женски тайни

мода

Модерни поли есен-зима 2019 2020

За жени и момичета, поли е предмет на сексуалността, е магнит за мъжките погледи и благодат. Когато едно момиче в пола да минават покрай вас, дръжте поглед към нея. По тази причина пола не бива да се подценява и хвърляне. Всяка модата просто е длъжна да попълни гардероба на съвременните иновации 2019 2020 години, в този и следващите сезони ще се готви ни нещо интересно.

Модни тенденции поли есен-зима 2019 2020

Настоящият сезон донесе изненади — нещо, което не е вярно миналото лято, тази година ще се появи на преден план. Макси поли заменя мини. Тази промяна може да се обясни, защото, след като студен, трябва да се мисли не само за красотата, но и комфорт. Комфорт поли дами, с разнообразие от стилове и модели.

А интересни материали от известния дизайнер, може да се заключи, че те са все още готови да се разделят с топло, лятното слънце и продължават да ни предоставите модели от леки материи. Представени плисирани поли, шифоновые поли и прозрачни модели. Разбира се, тези поли са подходящи само през топлите месеци, през зимата те не от студа спаси.

Сред изобилието от фини материи, намерил място:

    деним; велур; велур.

Дизайнерите са направили акцент на кожени поли с халби бира. Също така, правеше смели предложения за създаване на кожа пола. Да, това е пълен мех и не завърши. Ако говорим за декор, промени или нововъведения не е установено това:

    ивици плат; ресни; скъпоценни камъни; кристали и апликации.

Всичко, което сме виждали, но все още са валидни по-рано.

За студено е най-подходящ Джърси.

Модерни цветове и щампи поли есен-зима 2019 2020

Цвят мога да кажа само положителни. Нови сянка сезон зима 2019 2020 г., без съмнение, ни радва с цветя.

Предпочитани такива нюанси:

Горчица, розово, червено — те ще яркостта на облекло. Не останаха настрана и червен цвят, дизайнери и се обърна. Лидерство през всички нюанси е тенденция на най-студения сезон-синьо и тъмно синьо. Не мина без пастелни нюанси, в основата на цвят на мляко.

Що се отнася до щампи и рисунки, голямо предпочитание на растителните теми и широки ленти. Абстрактни мотиви и клетки, също са популярни.

В студения период, там е имало голямо търсене на топли цветове: жълто, оранжево и синьо.

Модни кожени поли есен-зима 2019 2020

Преди Много години, дамски кожени поли, общували с велосипедисти. Днес всичко се е променило, кожена пола може да се види в почти всяка мода, и на всички „луксозни“ марки да представят своите колекции и изделия от кожа. Една от най-популярните модели на сезон есен-зима 2019 2020-това е полата-молив от кожата.

През този сезон бяха представени поли на цветя:

    черно; кафяво; синьо.

Поли в различни стилове и изборът е много голям.

Стилисти дават няколко съвета: да се носят тези прагове се нуждаят от високи токчета и елегантни блузи. 2019, 2020, кожена пола, той е типичен атрибут на дрехи от гардероба на една дама. Какво е главната особеност на тези прагове? Те искат малко по-тънка талия и подчертават бедрата. Сезон есен-зима 2019 2020 е въвела в модата кожени поли с висока талия.

Модни плисирани поли есен-зима 2019 2020

Плиссировка никога не излиза от мода вече повече от четвърт век.

Има няколко причини за избора на плисирана пола:

Гънките на полата подчертават женствеността и изглеждат много добре. Маскиране. Благодарение на гънки могат да се скрият недостатъците на фигурата.

За тези причини, ние виждаме жени, поли. Освен това, такава приятелка и вариации на цветове, ще зарадва всяка модницу.

Плисирани поли — уникално нещо. В зависимост от това, какъв топ вие ще създадете пола играе романтична или просто бележки.

Независимо от стила, който не подкрепи тази пола със сигурност ще намерят място в гардероба ви. Ако говорим за следващия сезон есен-зима 2019 2020 и поставете на пола в него, имайте предвид, че дизайнерите са направили акцент на краткост и строгост. Ленти и джобове като декор, дизайнери се счита, че не е необходимо, защото тъкан сама по себе си изглежда добре. За да се уверите в това, можете да видите в колекциите на най-известните модни къщи.

Https://www. в YouTube. com/часовник? в=3ya6HmUTUyY

Модни поли „макси“ есен зима 2019 2020

Макси поли трябва да бъде всяка жена. Такова нещо помага да се създаде прост и хармоничен начин, за всички видове събития. Трябва да бъде облечена в дълга пола и бяла блуза, като към този висок ток и можете спокойно да отидете на среща.

Можете да комбинирате макси рокля с елегантен пуловер, вие ще изглеждате страхотно.

Техните колекции са представени дълги поли Москино, Роксанда, Marcode Винченцо.

Модни вълнени поли есен-зима 2019 2020

Приятна и топла полата е изработена от шест, кашмир и твида-чудесен избор за зимата. Плетени поли придават на своята любовница женственост, дори и в най-студените дни.

Тя е най-подходяща за зимата дебели поли от плътни материали в неутрални цветове.

Всички водещи дизайнери по целия свят постигат най-ярките модни дамски и изолирана възможности от дебела тъкан и голямо разнообразие от цветове. Тази пола е основата за всяка жена.

Козината е със средна дължина и поли красиво и с:

    блузи; turtlenecks; жилетки.

Модни поли „молив“ есен зима 2019 2020

Молив полата е с почетната титла — класически женски гардероб. Всички известни подиума и показва само заслепени от тези колекции прагове. Дизайнери за пореден път доказа ни, че този модел няма да излезе от мода никога.

Отдават предпочитание на пола-молив препоръчват от водещите дизайнери в света на модата име.

Тенденцията поли молив — сатенени цветове. Има класически черен и бял цвят. В зависимост от времето на годината, когато цели, има модели на Лен, трико и сатен.

Модерен мини-поли есен-зима 2019 2020

2018 общо порази ни на избор и богата цветова гама, декорация и щампи. Дизайнерите представиха на обществеността невероятна колекция. Разнообразие от модели къси поли, даде на модата в наслада. Предваряя избор на мини-поли, те се втурнаха по магазините.

Дизайнерите препоръчват да комбинирате мини-пола с свитером, Bonforte и яке.

Подвеждащ пола-това е мощно оръжие за съблазняване на жени. И това оръжие се превърна в ефективен в 2107 г., тъй като дизайнерите много над него опитахме. Дизайнерите понякога обичат да оспорват откровени тоалети. Мини полата ще ви осигури почивка на внимание от страна на мъжете. Бъдете готови да си направите мини-полата си и да се превърне в магнит за представителите на силния пол.