женски тайни

стил

Модни цветове на дрехи пролет-лято 2020

Избора на дрехи и аксесоари за новия сезон, много жени са насочени преди всичко на цвета на продукта, а след това в стил или фактура тъкан. Но цветът може да направи нещо, с тенденция или да го оставите в покрайнините на мода, а реално комбинация от цветове, може да се върне живота в отдавна забравени дрехи. Нека да разгледаме, какво ще е модерен цвят за дрехи за сезон пролет-лято 2020 година.

Институт за Цветове Pantone, след анализ на всички издадени от колекции от модни къщи, посветен процент 9 нюанси, които са по-чести, отколкото други. По този начин, могат да бъдат идентифицирани основните направления на цветя, които ще бъдат модерни за предстоящия сезон – лек и вълнуващ, весел и потвърждаваща, зрели и изразителни, по-леки и в безтегловност, те ще съживят гардероб на всяка жена.

1. Бистър Аквамарин

Той е много популярен сред дизайнерите през този сезон. Този цвят има способността да изглеждат по различен начин в зависимост от фактура тъкани, осветление и дори настроението на човека, който го носи. Той е топъл, тъй като любящ вода лагуни, в същото време безтегловност и хладно, като лек бриз. Без значение кой цвят сте избрали този цвят, той е изгодно ви издадат от тълпата и ще загадочности и знатен произход.

Комбинация от Аквамарин (като на снимката) с подробности за цвят венге, млечен шоколад се превърна в класика. Но в ансамбъл с карамельными нотки на млечно розово, жълто и сьомга Аквамарин придобива новост и става игриво, както подобава на летен цвят.

2. Тъмно син

Класически синьо лаконичен. Има толкова много дълбочина и мистерия, че дори една проста рокля ще изглежда шик. В комбинация с нюанси на сиво и синьо-метален цвят става по-изразителен, но подробности коралов цвят ще даде образа на младата лекота. Летни дрехи от невесомого шифон, студена коприна и Шифон в сини цветове е идеален избор за романтични разходки.

3. Люсита Грийн

Модата на последните сезони ментов цвят не се отказах, но сега тя може да се намери в топли тонове „Люсит Грийн“. Той е толкова лек и невесом, че не понася квартал на други по-контрастни цветове, а не Нюанси на синьо и зелено. Следователно, той може да бъде намерен във всеки съчетание с Аквамарин, тюркоаз, мента и emerald нюанси, на топло в комбинация с елементи на дрехи с цвят на мъх. Но с карамел, бежово и пастелни цветове Люсита се губи и става по-изразителен.

4. Цвят на морските вълни или тюркоаз

Истински летен аромат, съчетаващ в себе си всички ярки и жизнерадостни нюанси на синьо с малки примеси от зелен. През този сезон се препоръчва да се съчетаят с ослепително бяла перла и безкомпромисно черно. Тези контрастни цветове, толкова ярки, живи и оптимистични нотки на тюркоаз.

5. Нюанси на розово

Сенките под игриво наречена „ягодов сладолед“ със сигурност ще се хареса на младата моднице. Можете да го комбинирате с не по-малко вкусна банан и ванилия. За по-изтънчен и изискан дама Роуз е представена в печеливша ситуация „пепел от рози“ или, както го наричат, „прашен розово“. За добавяне на елемент цвят сив, тъмно син или опушен цвят. Но в тандем с бежово, той ще се превърне в мръсно и нежелан оттенък.

6. Отлежало вино

„Marsala“ – именно така се нарича модерен бордо цвят смесен с кафяв оттенък и червен. Дълбок и здрав, предназначен в качеството си на едноименния сицилиански вина, този цвят е доста смело и несъмнено ще привлече вниманието на околните. Нюанси на червено и череша за носене горещо енергия, която непременно передастся и неговата любовница.

7. Печени бадеми

Топъл, уютен цвят бежов няма нито една колекция, сезон. Лесно и естествено, като светлина и свеж летен тен и невероятно красиво, в съчетание с богата оранжево или срамежлив перли.

8. Прозрачен опушен-сив или цвета на лед

Студен, сдържан, като рано сутринта в Лондон, този нюанс ще ви превърне в истинска аристократку. Избора на дрехи в този оттенке, предпочита лека и безтегловност текстура и многослойни изображения.

9. Освежаващ портокал

Оранжев цвят избухна в бунт от цветове и нюанси в този топъл сезон. Характеристика на оранжево – в невероятна позитивност и чувство на увереност, че той носи. Ако имате насрочено за важна среща или интервю за работа, се носят един елемент оранжев цвят, и вие сте длъжни да направите добро впечатление.