женски тайни

стил

Модни тенденции пролет-лято 2020 г.

Най-модна къща за пореден път доволен визията на основните тенденции това време настъпването на топлия сезон. Известният гуру – дизайнери в света на модата представи колекцията си на Седмицата на модата в Париж, Ню Йорк и Милано.

Най-популярните модели показаха огромно разнообразие от материали и стилове. Използваната цветова гама засяга един нов, свеж поглед върху обичайните за нас пролетта и летни дрехи. Въпреки това, основният акцент, който е налице почти във всички модни колекции, създадени по образ и подобие на женственост, подчеркнутую лаконичността и практичността на дрехите. Прожекции на най-известните дизайнери диктуват следните актуални тенденции и модни тенденции пролет-лято 2020 година.

1. Ретро-стил, или атмосфера на 70-те: цветя

Съвременните дизайнери не спират да почерпим вдъхновение от най-модерните епохи на миналия век, създаване на своите колекции с различни елементи в стил ретро. Тази година през пролетта и лятото ще пропитано демонстративно безразличие 70 години, празнува духа на това време, в съответните стилове и цветове. Все още остава цветен принт, който има доста интересно въплъщение от Марчеса.

2. Велур

Неизменна характеристика на ерата на 70-те години, или за „ерата на хипитата“, са панталони клеш, на вълната на популярността, която се връща отново в този сезон. Разкроена дънки с висока талия ще бъдат истински хит тази пролет и лятото. Връщайки се към настоящия основни елементи на 70-те години, дизайнерите активно използва в своите модни велур неща. Ако в предишните сезони, този материал може да се види само на аксесоари към основния образ и подобие, но сега колекцията включва сака и костюми от велур (например, Емилио Пуччи, снимка).

3. Стилен кожен

В този сезон на известните дизайнери щедро демонстрира на кожата, което прави този материал популярен елемент в своята колекция и един от основните тенденции тази година. Гуруто на висшата мода „Прада“ е използвал кожа, почти всички – като палто/тренч, ярки и оригинални летни костюми. Изключително стилен и едновременно с това женствен начин на кожени рокли и поли, които могат да бъдат различни модели – къса стегнати, пола-молив с дължина midi, буйни в ретро-стил. За модни кожени рокли писахме по-рано тук. Повече стилове на кожени поли, бяха разгледани в тази и тази статии.

4. Метален блясък

Вашият оригинален и малко ексцентричен поглед към използване на кожата показа известна марка Dsquared2, в лицето на двама братя-дизайнери. Отличителна черта на пролетно-лятната колекция стомана кожени две наситени цветове, които създават бляскав спортен вид. Продължава непокорни стил теми, дизайнерите не престават да включва в своите лъкове метален блясък, като набляга не само на аксесоарите, но и директно върху дрехите (показване на Том Форд).

5. Спортна елегантност

Визия за неофициално облекло casual, примери за която доста често могат да се срещнат по улиците на столицата, в сезон пролет-лято 2020 са се променили в посока към спортен стил. Модната къща, която е взел за основа на обичайните за този стил на Стил, съвършени му чрез добавяне на ярки цветове и е добре познат ни стил ретро. И колекция от Amanda Wakeley се наблюдава ултра-женствен силует, с намек на спортен шик. Ами, вечно Модерен деним – за къде без него?

6. Ярки цветове

Палитра от цветове на настоящия пролетно-летен сезон няма да мине без любимия си много пастелни тонове. Но заслужава да се отбележи, че модни колекции просто хвана сочни цветове, така че тази пролет и през лятото актуални стават и живи ансамбли. Най-стилна дизайнери наричат Син цвят и всички негови нюанси (Аквамарин, морска зеленина, синьо). В този сезон няма да мине без свежа зеленина и топло жълто, които много често се срещат в известни дизайнери. Примери могат да се видят на снимки.

7. Обувки на ниско движение

Заедно с връщането от основните тенденции на 70-те години на съответната удобни обувки. През пролетта и лятото дизайнерите препоръчват носенето на открито-леките обувки (кецове, чехли, сандали). Що се отнася до сандали, модни колекции, те са представени с висока шнур, а-ла „римски сандали“.