Модерни ноктите: нова зимна 2020-2021

Днес нито едно момиче не е вашия начин без чист и красив маникюр. Добре поддържани нокти казват много за характера и предпочитанията на младите дами. Затова е важно да се създаде в ръцете си модерен и стилен маникюр, които ще отговарят на последните тенденции в дизайна на нокти. В нашия преглед, ние се представяме най-актуални новини в света лак за нокти, като ги разделите за ваше удобство на сезона.

Модерен маникюр: зима 2020-2021

В студен сезон на най-популярните цветове за маникюр ще спокойни пастелни нюанси на розово, бледо-сини и т.н. С тях можете да постигнете маникюр в такива техники, като яке, лунен или омбре. В допълнение към едноцветен дизайн, използвайте няколко нюанси, като ги смесва по своему.

2020-2021 зимен маникюр не е без различни тематични рисунки на тема Нова Година, Коледа, снежинки, Дядо коледа, коледни елхи все още са актуални и търсени от модата. Този дизайн ще създаде празнично настроение и чудесно ще се побере във вашия коледен образ.

Зимен маникюр-това е не само солиден дизайн и минимум декор. Никой не ви забранява да използвате кристали, разноцветни мъниста, перли, лепенки за нокти в дизайна на нокти.

Зима sudovy маникюр

Дизайн на ноктите nadovich нюанси са изключително популярни сред момичетата. Мек успокояващ цвят подходящ за всяка ситуация – на работа, на разходка с приятели, ежедневието и т.н.

Най-добрите морски нюанси изглеждат в техниката на френски. Това може да бъде класически вариант на френски маникюр с бяла „усмивка“ или дизайн със златни пайети и модели по ръба на нокътя.

Коледен маникюр 2020-2021

Празничен маникюр-това е винаги цветни и уникални. Всяко момиче се стреми да създаде уникален дизайн на ноктите, който ще привлече вниманието към себе си и да изглежда стилно.

Класически коледен маникюр – пробите и декорации с пайети и кристали. Модерен маникюр технологии позволяват да се създават различни рисунки на нокти.

Маникюр пролет-лято 2020-2021: стилни идеи

Първите топли дни се мъчим момичета за подмяна на nastukova зимни дрехи и образи. Не остава без внимание и невен, които са „облечени“ в ярки и смели нюанси с изобилие от дизайн и чертежи.

В сезон пролет-лято 2020-2021 за модата има няколко варианта за дизайн на ноктите.

За всеки ден на маникюр, за да изберете по-дискретни нюанси, издание ще се фокусира върху екстравагантни варианти.

Тенденция за пролетно-летния сезон 2020-2021 – необичайни материи и модерни технологии. Актуални къси и на средна дължина на ноктите. Спрете избора си върху овална форма на нокътя, която е по-близо до естествения.

Екстравагантни квадратни и дълги, остри нокти е абсолютно неприемливо в 2020-2021 година. Тази форма все още се смята за лош вкус и на връх вулгарност.

Летен маникюр 2020-2021 наситена с геометрични фигури и абстрактни форми. Също така не може да се мине без сочни апетитни плодове на ноктите си, които са най-актуални за топлия сезон.

Вижте как ярко и впечатляващо изглежда летни ноктите 2020-2021.

Есенен маникюр 2020-2021: техник Мода и дизайн

Въпреки факта, че есента е сезон, свързан с много скучни неяркие нюанси, есен 2020-2021 ще нийл-дизайн огромно количество ярки цветове.

Тенденцията ще се цветове, като Бордо, светло червен, слива, златно, бежово, млечен нюанси.

Любим сезон е лунен маникюр в nadovich цвят. Обърнете внимание също на тази нова техника, като две половинки, същността на която се състои в живописта част на нокътя в един цвят, а другата е в контрастен цвят.

Актуални цветове за маникюр 2020-2021

Признаване на много fashionistas цветове остават на червено, черно и пастелни нюанси. И следващата година не се промени ситуацията, и триото често се срещат в маникюр дами.

Пастелно маникюр

Морски нюанси включват голям брой цветове, така че всяко момиче може да избере цвета си в зависимост от настроението, облекло или времето.

Млечен, оранжево, сиво, розово нюанси са подходящи за всяко облекло и случай. Избор на морски нюанси, обърнете специално внимание на цвета на вашата кожа. Опитайте се да намерите подобни и с подходящ лак за нокти.

Черен дизайн на ноктите 2020-2021

Тъмните нюанси изглеждат провокативно и екстравагантни, но, въпреки това, много момичета са решили на черен маникюр. Този дизайн не е особено приветства готвачи, затова по-добре е да не го вземат на работа.

Черен маникюр, може да се направи monotechnic с кристали и пайети. Този дизайн е отлично ще се впише във вечерно облекло за всеки повод. Ако сте голям фен на тъмните оттенъци и цялото си време прекарват в офиса, може да бъде ограничено от геометрични фигури или модели с този цвят.

Червен дизайн нокти 2020-2021

Богата палитра от червени цветове позволява да се създават разнообразни ноктите изкуство на ноктите си. Прост червен цвят, изглежда доста обикновен и дори вулгарно, така че обърнете внимание на бордо, вино и чери тон.

През пролетта и лятото, избирайте по-наситени и ярки цветове за маникюр, гранат или червено на цвят.

Подходящи методи и идеи за маникюр 2020-2021

Предлагаме ви да се запознаете с най-популярните идеи за дизайн на ноктите 2020-2021, които можете да вземете за основа за собствената си маникюр.

Ленти

Хоризонтални и вертикални ивици актуална през последните няколко сезона. През 2020-2021 година те ще се увеличи с ново ниво на популярност и се превърна в най-популярните модели на дизайна на нокти.

Редуващи се ивици няколко цвята дава възможност за създаване на уникален и елегантен маникюр за всеки ден или за специални случаи.

В тази техника е важно комбинация от цветове. За всеки ден на маникюр, изберете 2-3 пастелни сенки и да се създаде маникюр с ивици с различна ширина.

За празничен маникюр, използване на няколко контрастиращи цветове, като червено и зелено, синьо и жълто.

Пайетки

Ярки блестящи пайети са в състояние да разнообразят не само вечер и празничен дизайн на ноктите, те са подходящи и за ежедневна маникюр. Важното е да не се прекалява и да се нанесе върху ноктите малък брой шиммера да му дизайн елегантност.

На върха На популярността на златни и сребърни гвоздеи. Пръстите покриват твърда лак и спрей върху все още влажна основа россыпь блестяща прашец.

Рисунки за нокти 2020-2021

Майстор на ноктите дизайн предлагат модницам две напълно противоположни тенденции. Заедно с буци бижута, пайети и моделиране, популярност и скромни рисунки.

Миниатюрни водни капки, пъпки, цветя, точки и тънки ивици подчертават крехкост и нежност на пръстите си. Този нийл дизайн е особено актуални през есенно-зимния период, когато искате да придават на образа на малко свежест и лекота.

Нокътната дизайн като творческо поле, което може да се препоръча нещо конкретно, е много трудно. Всяко момиче в търсене на стилен и динамичен, което създава неповторим маникюр на ноктите си, изразявайки своето настроение.

Вземайки под внимание на тенденциите, представени в статията, вашите нокти ще бъдат винаги изглежда стилно и привлекателно.