женски тайни

мода

Модерни цветове в женски дрехи есен-зима 2019 2020

Наистина, цвета на дрехите може да разкаже за своя собственика на много повече, отколкото той (или тя) е готов да направи това. И най-интересното е, че при избора на нюанси на лука стане възможно, да влияе на света около нас. Есента и зимата 2019 2020 — специално, по време на студен цвят в облеклото.

Студен син цвят в дрехи есен-зима 2019 2020

В сезона на есенната мода 17 Пролет 18 син цвят е много популярен министър-шоу, и обещава да бъде популярна и в ежедневието. Синият цвят помага да се отпуснете и чувство на душевен комфорт, което води до в душата си чувство на стабилност.

Студен нюанс към студения сезон – това е профил, който дава тон.

Син оттенък просто палта и шлифери отдавна вкоренено в съзнанието, като символ на елегантност, са едни и същи класни и елегантни. В крайна сметка, критиците не ще соврать – наличието на сини цветове в облеклото дава хладна сянка върху целия вид. Поради това, ако се опитате да комбинирате синьо със топли цветове, всеки лук ще изглежда много необичайно.

Наситен червен цвят модни цветове на дрехи есен-зима 2019 2020

Следващата година ще донесе мир fashion с ярък и интересен тон сироп Гренадин, обаче, но с по-голяма сдържаност и благородство. Не трябва да обвинявате couturier за намаляване на страст при избора на цветови решения профил на – в края на краищата, за вкус не се спори.

Е Трудно да останете незабелязани в дрехи на червени тонове, дори ако тонът не е verhartet. Този цвят може да се говори за своя господар (стюардеса) понесени от усещания: чувственост и страст, желание и, разбира се, любов.

Освен това, на емоционално ниво, този цвят може да добавите своя собственик енергия и ентусиазъм (дали защото неизбежно привлича вниманието, независимо дали това е тенденция на фън шуй)… ние не трябва да забравяме за обезопасяване и разумна достатъчност.

Червено-това е лошо, да се смесват и не търпи конкуренция, намаляване на усещането за вкуса на неговия собственик. Възможни аксесоари в други цветове или акценти, като шал.

Модерен топ с Пантона служи като показател за голям интерес на дизайнерите лилаво цветове.

Сива на цвят в дрехи есен-зима 2019 2020

Не забравяйте, че изображението не само дрехи, но и без грим, прическа, аксесоари. Например, френските гримьори и специалисти по нийл-арт сива препоръчваме да използвате грим и маникюр, за да създадат „набор“ шедьоври, поради което е отличен представител на обществото ще остави дълбок белег в подсъзнанието на рицарите.

Сива е дискретен и се вписва идеално в комбинация с почти всеки друг цвят е все още в дрехите. Той неизбежно се превръща в неговия фон. Какво не се препоръчва да се намерят дрехи в стил casual в този тон. Все пак грей-това е много нисък тон, и от време на време потенциално изисква емоционална откритост. … Въпреки това, са възможни варианти.

Това е сиви тонове, се препоръчва да се избере за проектиране на типови бизнес-Лука 2019 2020.

Дъсти Кедър — модерен цвят в облеклото за есента и зимата 2019 2020

До голяма степен благодарение на това, че това е коктейл, състоящ се от смес от благороден кафяво и тъмно розови нюанси. (Ролята на прах играе в бледо-розови тонове, които, между другото, сами не много често). Дискретен и далеч необичайни цветове, като че ли е специално да се подчертае женствеността.

В този сезон на „награда зрительских интереси“, а заслужено заема тон прашни кедър.

Между другото, мъжка колекция облекла тези цветове, значително отстъпва на жените, което показва, че жена фокус, че ключът. В същото време, ако погледнете статистиката от използването на такава цветова гама модни къщи в Италия, можете да бъдете сигурни, че никой не е изключение! Цветовете са изключително популярни през този сезон и модни ревюта, в началото на годината вдигна своя „класация“.

Студени, сиви цветове в дрехите есен-зима 2019 2020

Цветът е междинен между Черно и бяло, се счита за неутрален.

Тази гама включва нюанси:

    студен дъжд; мокър асфалт; сив лед.

Едва ли може да се говори за радостно настроение на човек, облечен в наметало на цвят „мокър асфалт“. Може би за радост, че цветът добавя.

Обаждане студен сив цвят, неутрален, не е съвсем вярно, защото сянката е напълно носи емоционален заряд на неговия носител.

От друга страна, дрехи не винаги показват емоционален фон. Понякога това служи на определена цел: например, ако се нуждаете от ценни идеи, обикновено си струва да помисли сериозно. Да бъде в центъра на вниманието, това означава, пречи на себе си. Ето и дойде студен сив тон, който, ако не се обединят човек с тълпата, поне да не се открояват.

Emerald модерен цвят за дрехи есен-зима 2019 2020

Зеленият цвят обикновено се възприема от нас като цвят на целия живот. Въпреки това, изумруд-плътен, наситен зелен цвят, настоявайки вместо това достойнство ценен минерал, отколкото безумие младите април листа. Такива тънки нотки на зелено в рамките на третия сезон на един ред, увеличаване на неговата популярност сред колекции на различни марки.

Вероятно може да се говори за дългосрочната тенденция в предпочитанията. Плюс, в елегантен, играе с нюанси на цвят добавя глътка новост в никакъв случай. Emerald тоналност отличителна добре подчертава достойнството на лицето и кожата, подчертава очите и чудесно се допълва с лек руж.

Цвят на сочна млада трева, ефектно контрастира със сребрист сняг през зимата, а контрастът винаги привлича погледи

Широка гама от цветове, която съчетава в себе си изумрудено зелени, без да бъдат пожертвани стил:

    класически черен; други нюанси на зелено (например светло зелено или маслинено); бяло.

Изглежда страхотно и богат изумрудения цвят на роклята. Въпреки че дамите диаманти винаги се облича така, цветовете не трябва да бъдат допълнени със скъпоценни камъни.

Комбинация от зелени тонове в облеклото и червен (огън) косата при момичетата може да доведе до бурен ентусиазъм сред феновете. Подчертава и допълва лък изумрудения цвят зелените очи мнение… не напразно толкова общи съвети, за да изберете най-добрите цветове на очите.

Модни цветове на дрехи есен-зима 2019 2020 въздуха синьо

Наистина, руската зима е известен с огромния брой тъп дни. И след една седмица на лошото време, на душата и се достига нещо, психологически успокояващо. Въздушно нежно-сини, като небето и въздуха лекота и чувствителност. Леки ситцевые рокли и блузы цвят се вписва идеално в концепцията.

Може би, синьо-това е най-светъл тон, който можете да си представите. Ето това е свобода на casual стила.

Но сред мъжете този цвят е популярен сред ризи. Периодично да „стреляме“ проекти костюми бледо-сини цветове, но можете да го сравните с концептуални модели на автокъща: те са по-скъпи в цената и, като цяло, е абсолютно нефункциональна.

Пикантна горчица — цвят дрехи есен-зима 2019 2020

Категорично топло, сенки затопляне жълто. Като гнило листа – отражение на otsiningo лято. Единственият минус – възможност за оцветяване на реагент – неща, които е препоръчително да се носят дискретно. Като цяло, обхвата на този сигнал достатъчно разнообразни.

Това е:

    пепеляво-жълт; светло кафяво; пясък; светло кафяво-бежов.

Забележително е, че цялото изображение се превръща в ярки и ефектни, дори ако дрехите където „пикантни канела“ е представена не господстващо аксесоари. Например, детски ръкавици и ботуши в допълнение към сив бизнес-костюм.

Не трябва да се колебаеш топли цветове през зимата! Те са в състояние да подобри тонуса един на наличието.

Модерни цветове грънчарска глина есен облекло зима 2019 2020

Грънчарска глина-това са така наречените класически нюанси. Това означава, че ако вие не знаете какво да изберете – приемайте класическа музика. Не може да се обърка! И аз не знам, като цяло, много. Това кара дизайнерите да измислят сложни описателни термини, сравняване и гиперболы, които характеризират популярността на този цвят.

Обикновено, съдове от глина-това не е само топла, като много богати (кафяв) цвят, разреден с малко жълто (злато).

Типично за МЕДИИ:

Кожени якета и палта. Това може да бъде прикрит до коленете гладка, тен на кожата, тъмно-кафяв тон с характерен кожата на кравата петна под формата на тъмни ивици. Велур аксесоари и обувки. Тези облекла са обикновено по-леки. Замшевая текстура повече клонят към светлинните нюанси на тонове. Тя изглежда особено стилно в слушалките: така е, да речем, обувки и ръкавици (цвят – светло грънчарска глина), но в сравнение с класическите джинси и черни кожени якета. Ще се съгласите, е впечатляващо. Колани. Тъмно кафяво на цвят дрехи-това е универсална класика от всякакъв жанр. Независимо от стила, формата и дори от време на годината. Каишка този цвят определено ви допада. Жилетки и шапки (но много по-малко). Жилетка в по-голяма степен носят в съчетание със строг костюм. Така че тук noblise задължава (позиция задължава). И за шапки цветовата гама определя остатъка от картината като цяло. Въпреки, че е трудно да не се съглася с това, че тон, шапка, жилетка или ги добавите носители на дискретен Чар.

По-дълбоки нюанси на кафяво, и по-печеливши. Психологически кафяв цвят съобщава за готовност да окаже подкрепа на консервативния подход в бизнеса. Въпреки това, това не изключва приятелство и сътрудничество.

Ако искате един вид се излъчва здравина, направи така, че вашият кафяв лук отгоре.