женски тайни

стил

Модни чанти

От година на година жилетка все повече и повече да завоюва за себе си място в гардероба. Има огромно количество както за бизнес, така и на смели и ярки възможности — това е вярно, необходими неща.

Както и много други неща, жилетка назаем при мъжете. През 19-ти век, това е спорт и активен мъжки дрехи, но след този продукт обърна внимание на Коко Шанел трикотаж е станал толкова популярен че много жени се присъедини към тях си гардероб.В сегашния жилетка мода — това е един вид пуловери, той може да бъде възли и потници, тези модели не са високи порти и застежек и се побира в главата. Носят го на почивка или за бизнес срещи, гама включва огромно количество стоки и цветове, така че може да се каже, че той се превърна в универсална дрехи както за жените, така и мъжете.

Че да не се бърка жилетка с свитером и пуловер, достатъчно да знаете само един важен факт:

    винаги има яка пуловер пуловер с V-образно деколте, жилетка и нашата квадратна или кръгла

По-горе споменахме, че този модел представлява вязаное продукт на производителя, в повечето случаи се използват естествени материи: вълна, памук, акрил, кашмир.

Какви са различните видове

Има 3 основни вида джемперов:

    Класически — облегающая модел със стандартни кръгли деколтета жилетка-модел поло с яка рокля жилетка — по-дълги свободен модел, намаляване, понякога се използват с 3/4 ръкав или стандартен

Дамски пуловери могат да се разделят още и по-дълго, отколкото продукти, има модели с дълга:

    над кръста на нивото на бедрата до коленете, в рокля свободно намаляване на

Може да се носи и мач

Нека да разгледаме два варианта:

В първия вариант, ние ще подберем строги пуловери за офис и да видим, че той може да бъде в комбинация.

Във втори вариант, ние ще изберем ярък и интересен модел за разходка или среща.

Вариант 1

В офиса сме свикнали да виждаме строги цветове и модели, но това не означава, че ние трябва да се облича така, разбира се, не. Затова, нека разгледаме с какво да носите жилетка в офиса и не изглежда като сива маса.

Като виждаме да се облека една риза, а отгоре-просто жилетка с по-тъмен цвят или обратното, когато акцентът се поставя върху пуловер.

Също много добър вариант, където можете цялата в черно, риза бяла, отлична игра на акценти.

Както виждаме, жилетка изглежда страхотно като офис облекло, му спокойно могат да се носят с пола и с панталони, дънки и разбира се с други дрехи, просто експериментирайте и винаги ще забележат.

Вариант 2

Ако сте решили да носите този пуловер на разходка или среща ще ви подхожда ярка, интересна и не толкова строга модел.

И така, ние виждаме, че този вид дрехи може да се носи абсолютно навсякъде, важното е да се избере модел.