08ac65e9cf876477bd241bdca487fdd8 - Модерни щампи на дамски туники
мода

Модерни щампи на дамски туники

Един практичен и универсален туника-това е важна част от гардероба на съвременните жени. Те са удобни, добре се съчетават с различни дрехи, Подходящи за студено и топло време на годината. Всеки сезон капитанът на министерството на отбраната предлагат нови материали, стилове, нюанси и щампи за rommel.. Нека да видим какви щампи най-актуални през настъпващия сезон.

ТОП 6 локално щампи за rommel.

Ключова характеристика на новия сезон — разнообразие, яркост и творчески подход към традиционните мотиви. Съвременните тенденции са толкова много, че да могат лесно да намерите модели за всеки повод, тип външен вид и фигура.

Ленти

08ac65e9cf876477bd241bdca487fdd8 - Модерни щампи на дамски туники

Туника в райе

Този принт винаги е на мода, но сега това се среща навсякъде. Все още валидни, класически черни и бели ивици, но дизайнерите не се уморяват да експериментират. До 2017 г., те имат ленти с различна ширина, ориентация и цвят. Една туника, тясна ивица може да се комбинира с широка, хоризонтална, вертикална и диагонална.

Смел характер, за да се обърне внимание на неща ярки цветове. Много модни къщи предлагат шарени щампи, корал, мандарина и сини нюанси. Друга нова тенденция е тънък пижамные ленти в тихо сиви, сини и зелени тонове.

Клетки

753b4d613e1bcbeb650f723247406645 - Модерни щампи на дамски туники

Туника в клетката

Ако тенията най-често се среща през пролетта и лятото, туники, клетка е постоянен хит в есенно-зимния сезон. Но от това правило има много изключения, едно от тях е това за печат под заглавие „хина“. Малки клетки, наситени цветове на бял фон изглежда ефектно и създава пролетта, освежаващо настроение.

Една от най-популярните разновидности на клетки остава самозалепваща се лента, си е с друго име — „шотландка“. В допълнение към класическия червен цвят, дизайнерите предлагат и други цветове, експериментирайте с ширина. Традиционен одеяло е подходящо за офис или удобен всекидневен стил. За бизнес стил е идеално запазени клетка „Принцът на Уелс“.

Грах

a6091c4d8f0c93dbcee010234c7c8724 - Модерни щампи на дамски туники

Туника в полка точки

Този романтичен и женствен принт на време се оттегля в сянка, но сега той отново е актуален. Може да бъде с всякакъв размер, от малки точки до големи кръгове. Много популярна класическа основни цветове. За да представи разнообразието може да бъде комбинация от зърна с различна големина. Можете също така можете да съчетаете този принт с други, например с цвете. Актуални и ярки sundresses с разноцветни грах.

Цветя

652acbd8f8e6a318fa8b2abba16fc9c3 - Модерни щампи на дамски туники

Цветен принт

Вечен модел на пролетта и лятото. Но всяка година дизайнерите се опитват да измислят нещо ново и да придадат неповторимост на познатия мотив. Ето най-важните тенденции:

    абстрактни форми, цветове и нюанси, който е ограничен само от въображението на художника; реалистични цветове, често ярки цветове; на тъмен фон, особено черен, тъмно син и кафяв; малък цветен модел ретро Викторианска Ситта.

Етикети

e6767f92a38829de0985d1f8711697e8 - Модерни щампи на дамски туники

Надписи на tricotage

Това е ясен тренд на предстоящия сезон. Много модни къщи представиха нещата със смели думи и лозунги. Размерът на буквите и продължителността на изпита може да бъде всичко. В допълнение към популярната лозунгам и други текстови лого дизайн, елегантен калиграфия, имитация на изрезки. Най-често това е монохромен фигура, но са популярни и цветни букви. Човешкият мозък е устроен така, че подсъзнателно се опитва да се чете и разбере написаното. Така че, туники с надписи винаги привличат вниманието.

Фигура на любимец

8040a79248d90449f8febd60050addeb - Модерни щампи на дамски туники

Разпечатки на tunica

Леопард, тигър, змеиную кожата и други животни щампи винаги привличат смели и бляскави жени. Те все още са актуални и се използват по фини и по-топли материи. През новия сезон те стават още по-поразително, като в съчетание с други мотиви или да използвате цветови контраст. Също така са влезли в модата изображения на различни животни.

Други популярни щампи от последните сезони са геометрични рисунки, картини, акварел, камуфлаж, оптически илюзии и Пейсли. Дори класически мотиви сега служи, така че е подходящ за вечерта или на бляскава образи.