женски тайни

стил

Модерни цветове пролет-лято 2020

Зад вратата пролет-2020. Какво е необходимо, за да отговарят на пролетта и лятото днес? Разглеждате лъскаво списание с последните новини и снимки на най-модни тенденции в облеклото. Цвят Институт на Pantone Цветове вече са идентифицирани модерни нюанси, които ще обграждат ни през пролетта и лятото. Този сезон остава в модата свежи цветове. И ни позволява да се отнасяме към разширяване на цветя, в официално облекло.

Модни комбинации от цветове пролет-лято 2020

Вземете специален начин днес просто. Цялата цветова гама върви добре. За да разгледате снимки в списания, тя разкрива всички тайни. Според Pantone, основният цвят на сезона жълто чучулига. Това предизвиква нов порой от безудержных емоции сутрин и тиха и мелодична трели на тиха лятна вечер. Неговата противоречива позволява да мечтаят.

Бизнес стил преобладава жълт в околността:

    бял; черно; бяло и черно; сиво.

Комбинация от жълто и с други цветове на дъгата създава светлинно изображение е със степен на лекомислие.

Модни цветове от Pantone пролет-лято 2020

Yellow bird — жълт. От бледо кехлибарен. От много леки до абоната. Дори и със зелен оттенък. В дрехи с такъв цвят, една жена е в състояние да реализира себе си в офиса, за разходка, по време на партито. Всички снимки ще изглеждат в движение. Чери домати и червен. От розово-оранжево до тъмно червено. От мека, детски директно благороден, тайнствен. Детски синьо — синьо-синьо. Меки, почти плюшени. Да се подчертае свежест и бодрост на пролетта сутрин. В същото време създават образ на уют и спокойствие.. Масло от Чили — бордо. Крие царската власт, мир, спокойствие и енергията на движение едновременно. Подходящ за жени от всички видове. Розов, лавандула. Много загадъчен цвят. Променлив дами, които не знаят, това, което искам. Той е студен, но мек. Държи в напрежение. Цъфтят далиите — мека сянка. Още едно чудесно допълнение към делови стил този сезон. Аркадия — зелен. Цвят на нежна пролетна зеленина и чист лятна зеленина, пълни с влагата от топлия дъжд. Изглежда, че сива врана трябва да потрескивать от концентрация. Ultra Violet основният тон на година. На прага. Комбинация от огън и вода. Цвят от тъмно-лилав до слива, за да ви позволи да разгърне своя образ в бизнес среда и по време на парти. Този цвят по-добре в дрехи. Той се намира в хармония с всички цветя, които можем да си представим. Император — шоколад. Не всеки може да съчетае консерватизъм, в аскетизъм, простота. Вечерна рокля цвят на горчив шоколад със златен или перлена огърлица-това е печелившият вариант. С удоволствие — кафяво със синьо, зелено, жълто, лилаво. Стил на бизнес кафяво с бяло, черно, сиво, кафяво. Запомнящ се акцент кафяво и червено. Бледо-лилаво. Той прилича на студена сладолед в горещ ден. Създава спокоен начин за вечерни разходки, се приспособява към живота си на работното място. Пролетен минзухар. Лесна лятна рокля или строга пола-молив, които придават на всяка жена елегантност и изненада. Лайм удар. Ослепителен и рязък. Цветовете от жълто-зелено до светло зелено мач несочетаемое. Важното е да не се прекалява.

Модерни цветове пролет-лято 2020 г. от Pantone в облеклото

Модни тенденции за сезона удобство цвят. Институт на Pantone Цветове ви позволява да комбинирате яснота, бързина, с класическа строгост. Помага да се създаде изображение, дори в официалната сфера. Превърнете скучните делници облекло с ярък аксесоар.

Рокля в жълто сега са уместни и в офиса. Тъмните нюанси на зелено, също ще бъдат приложими и в прост стил на обличане. Дъждовно, сив ден, тези нюанси се съживи.

Неочаквана комбинация от кафяви и бежови тонове, със сини да се посочи целта, практичност. Кафяв с лилаво същата наситеност, заряжающие оптимизъм. А червено в комбинация с кафяво не оспорва.

Сив не означава бъде тъжно, какво означава да мечтаят. В комбинация с розово, идеален за домашно облекло. Сиво с синьо регулира в работно настроение. Жълтият цвят прави облекло е по-спокоен. С фуксия цвят красив и сбит.

Син цвят — спокоен и сдържан. Той започна работа. И в комбинация с нещо червено разкаже всичко за вашата решителност. С жълта пола на вашата игривост. И в зелено яке — желание за новостите.

Комбинация от тонове през този сезон, ние трябва да помним тяхната интензивност. При изобразяването трябва да се намали концентрацията на цветове в някои дрехи.

Какъв моден цвят на косата пролет-лято 2020?

През пролетта на мода:

    тъмно-червено; червено нюанси.

Черешов оттенък на капитана може да се комбинира с тъмен към по-светъл. Придава допълнителен обем на косата, оригиналност.

Мелирование и оцветяване с помощта на червен конец-това е днес на мода. Дори изкуствени сива коса с цветни съвети или райета в ярки цветове — синьо, розово, тюркоаз.

За темноволосых момичета значение кафяви нюанси. И преминаване от светло на цвят на тъмен. Също така добавя обем.

През лятото трябва да се съсредоточи върху нюанси:

    пясъчен блондинка; карамел blond; пепеляв блондин; блондинка (важно е за дръзките момичета, короткоплодный).

Длинноволосых красавици за коса добави направления на по-светъл тон (метод Штраубинг). И жените, за да се съсредоточи върху оттенък на карамел.

Канела, червено злато, тъмно кафяво, кофейно-карамел цвят — модната тенденция за тъмна коса.

Модни цветове на лака за нокти пролет-лято 2020

Ноктите, дрехите, днес се носи жизненост, свежест, спокойствие и сдържаност. Пролетта дойде с небето-синьо, розово, светло сиво и зелено нюанси. Мода за цветя и животни щампи.

И цвят червено вино бие рекорди. Тя се съчетава с всички дрехи. Лятото дойде, с розов кварц, прасковено, светло син цвят от едната страна. А от друга наситен син цвят, лимон-жълто, свежо зелено. Реалните изображения на вълни, морето и палми.

Модерни цветове пролет-лято 2020 г.

Устните — важният акцент в живота на модата. Негармоничное избора на червило може да развали целия имидж. Този сезон модата трябва да се радват. За да унищожи образа на почти нереално.

В модата, както винаги, класически и естествен грим. Спокойна и лека наивност в нюанси.

Но за експериментатори, където има развихри. Избирайки ярки дрехи, вие трябва да изберете един и същи грим. Но той трябва не само да подчертае настроение и не убивайте личността. Важно е да погледнете на ситуацията, в която се намира жена. Запомнящ се грим е подходящ само за вечерни рокли.