женски тайни

стил

Модни якета есен-зима 2019 2020 г.: тенденции

Изглежда, че наскоро е започнало лято, но ние не трябва да забравяме, че времето е неуловимо бяга, и всеки ден е студено, облачно и тъжно, времето наближава. Време, когато ние зимен сън, burrowed в топли якета, пуловери и шапки, на улиците е пусто, хората се крият в своите топли домове от лошо време. Понякога ние все още трябва да излезе, и сега пред нас стои въпросът: Къде да отида там? Кой яке за носене, за да не изглеждат няколко размера по-голям, но не останат топли и сухи? Като стилни якета предпочитание в есенно-зимния сезон 2019 2020? Днес ние разбираме тенденции за следващия есенно зимния период.

Изберете яке мечтите си, трябва да знаят основните критерии, на които просто не може да се пренебрегне. Тогава в магазините милион модели на различни цени, този сорт може да закружиться главата, но не винаги цената отговаря на качеството.

Материал за модно палто за есен-зима 2019 2020

Материал трябва да се избират топли, непромокаеми. Това може да бъде кожа, изкуствена или естествена, в случай на топла зимата и есента, може да бъде покривка, туид, ако ще е доста студено, през есента и зимата, може да се вземе изкуствена или естествена кожа, но от дъжд и мокър сняг, той най-вероятно няма да предпазят, но изглежда впечатляващо и ценно.

Най-подходящия материал, якета, за да добавите някои функционални възможности.

В този сезон на мода са естествени, затова трябва да се избягва лъскава и блестяща текстура, трябва да се даде предпочитание матова тъкан.

Декор с принт мода връхни дрехи есен-зима 2019 2020

През този сезон с шаблони трябва да бъдат много внимателни, за да не се претоварвайте начин, предпочитание се дава на твърда якета и се използват като декорация на малки икони, те предаде жар и не се развалят вид.

Умерен декор, което ви дава уникалната яке.

Не е изключено наличието на ивица, но се използват само с ума.

Модерни палта „оверсайз“ есен-зима 2019 2020

Стил „оверсайз“ не е първият сезон остава модерен намира сред обикновените хора все повече и повече фенове, дори и сега е на върха на популярността и все повече и повече модели на този стил могат да се намерят в магазините. Тя е подходяща за студена зима и късна есен, защото това яке вие да го носите на пуловер.

Когато гардероб дрехи „оверсайз“ може да не гледам на параметрите на фигурата.

Модел в стил „оверсайз“ винаги изглежда много интересно и стилно обзаведен и е подходящ за момичета, които искат да се скрият недостатъците на фигурата. В зависимост от цвят и стил, сакото този стил може да се носи на работа и в училище, и в ежедневния живот.

Модни връхни дрехи рокли есен-зима 2019 2020

Много интересен модел, е по-подходящ за възрастни жени или за случаи строг стил. Избор пуховика „рокли“ трябва да се подхожда с повишено внимание на момичетата с по-големи бедрата, защото този модел може още леко да се увеличи. С поли – нещо случаи ще изглеждат доста абсурдно и странно.

Якета и рокли — женственост над всичко.

Модни дълги якета есен-зима 2019 2020

Идеален за ежедневието и за студената зима, скроет всички недостатъци и защита от атмосферни влияния. Внимателно трябва да се подхожда към момичето дребен на ръст, тъй като той визуално може да направи още по-долу.

Този яке можете да носите всичко, което искаш. Ако трябва бързо да отидете в магазин, не е нужно да се притеснявате, какво да облека.

Дълъг пуховик укутывает си топлина на максимум.

Модерни късите якета есен-зима 2019 2020

Модел якета, която е подходяща за всеки начин, който ще изглежда чудесно с пола, и с дънки, подходящ за момичета, енергична, е в постоянно движение, и не ще им пречи.

Кратък пуховик лесно да се транспортират.

Също така добър избор за младите мамочек, когато трябва постоянно да се движат и да не се претоварвайте тегло и дълги якета.

Модни якета с кожа есен-зима 2019 2020

Много удобен модел, тъй като козината на капюшоне предпазва от вятър и прави якето по-интересно, натоварване начин. По мое мнение, изкуствена палто, изглежда по-пълна и красива.

Козината на яке вече затопля един вид.

Модни якета-трансформърс есен-зима 2019 2020

Сравнително нов модел, който придоби популярност през миналия сезон, той изглежда много интересно и стилен, идеален за млади модни момичета.

Трансформърс не просто роботи. но якета.

Много удобна и многофункционална модел, благодарение на големия брой джобове. И тъй като този модел е относително нова и не стане скучно с теб и други.

Модни якета с къси ръкави есен зима 2019 2020

Яке с къси ръкави не е подходящ за зимата и късната есен, така че се надявам, че не си струва, дори и с дълги ръкавици, тя няма да защити в силни студове. Но ако не е твърде студена есен и зимата, това е якето за вас.

Съкратен ръкав не би крампи на вашите движения.

С този модел вие трябва незабавно да закупите дълги ръкавици в различни цветове, така че те хармонично се съчетават с други аксесоари, като например дамски чанти и обувки. Модел изглежда много интересно и доста рядко, да могат да ви открояват от тълпата.

Модни стеганные якета есен-зима 2019 2020

Благодарение на един прост чертеж, създаден с ръчен шев, яке изглежда по-интересно. Подходящ за всякакъв начин и на всяка нужда, достатъчно е да купите сако в универсалния цвят и може да се носи по време на работа и в ежедневието.

Ватники, никога не умирающая класика.

Как да изберете добро и не переплатить? Кои пълнител запази топлината и ще продължи дълго време? Сега магазините са представени от съвсем различни видове, но ние ще говорим за трите най-популярни:

    Пушок. Естествен пълнеж. Добре задържа топлината, но и много компактен, благодарение на това яке ще бъде много лесно и не се мазнини. Но внимателно да се мият, тъй като това може да бъде свалялись в голямо количество, които ще доведат яке безполезни, така че този яке повече неприятности, и той ще ви 2-3 сезона. Синтепон. Изкуствен пълнеж, добре държи топло, но е малко тромаво. В последно време са загубили своята популярност дължи на освобождаването на по-съвременните филъри. Холлофайбер. 100% полиестер. Един от най-популярните синтетични материали. Хипоалергичен, не поемат миризми, лесно да приема всякаква форма и поддържа тялото в жегата. През 2010 г. е признат за най-добрият материал.

2019 година-е годината, в който няма строги рамки и ограничения, всеки може да носи това, което той иска, а дизайнерите само помагат в избора. Трябва да се обърне внимание на вашето сърце, за да изразят индивидуалността и не следват тълпата, Не се страхувайте да покаже себе си. Последните години стана модерно да има свой собствен, съвсем различен, индивидуален стил. Важното е, да слушате, а не сляпо да вярват.