женски тайни

прически

Модни прически и подстригване под каре: възможности за 2020 г.

През 2020 г., основната тенденция е естествено. Това се проявява във всичко, като се започне с подбора на дрехи, гримиране, маникюр и завършва с прически. А стилисти, от своя страна, твърдят, че за създаването на случаен поглед през тази година трябва да вземе най-малко време. Така че, всъщност косата ще леки, много дълги прически, които могат лесно да бъдат прибрани в най-кратки срокове.

Тенденции за прически 2020

Защото в тази година на мода на косата, всякакви дължини, тя ви позволява да експериментирате с различни прически. Това може да бъде ретро прически са „плажни“ вълна, ултра-къса pixie, сессон други възможности. Но специално място сред тях заемат такива прически, като Боб и каре. Те са достатъчно гъвкави, тъй като са подходящи за всеки стил. И поради дължина, можете да създадете не само прости всекидневни образи, но и вечерни варианти на прически.

Съответните методи за прическа каре

Класически линии в съчетание с окъсани двата края или степен на кичури изглеждат невероятно красиви, но в същото време дискретно и внимателно. И дори един вид небрежност изглежда много стилно в традиционната форма на квадрат.

През 2020 г., най-актуалната техника на изпълнение на тази прическа има следните възможности:

– класификация. Направи каре с помощта на тази техника е съвсем просто. Но е важно да се вземат предвид някои особености. В задната част На главата прическа е доста кратък. И в предната част на главата е важно да се поддържа дълги кичура. Капитанът на выстригает така наречените „перышки“. В резултат на това се получава стилна и модерна прическа, която се характеризира с лека небрежност.

Най-добре е този вариант е подходящ за момичета с правоъгълна форма на лицето. С градуированным каре леко, за да се омекоти ги и придава женственост.

– издължени. Заслужава да се отбележи, че този метод е подходящ само за онези момичета, които имат средна или дълга коса. Тази дължина е необходима, за да се създаде плавен преход от къси коси в по-дълги кичура отпред. Понякога прическа в комбинация с класификация и асимметрией. Но последният вариант е подходящ само достатъчно смели, активни момичета, които обичат да бъдат в центъра на вниманието.

– ассиметрия. Тази техника се превърна в модерен, благодарение на медийна личност – Виктория Beekham. Тя решава да носят такова каре, в продължение на дълго време. И тъй като асиметрия не губи актуалността си.

За създаване на рязане край подстриглась асимметрично, но разликата може да бъде дълбоко и едва забележима. Най-добре изглежда на преки косата.

Но има и доста интересни примери за асиметрично каре, и на къдрава коса.

– ясни контури. Прическа с помощта на този метод е подходящ само обладательницам преки и гъста коса. Можете да постигнете дебел залък и геометрични фигури. Интересното е, че тази прическа е подходяща не само като бизнесмен, но и любител на купоните. Поради вариации ясно изпълнението на карэ там има хиляди. И не винаги те са съчетани с класически вариант на тази технология.

– меко каре. Женственост, романтика и нежност – всичко това може да се подчертае с помощта на тази техника. Най-често художникът оставя на страни-дълги кичура, които могат да бъдат равни или асиметрични. Но общият силует трябва да изглежда гладко заоблени. Между другото тази техника най-често се използва за леко къдрава коса.

Площад с прав бретон

Това е вид прическа каре исторически е първият. Защото го носеше самата Нефертити. И много представителки на прекрасния пол е все още бързат да се повтаря такава прическа, независимо от техните индивидуални характеристики. Това е голяма грешка, защото при избора на прическа е важно да се вземат предвид формата на лицето и дори структурата на тялото. Така че, ако имате квадратна или правоъгълна форма, не се колебайте да направите каре с прав бретон. Както и за други форми, по-подходящи за каре с наклонени предните кичури почиства.

Боб чист обръснат главата си

За разлика от предишните видове каре, този вариант ще изберете не всяко момиче. Това е разбираемо, защото това изглежда прическата е много смели и дори провокативни. От своя страна, стилисти, не се препоръчва прическа момичета са склонни към пълнота. Защото съотношение бъде нарушено.

Със сигурност изглежда като квадрат с бритой главата по-добре на права коса.

Но ако имате къдрава коса, тогава не се отказвайте от този експеримент. Просто да се направи красива или полагане на прическата, за да се подчертае фигура.

Боб наклонена бретон

Ако класическият вариант на каре ви е малко тъпо, това е време, за да се изрязва косо бретон. Тази прическа през 2020 г. само на върха на популярността. Особено ако бретон достатъчно гъста, дълга и широка. Между другото, дължината му може да достигне дори до нивото на брадичката. Що се отнася до дължината на глоба, то тя може да бъде кратък или дълъг. Всичко зависи от вашите предпочитания.

Правилното полагане на каре 2020

Както знаете, каре, се счита за една от най-стилните и елегантните прически 2020. Но много момичета все още мисля, че този вариант е остаряла, стандартен и дори скучен. Всъщност има доста варианти за стайлинг, за да обичайната прическа изглежда нова. И ето някои от тях:

– вечерен стил. За да се създаде такъв вариант, ще трябва да гребен косата си назад и затегнете красива заколкой.

ретро. Да се върна към яркото 20-ти или мода на 60-те години ще ви помогне лесно руно в областта на горната част на главата и чист вълна.

романтична каре. Красиви къдрици лесно можете да създадете с помощта на сешоар и кръгла четка могат да преобразят всяка прическа. И по този начин даде начин за лекота и женственост.

Четири от един вид-това е универсална прическа, която ще отговарят на абсолютно всяко момиче. Важното е-правилно да избере технология, въз основа на техните характеристики и предпочитания. Както и да се обърнете към администратора на неговия случай, което е в състояние да реализира всички ваши идеи.