женски тайни

мода

Модни дънкови поли 2019-2020 последните новини и тенденции на сезона

Деним, колко завладя модата, че е трудно да си представим женски гардероб, без дънки. Любимите дънки, тениски, sundresses и дънкови якета ще ви позволи винаги да изглеждате стилно и вярно. Особено популярен винаги са се ползвали с дънкови къси панталони и поли, които, изглежда, никога няма да излязат от мода.

В новия сезон пролет-лято 2019-2020 стилисти съветват да не се заобикалям модни дънкови поли и задължително е да ги включите в женския гардероб.

Подиум за пореден път доказа гъвкавостта на дънкови поли, с участието на съвсем различни тандемы в красивите и хармонични образи.

Модни дънкови поли могат да се комбинират с всеки горната, и можете да получите всякакъв вид обувки. Освен това, дънкови поли са много практични и добре облечен.

Най-модни дънкови поли топлия сезон 2019-2020 ще зарадва момичета и жени изобилие от стилни и красиви модели. С различна дължина, цвят и приятелка ви позволяват да изберете модни дънкови поли за всеки вкус.

Стилни дънкови поли 2019-2020 – модни тенденции

Деним пола може да се нарече мачта-хэвом идващия сезон. Дизайнерите представиха модели дънкови поли изпълнени в различни стилове и цветове.

Най-модерен цвят деним пола е наситено-синьо, последвано от лек небесен цвят и вратовръзка-оцветител. Освен класическите цветове, в колекции се срещат дънкови поли на червени, бели, розови, лилави и черни нюанси.

Що се отнася до декоративните елементи и бижута, модни дънкови поли 2019-2020 да ги използва в минимално количество. Кристали и камъни почти не се срещат, освен че перли. Също така на мода джобове.

Те са много популярни бродерия, дънкови поли придобиват специален, стилен и красив вид. Има и модели, комбинираната дънкови поли с вложки от кожа или дантела.

И най-модерен дънкови поли стана модели с бутони или нитове в предната част. Вертикалната лента бутони могат да служат като интериор и като закопчалка поли от деним.

Средно през този сезон и висока талия дънкови поли, и с различна дължина. Модни дънкови поли 2019-2020 може да се носи с каишка или без, в зависимост от изображението, което искате да създадете.

Най-модерните варианти дънкови поли 2019-2020 – новини модели

Сега мине през най-модерен фасоны и модели дънкови поли, така че можете да изберете не само красиви, но и най-модерни поли.

Модерни къси дънкови поли

Модерни дънкови мини-поли могат да си позволят не само момичета до 25 години. Стилисти твърдят, че жените, които далеч надхвърлят 30, не трябва да се крие стройни крака. Така че спокойно може да се включи къси дънкови поли в летните ежедневните снимки.

За модели къси дънкови поли, те могат да бъдат преки, малко приталенные и трапециевидные. Особено популярен деним пола с непреработени кухи. Стърчат конци, ако просто отрязани дънки и са ги превърнали в поли, които придават образ на екстравагантност и някаква дързост.

За много къси дънкови поли се характеризира с висок ръст. В пола краката ви ще изглеждат по-дълги. Носят дънкови мини-поли с различни блузами, топами, футболками и дори и на широки пуловери и якета.

Стилни дънки, пола-молив

Вградени дънкови поли стил 2019-2020 „молив“ е много универсална модел. Нейната работа е елегантен и дискретен офис облекло, така и случайни образи.

Модели на мода, дънкови поли молив може да бъде както под, така и над коленете. За по-голям комфорт, както и дънкови поли могат да имат разрези отпред. Сред представените модели директни тънък дънкови поли можете да намерите много красиви и елегантни модели, например, украсени с модерни волани и рюшами.

Стилна пола-молив от деним носят с различни обувки. Класически обувки-лодка или просто балет апартаменти, сандали или обувки на ниски движение ще ви помогне да създадете различни изображения по различни причини.

Модни са били разкроена пола от деним

Най-женствен и нежен стил, не само от деним, както и всички други поли е винаги на линия, така че подобни модели дънкови поли дизайнерите обръщаме специално внимание.

Избирайки разкроена дънкови поли 2019-2020, модни дизайнери представиха красивите бижута под коляното с pleating и модел „слънце“. Леки гънки много добре подчертават силуета, така че тези дънкови поли са подходящи както тънък момичета, така и за притежателите на буйни бедрата.

Стилисти препоръчват да се носят модни разкроена деним миди пола с топ, подвит навътре, толкова добре и красиво да е на кръста. Обувки-добре е да изберете за ток.

Модни дънкови поли 2019-2020 красиви снимки, съвременни модели на снимката