носят клъстер брошки малки размери или на цяла колекция от бижута с различни размери.

Брошка герб

За да закачите брошка герб

носи брошка герб

Брошка герб

Съвременните брошки

Шанел брошка палто

Болт яка от Лисица палто

Друга важна тенденция е украса брошки якета. Палта, кожени палта, кожени якета с брошки изглежда много модерен и ярко. Аксесоар, може да се монтира на яката или на раменете, и можете да ги поставите на колана или в джоба. Тук всичко зависи от вкуса и смели момичета.