женски тайни

стил

Модерни палта 2019-2020

Самите windbreakers украса. Още по-изненадващо, че се опитва да ги украсявам. Въпреки това, понякога такива действия не напразно, и много дизайнери успяват да създадат много цветни неща, които привличат със своята уникалност и новост.

Декор Модерен есенно-зимни палта 2019-2020

Специфични текстура на кожа, велур и овча кожа, отлично постоянното присъствие на кожа, без съмнение ще привлекат вниманието на околните.

Но това може да добави много други детайли:

    вложки от космоса-Пух Кожа; детайли от кожа овце (козина навън); оригинални яки, маншети и лацканы.

Обединява ги едно – от овча кожа, с богат избор на дрехи. Отбелязва се тенденция към използване на гланц. Привидно, велур и блясък – несъвместими неща, но ако добавите водоустойчив покритие, изкуствени прагове се генерира автоматично и е чудно екстравагантен вид. Много интересно решение, как да се различи нещо от поредица подобни.

С кожа, не всичко е толкова просто. Оказва се, че в предстоящия сезон включва всички възможни комбинации и типове:

    дълги пухкави; канала; стриженный кожа; фигура выстригли; изкуствена кожа.

Между другото, комбинация от естествена овча кожа и изкуствена украса дава много агресивна реакция и в новия сезон изглежда добре.

Дубленка — модерна и красива!

Палто мода, с дълъг за есен-зима пол 2019-2020

В съветските времена палто беше знак за жизнеспособността на семейството като цяло и на превозвачите, в частност. Това е пълен „дефицит“, тъй като осъждане на общественото мнение, и благодарение на уникалните функционални характеристики. И още повече, че човек е уникалност, толкова по-добре живота си с този човек.

Интересни и редки социологически проучвания онези времена на потребителските теми, да определят нейния престиж като основен фактор на искането и разпространението на дълги кожени кожуси и палто сред населението. Тази тенденция (нейните основи) до голяма степен се е запазила и в наши дни. Освен това, корените му присъщ не само един руски этносу: иначе как да се обясни на толкова голям дял дубленка в пода на модерните модни, посветени на предстоящия сезон на мода?

Дължина, обаче, да се стреми да придобие черти на леко докосване – награда зрительских симпатии определено са модел, с дължина на нивото на коленете.

От съображения за удобство, дълги до коленете:

Комбинация от тежестта/на топлина. Дубленка е трудно да се нарече лек материал от теглото си. Самата кожа може да се оправи, и така лесен. Но в комбинация с кожа подплата има доста значителен натиск върху раменете и на кръста. За да се отървете от излишните специалисти натоварване премахнете всичко излишно от дъното, буквално преди по-студеното време. Важно е да се намери онази тънка линия, където трябва да се спре. Но съдейки по популярността на скици и модели на модерните модни дизайнери, се получава доста добре. Напредък. Технология на съвременни материали, радваха със своите новости. Появяват се за импрегниране на кожата, което помага за намаляване на топлопроводимост на материала и да се отърве от прекалено дебел слой кожа подплата. От гледна точка на естетиката-това е пробив: топли кожени палта сега може да се направи само са инсталирани. Но минус в тази една и съща тежест. Химични реакции, които протичат вътре тъкан при пропитке, значително се увеличава своя дял. Така че, за да се избегне разтягане на кожата материал, за да се намали общата дължина.

В детайлите, в същото време да запази външния вид на нещата, обикновено е много площ на жилищни и лаконичен. Като се започне от греди и завършва с белезници, не се обръща внимание, в преследване на леки декоративни инструменти (или да се откажете). Въпреки това, на разположение на дизайнери остава игра с детайли на дизайна.

Сред яки, има няколко възможности:

    багажник; двубортная версия; кожен мех, голям яката качулка.

„Палав“ кратка дубленка 2019-2020 снимка

„Scagliotti“ на първо място се проявява в прекомерно коротковата палто. Функционално, това се дължи на факта, че съвременната животът предлага много възможности за пътуване в транспорта, отколкото това се прави, за да отида. И, като следствие, това е по-удобно, за да не се опитате сами се изолират в Максим, взвалил на допълнително маса подове дълга козина, и се оставя най – малко- лек, лъскав, елегантен.

Може би, затова кратко и ултра-къси модели палта, в полза на модата в предстоящия сезон. Класиката също е попаднал под това влияние и полушубки от плътна дубленой и се потопете в кожата е по-кратък. В стила на „ултра“ е липсата на симетрия в общината, и рамки за всички видове кожа.

Тегло почти никаква роля, оттам и изобилие от детайли и декоративни елементи в дизайна. Модел на вниманието с рискови модели и ярки, привличащи вниманието аксесоари. Някои критици са такива екземпляри в стил „секси“.

„Scalevalue“ е проява на комбинация от различни стилове.

Така, класически силует лесно се разбира добре с разговори за оцветяване или разпечатате и изрежете ултрамодерен търси подкрепа в част от класическия кожа.

Тази тенденция може да бъде формулирана като нежелание на обществото да се примири с обичайно канони и сдържаност в зимното облекло. Е, понякога той ви позволява да видите светлината наистина оригинален дизайн:

    комбинация от косухи и класически палта; стилно кожено яке до кръста с тапицерия „романтика“; всяка къса традиционния модел, се състои от различни по структура и цвят на кожата.

Модни кожени палта 2019-2020 снимка

Кожени якета, кожуси – всички категории луксозни дрехи. Освен това, става дума не толкова за пари (цените могат да бъдат доста ниски), но и за външния вид на ръцете си. Дизайн и възприятията на другите хора това е особено важно по време на романтична есен, когато дойде време за такива дрехи. Кой може да се сравни с очарованието на една млада дама, облечена в елегантен оборудвана кожено яке?

Присъствие тапицерия от велур и кожа само допринася за очарованието, заедно с индивидуалността. Може би, колко начини и видове довършителни работи, така че можете да разчитате на модели… въпреки, че съм умножаю тази сума на броя на стилове. В резултат на това се получава нещо необикновено. Тя може да бъде описан като разнообразието от оферти, което се наблюдава по модните подиуми на модните хитове.

Ако се опитате по някакъв начин да се структурира видели, трябва да се разделят всички видове дрехи:

Дължина:къса и ултра-къси модели, със средна дължина (от кръста до коляното), модели на Макси (под коляното до пода). На второ място, текстурата на кожата:гладко (или тънко выделанная), груба кожа, велур.

Всички други възможни класификации дават индивидуално усъвършенстване. Дизайн стилове, безброй, и се опитват да ги организирате по същия успех, както на базата на вида на използваните за украса на части.

Очертава този сегмент на висшата мода – изобилие от възможности и липса на ограничения в дизайна.

Модни кожуси Авиаторски 2019-2020 снимка

Този стил е дошъл на мода в началото на века. Хіх и хх – заедно с началото на ерата на авиацията. Първите летци, облечени в тези дрехи, защото само тя може да им осигури оптимална температура на височина (т.е. да се избегне хипотермия). И най-важното – тази изолация не е продувалась (сериозен проблем дрехи първите пилоти).

Оттогава са минали век, но стилът яке-авиатор, напоена с романтиката на първия полет, все още носи в себе си чар и елегантност във Франция тези времена (държава на произход и широко разпространение в авиацията).

Съвременните дизайнери са само в стил „яке-aviator“ на основа, създавайки безброй модели.

Това е задължително къси кожени якета. Това може да бъде велур или импрегниране (по-малко от фина кожа). Цвят — тъмно жълто, но ярките, крещящи цветове и причиняващи не може да се нарече „Авиатор.“ (В чест на първите авиатори са били смирение и дори в аскетизъм).

Интериор, тези жилетки не са много, и всички те обикновено функционални: producitivy от ципове катарами и каишки. Обикновено в такива модели има и много джобове (включително скрити), както и яка. Последното може да се нарече визитната картичка на този стил. Това е дълъг, и ако го вдигне, той буквално се удвоява на главата!

Но като цяло, този модел е и е много приятно за младите хора и модата. Тя е класическа, и, следователно, не може да разруши вашия лук. И най-важното, тя видимо подмладява.

Дамски дубленка в стил милитари 2019-2020 снимка

Някои смятат, че стилът „милитари“ е задължително предполага наличието на камуфлаж. Особено на мода сега да рисува пиксел (от брони в гащите). Но това не е така. За да украсят толкова скъп материал, тъй като кожата във всичките му форми, цветни квадратчета, никой в правото си ум ще бъде (освен ако това не е насочено действие).

При „военните“, на първо място, се отнася простота и практичност якета за употреба (както и всичко в армията). Тя трябва бързо и лесно да правите снимки и да се носят без проблем, „протриване“ и эктропион.

Това е добра топло, но не стесняет движения; наднорменото тегло не трябва да бъде по принцип. Стандартна дължина: midi (под кръста).

Що се отнася до цвят, за предпочитане пастелни цветове и нюанси на цветовете трябва да е близо до натуральному тон материал. И накрая, цената — адекватен модел на представители на този стил могат да присъстват в премиум сегмента (ако отново те не са специално, за да се прослави, например, пайети или диаманти).

А информация за такива стоки не бъдат забранени. Известните модни къщи имат огромна полза от въвеждането на тези палто в чисто граждански сектор. Дизайнерите на открито играе с ошейником, промяна на ширината му лацкана, размера и позицията на колана.

Шоу, посветено на предстоящия сезон в палто в стил „милитари“ са особено подходящи панталони-карго и светъл вълнен пуловер с висока яка.

Модни ярки палто 2019-2020 снимка

В крайна сметка, дубленка и кожени палта не са тези предмети от гардероба, които използва рискови и екстремни цветови комбинации.

Във всеки случай, дори ярко-червени нюанси, обикновено са в хармония с останалите елементи на лук и декоративни елементи в частност. Това е толкова свойство на фактурите, които той е в състояние изглаждане на резки контрасти. Ами, ако дори и най-рискован цвят създава акцент, тогава защо въобще е необходимо в тази версия?

Може би затова яркост през следващия сезон ще бъде заснета в етнически проби. Формат на това палто от midi до макси. Повечето модели са с широк колан линия и силует.

От характеристики се откроява широк маншет, с почти универсална довършителни елементи в стил (това може да бъде всичко-от кожа с метална арматура).

Но най-важното, което отличава тези неща от броя на „колеги“ — печат! През следващия сезон популярни етнически мотиви, характерни за конкретния модел на нацията и цветове. Затова, описвайки ярко палто, това е време, за да дам някои примери от тези етнически групи:

    Американско-индийски мотиви; стил pima Мая; японски йероглифи (честно казано, без коментар).

Ами, при условие правилен избор на други елементи от облеклото, в оформянето на външния вид, уникалност, заедно с внимание-чувство за вкус-гарантирано.