женски тайни

стил

Модни ботильоны пролет 2020

Сега, в сезона на ботильоны не излизат от мода. Те са практични, удобни, имат много различни варианти, които можете да намерите всякакви, дори и най-претенциозните дами. Ние можем смело да твърдим, че модни ботильоны на пролетта 2020 г. – обувки, която не зависи от времеви параметри. И те са надежден избор за всеки стил.

Тази пролет дизайнерите наблягам на смелост, независимост и свободомыслие. Те изхвърля някакви задръжки, които пречат за изява. Модели на обувки с различни стилове. Модерни модна къща „актуализиран“ класически модели и ги направиха яркост и креативност.

Хищни щампи като начин на изразяване

Един от най – „горещите“ тенденции на пролетта 2020 г. – щампи на животни и диви текстури. Тези ботильоны от кожа, велур и текстил и наподобяващи цвят на леопард, Пантера, зебра, жираф. Освен това, много колекция обувки от кожа на влечуги.

Тази обувки изглежда впечатляващо, пищно и неординарно. Освен това, много от производителите продължават да експериментират с текстура и материали. Например, текстилни ботильоны с отворени пръсти и принтом зебра почти неразличими от оригинала.

Виж също: с какво се носят ботильоны

Ботильоны цвят сафари ще даде образа на празничност и оригиналност, която се свързва с дерзостью и независимост.

Но не забравяйте: тези обувки не търпи съкращения. Много е важно да изберете подходящо облекло, за да не се превърне имиджа си на ярък и прекалено писклив. Така че да се съчетаят тези обувки с обикновено облекло. Най-добрият вариант е класическа или ежедневна.

Момичета, които смятат, че тези обувки са твърде провокативен, може да се спрете на модели, в които ярко принтом-това е само една малка част от обувки в кутии.

Военни и жестокост

В създаването на експресивно и уникален начин, много дизайнери използват мъжки елементи. През пролетта са много актуални брутальные обувки – байкерские и каубойски модели. Въпреки своята тежест и строгост, тези обувки ви позволяват да бъдат момиче многопластов. Можете да ги комбинирате с твърди гардероб (якета, панталони, шорти, ризи), така и с рокли отделяща. Голям брой метални елементи на обувки (змии, ключове, шипове, ключалки) добре се съчетава с кожена пола или панталони. На снимката добре се вижда. Да, и с рокли леки шифоновые дойде техният час.

Родословна-основен атрибут на пролетта

За да ботильонам на тънки високи токчета трябва да има всеки уважаващ себе си дама. Сезон пролет-лято 2020 потвърждава това правило, тъй като този модел се превърна в истински тренд на сезона. Тъй като винаги е актуален класически жени ботильоны висок тънък ток. И цветове могат да бъдат разнообразни – от класическото черно до смели и ярки нюанси – лимонов, тъмно-розов, светло червен и седеф.

Комбинирам този продукт с всички видове облекла, като се започне от изящните рокли до джинси, мини поли и дори къси панталони. Ботильоны на висок ток визуално удлинит краката си, ще направи фигурата по-лек и по-тънък.

Ботильоны с изключителна подметка

Преди няколко години, дизайнерите успя да промени представата ни за обувки, представяне на модел без шипове. Стъпалата са разположени по такъв начин, че да изглежда, че много висок ток е налице. Тази изключителна подметка е произвела фурор в модната индустрия. В този сезон, предназначени за смелост и оригиналност, много дизайнери не забравят да се съсредоточи върху подобни модели.

Ботильоны с нестандартни ходила да привлече вниманието, да подчертае елегантността и чистота на силует, ще даде увереност в движение и оригиналност. Но най-важното, те са удобни и практични в чорап.

Оребрена подметка – жар пролетния сезон

Ботильоны с нагънат език на пръв поглед може да изглежда груб и масивен. Обикновено тези модели са с големи танкетка или дебел ток. Но само изпробването им, може да се разбере, колко хармонично те се съчетават с почти всяка гардероб (в допълнение към бизнес и вечер). Напротив в рифленую на ходилото на крака получава визуално по-тънък. Ботильоны не утяжелять начин, а напротив, подчертават женствеността и изяществото на вкус.