женски тайни

стил

Модни бижута и орнаменти за 2020 година

Украса са били модерни през цялото време. Хората винаги са се стремили да им вид по-привлекателна, използвайки целия набор от налични инструменти. Модната Индустрия е да използва и създава всяка година нови тенденции при бижутата.

През 2020 г. това ще бижута е централна в начина на. Експерти смятат, че бижута в новия сезон ще бъде много по-важен, отколкото чанти или обувки.

Модерна колекция включва всякакви видове пръстени и обеци в стил гръндж, гривни, вдъхновени народни, етнически колиета и огърлици, диадеми и брошки лукс.

Основни тенденции в бижута

Последен писък На модата ще бъде основният продукт, с многопластов орнаменти и обемни детайли. При липса на тренд никакви задръжки и ограничения. Това дава възможност за уникални аксесоари, които да добавите разнообразие във вашия собствен стил.

Важен фактор ще бъде „богата“ външен вид с всяка част. За това трябва да изберете изделия от качествен материал и качеството на декор. Всеки артикул трябва да бъде женствена, независимо от техния размер.

Ако няколко сезона преди приоритет е на благородни метали и скъпоценни камъни, новият сезон изисква използването на фактурных материи в съчетание със скъпоценни камъни. Полускъпоценни камъни също ще бъдат търсени. Те са напълно в унисон с естествена кожа, дърво, вложки от кожа и пера. Кабошоны от яспис, малахит или аметист, ще се превърне в тенденция през 2020 година.

Пръстени, обеци и гривни на известни марки все по-често могат да се срещнат изображения на птици. Този огромен тенденция на новия сезон.

Ново дишане, придобити продукти в бохо. На модните подиуми можете да видите различни висулки по-големи размери. Най-често те играят ролята на амулети и украсени с мистериозна символи.

Избора на цвета на продукта, трябва да се съсредоточите върху две правила. Според първата, бижута трябва да са издържани в един цвят с облеклото. Във втори вариант, аксесоар може ярко се открояват на цвят. Докато други облекла трябва да бъдат от един цвят, контрастиращ украса.

В центъра на вниманието трябва да бъдат големи бижута, в същото време, както и други бижута, само в безтегловност на заден план.

Сезонност бижута

В топлите месеци на годината бижута ще бъде приоритет. Материали за тях трябва да бъде предимно жълто злато и сребро. През лятото на голям обект, който привлича вниманието може да бъде изделия от дърво или пластмаса качество.

През зимата, под слой дрехи Декорация на малки и средни размери се губи. За този период отлично се вписват умишлено създават ярки и големи брошки и гривни. Можете да ги носите на върха на дрехи, като остава видима, без риск от настинка.

Кристали, скъпоценни камъни и кристали за бижута

През 2020 г., кристали Сваровски ще придобие нов живот. Украса напълно осеян с такива камъни, отдавна не се смята за признак на лош вкус. Известната модна Къща Осман, Elisabetta Франка, Ралф Лорън предложи покриване на сверкающим стъкло цялата повърхност на пръстени, гривни, брошки и обеци.

Да бъде шик вечерния образ, където цветът на скъпоценни камъни в бижутерията съвпада с основния цвят на роклята. За тази цел, планински кристал, малахит, аметист, топаз или лазурит.

Метал на парижките подиуми

Бижута, метал злато, сребро или платина нюанси също така ще бъдат добавени в тенденциите на новия сезон. Подобна статия се появява в колекциите на повечето модни къщи.

За модели с хитове Louis Vuitton беше облечена в многослойни метални гривни с ясни геометрични линии. Други модни къщи демонстрира блестящи гладки пръстени, огромни обеци и висулки във формата на греди метални вериги.

Модни през миналия сезон Chokers ще стане през 2020 г., необичаен външен вид. Те са направени от метал и по форма приличат на здраво колосана яки. Тези орнаменти се допълват оригинални окачване.

Мъниста и огърлица

Модерен през новия сезон многопластова капачка, изработена. В един продукт могат да съществуват съвместно пластмаса, дърво и метал. Можете също така да намери хармония и кристали, перли, бижута с покритие от емайл и метални елементи. Всичко това е част от една и съща украса.

Колие във форма на яката, за да се носи под дрехите. Важно е да се подчертае, е украса в контрастен цвят. По-масивни бижута на врата, толкова по-тънки и по-лесно трябва да бъде дрехи. Тази комбинация ще позволи да демонстрира нежност и очарователна, беззащитни жена гърлото.

Алтернатива ще фалшиви яки, украсени с мъниста, които се носят на върха на дрехи. С тях ще стане по-строг и елегантен.

Непроменена остава мода да носят вериги на шията. Само те имат съвсем друга форма и изглеждат като снопчета нишки, преплетени особен начин. Допълни тъкане може да бъде висулка във формата на птици, листа или звезда.

Дълга верига, достигайки ниво от колани до 2020 година, ще красят масивни висулки в стил ар-деко.

Короната на кралицата

Церемонията се превърна в истински женствена ще сверкающая диадема. Александър Маккуин са предложили да се носят корона с россыпью камъни или големи изкуствени цветя.

Ако диадема твърде смели аксесоар, той може да замени панела, Лента, Плат или кожа. Те, като правило, са украсени с цветя, полускъпоценни камъни, метални вериги и мъниста. Разнообразие на тези елементи, за модата предлага къща на Chanel.

Брошки през новия сезон

На гребена На модната вълна през 2020 г. ще брошки. Най-популярни ще изделия в ретро стил. За декорация използваме кристали Сваровски, перли, метални.

Брошки във формата на насекоми и змии ще бъдат допълнени от кабели, висящи с тънки вериги. Освен като украса за брошки, с помощта на полускъпоценни и скъпоценни камъни.

Перлите са винаги в движение

Ретро класиката е винаги на мода. Дълги кичури от перли могат да се носят в един слой, или увийте шията в няколко оборота. В новия сезон перла се намира в непосредствена близост до метални верижки и висулки.

Допълни начин на пръстен с диамант в изящна рамка във формата на лист или черупки. За комплект можете да изберете малък шипове в ушите, украсени с перли в тон огърлица.

Оригинален и нов стилен външен вид, черно или друг тъмен перли, вграждане в метална висулка. Геометрично ясни линии на окачването ще бъде интересно контрастира с идеално кръгла перла.

Следвайки модните тенденции, не забравяйте за чувството за мярка и собствени предпочитания. Важно е да се чувствате комфортно и да се носят бижута, подходящи за случая.