женски тайни

маникюр

На най-модерния маникюр 2019-2020 – най-новите тенденции и снимка новости нокти

Всяка жена, на всяка възраст иска съвършенство във всичко. Особено когато става въпрос за външния вид. Модерен маникюр-това е важна подробност и чудесно допълнение всеки женски образ.

А също и модни дрехи модерен маникюр си има своите модни тенденции се променят всеки сезон. Нов маникюр 2019-2020, направени във вече добре познати техники, но с ново съдържание, ще ни позволи да намерят нови и оригинални идеи за маникюр за нокти с различна дължина.

Най-новите модни тенденции в маникюре 2019-2020 ще зарадва и изненада за красота е с различни идеи за маникюр за къси и дълги нокти. Модерен маникюр 2019-2020 предлага такова изобилие от възможности за дизайн на ноктите, които могат лесно да се загубиш.

Неочаквани цветови комбинации и различни видове модерен маникюр, вие ще откриете модни тенденции в маникюре 2019-2020. Традиционните методи и техники за дизайн на ноктите стават все по-интересни и оригинални.

Нов геометричен наклон и модерен маникюр за нокти-арт камимусуби набира по-голяма популярност, същото може да се каже и за други тенденции маникюр 2019-2020, като огледален ефект, или модерен маникюр в стил отрицателно спа.

Основните тенденции, мода маникюр 2019-2020 се изразява в тонове, техника, дизайн, ярки и смели цветове и видове лак за нокти, създавайки свой собствен и уникален дизайн на нокти.

Модерен маникюр 2019-2020 – подходящи цветове и нови гел-лакове

Модни тенденции в маникюре 2019-2020 са идентични в палитра от цветове, като символи на жълтата земя Жълта Земен Куче и Прасе. Както може би се досещате, тенденцията ще бъде модерен маникюр в жълти, оранжеви, кафяви и зелени нюанси.

Като се започне от модни цветове от Pantone за мода маникюр 2019-2020 изберете пастели и морски нюанси. На Ток ще бъде син лак, бял лак за нокти, маникюр със сив лак, тъмно черешово вино и маникюр.

Не забравяйте също така за матови нюанси, значението на които се пада през есенно-зимния сезон.

В допълнение към модни нюанси лакове за нокти към 2019-2020 г. трябва да се запознае с вас, интересни нови продукти гел-лакове с ефекти. За да направи супер моден маникюр с оригинален дизайн сега е лесно, като изберете изключителен гел-лак за нокти.

Термо гел лак ще ви позволи да направите красив градиентный маникюр, с покритие „котешко око“, което ще направи изискан вечерен маникюр, гел-лак за нокти с ефект кракелюра или мозайка ще даде фактурный дизайн на ноктите и лесно се разпространява под формата на мъгла ще има още една нова версия на мода маникюр 2019-2020.

Красив френски маникюр и лунен маникюр 2019-2020 – модни тенденции в класически дизайн нокти

Обръща внимание на класиката, особено френския маникюр, може да забележите, че сезонните модни тенденции за маникюр, се характеризира с актуалност нюанси, техники на нанасяне и декор.

Ярък два цвята френски маникюр или френски маникюр с цветни ленти ще бъдат популярни през пролетта и лятото, черно яке и комбинация от матирана тъмни нюанси по-подходящо за есенно-зимния дизайн нокти.

Същото може да се каже за модни тенденции за маникюр с дупки. Актуалността на съвета напълно зависи от сезона, а също и Декор.

Например, в моден лунен маникюр и същото яке, в комбинация с луксозен модел, или да плета дизайн можете да си позволите по време на студения сезон. Цени на ярки пеперуди, цветя, плодове в съчетание с френски дизайн ще се превърне в перфектният модерен маникюр за лятото.

Модерен маникюр 2019-2020 – тенденции за минимализъм в дизайна на нокти с цифри и кристали

Лаконичен, изчистени линии, с акцент върху един нокът – най-новата тенденция на модерния маникюр за сезона 2019-2020.

Избор на снимки в модерен дизайн, обърнете внимание на геометричен маникюр. Плоски ленти, линии, триъгълници и мозайка остават в тенденция през този сезон и ще се превърне в незаменим през деня и кабинет за маникюр.

Що се отнася до по-нежни и романтични ежедневна дизайн на ноктите, изберете модерен маникюр, с прости рисунки. Красиви цветя, картинки с точки, флорални щампи са подходящи в дизайна маникюр 2019-2020.

Мода ноктите с излаз на един или два пръста могат да бъдат най-разнообразни. В чест на пастелно маникюр, дизайн nadovich нюанси, контрастни черно и бяло модел. Най-важното в този метод Мани – точността и краткостта на фигурата.

Като говорим за тенденциите на модния маникюр 2019-2020, ние не можем да пренебрегнем кристали. В тенденции на дизайна на кристали като маркирате един или два пръста, като от картинката. Това може да бъде хайвер маникюр модерен маникюр, с камифурано, дизайн с инкрустация и mikrobleski.

На най-модерния маникюр 2019-2020 – тенденции, тенденции и снимка идеи готин дизайн нокти