женски тайни

маникюр

Модни тенденции за маникюр: пролет-2020 г.

Пролетта е прекрасно време, което girls очаквам с нетърпение. И всичко това, защото през пролетта всички ние се радваме на приятно и се стреми да промени – промени обикновени панталони или дънки, рокли, облича палтото, вместо зимно палто, а също излезе с нов стилен дизайн за вашия маникюр. Ние знаем, какви са тенденции в дизайна маникюр ще бъде актуален през пролетта 2020 година.

Актуална форма и дължина на ноктите

Преди да се пристъпи към разглеждането на тенденциите в областта на дизайна на ноктите, е важно да се изясни, че през 2020 г., действителната естествената форма на ноктите си. Например, овални, с форма на бадем или квадратни. Тези три варианта са най-естествено. Разбира се, ако предпочитате други форми на нокти, вие можете да експериментирате. Но във всеки случай, опитайте се да запазите ноктите изглеждат по-естествено.

Що се отнася до дължината, трябва да се стреми към естествеността. Т.е. избирайте средна или къса дължина. Ако става дума за бадемовидни нокти, там, разбира се, трябва да направи повече пирони.

Цвят

Разбира се, пролет-това време на годината, което се свързва с нежност, лекота и воздушностью. Така че е съвсем естествено, че най-популярни са всички ndovie, пастелни нюанси. Например, светло бежов цвят – голяма възможност за работа в офиса, защото той изглежда много изящно, нежно и в същото време не е в противоречие с правилата на офис.

Не по-малко популярни от пролетта ще има и други пастелни нюанси, например, мента, праскова, синя или лавандула. Във всеки случай, цвят на покритието винаги изглежда много стилно.

Идеи за френски и на лунния маникюр

Ако едно момиче не знае какво иска дизайн нокти, той най-често се избира френски. И наистина е вярно. В края на краищата, френски маникюр и Луната-това е класика, която винаги е актуална. И през пролетта 2020 г. не е изключение. Но ако искате разнообразие, може да се добави малко повече довършителни работи. Например, специален прах, разтвор или просто кристали. Можете също така да направите линия усмивки на френски маникюр с различна форма. Това изглежда много интересно.

Изглежда невероятно мек френски маникюр с допълнителен декор като картина. Например, крилата на пеперудата ще придадат на дизайн за лекота и airness, и той е идеален за пролетта.

Цветовата палитра може да изберете някоя, а не само в нюанси на бялото. Много момичета го правят ярък основен цвят, но в бяло. Също така популярна през 2020 г.-това е комбинация от френски и на лунния маникюр, който също изглежда много красиво.

Ярки, дръзки, сочни версия дизайн нокти – страхотна идея за пролетния сезон!

Чудесен пример за необичайна форма на линията на усмивката. Съгласете се, изглежда много оригинално.

Градиентный маникюр

През пролетта 2020 г., както никога, ще бъде от голямо значение градиентный маникюр. Доста често това е така наречения ефект омбре, дизайн с преход на цветовете. Разбира се, този маникюр ще привлече вниманието със своята изисканост и блясък. Всичко зависи от това, какви са цветовете, които искате да комбинирате. Много важно е, че можете да изберете абсолютно всички възможности. След смесването им се получава много стилен и интересен дизайн.

Градиентный маникюр доста често се допълни с различни декорации. Страхотна идея – специална кадифе пудра на прах, която се получава интересен ефект.

Красиво, нежно изпълнение градиентный маникюр в ярки нюанси.

В омбре, не е задължително да се направи на всички нокти. Можете да го използвате само като акцент, за да направите маникюр още по-интересно.

През пролетта на 2020 г. ще се превърне в сегашната комбинация от червено и розово. По-рано се е смятало, че тези нюанси се комбинират в никакъв случай не може. Но сега дизайнерите са готови да експериментират и съветвам всички да опитат нещо по-необичайно.

Штемпелевать

В света на ноктите дизайн постоянно се появяват нови елементи, които позволяват да се направи маникюр още по-красива. Например, щамповане се използва вече доста отдавна, но много хора някак си все още не знаят за това. И ако вие сте сред тях, трябва. Защото с него може да се направи зашеметяващ дизайн, който ще бъде много гладка, чиста и красива, разбира се. И най-важното, той може лесно да се направи у дома. Трябва само малко практика.

Използването на насипни, съвсем не е задължително да се направи специален фон. На снимката е чудесен пример, като от белия цвят в модел изглежда страхотно на ноктите си.

В съвременния свят, просто не без интернет и Wi-Fi интернет. А за момичета с чувство за хумор, страхотна идея за дизайн на ноктите.

Щанцоване ви позволява да създавате зашеметяващи геометрични мотиви. Те са като един чист, свеж и чист.

Необичаен маникюр

Дизайн на ноктите-това е нещо, което можете безкрайно да изповядва собствената си фантазия и създаване на разнообразни рисунки. Но понякога обичайно става скучно и се чувствам като на нещо съвсем ново и необичайно. В този случай, ви предлагаме няколко варианта на геометрични дизайн, който изглежда доста интересно.

За да създадете някакви странни шарки можете да използвате самозалепваща се лента, която позволява значително опростяване на този процес. Достатъчно е просто да положи го върху ноктите. След това нанесете слой лак и докато той не твърди, бързо да се вдигне на филма. В резултат на това вие ще получите красив дизайн, като на снимката.

Флора дизайн

Когато става въпрос за пролетта време на годината, не може да представя цветя. Ето защо един от най-модните и актуални фигури в този сезон ще бъдат с различни цветове и листа. Тя изглежда много нежно и романтично. Но той е идеален за пролетта, нали?

Представени възможности за дизайн на ноктите, със сигурност ще бъде актуален през пролетта 2020 година. Така че, ако искате да бъде в движение, да избират подходящи рисунки, експериментирайте, създавайки невероятна красота върху ноктите си.

Че за вас перфектния пролетен маникюр? Споделете в коментарите.