женски тайни

маникюр

Най-добрите идеи за маникюр в сини тонове

Синьо-това е универсален цвят, който изглежда страхотно на ноктите си. Синият цвят се свързва с освежаваща прохлада през лятото и мразовит свежестта на зимата. Той не губи актуалността си в рамките само на година, което дава възможност време, за да ги постави на ноктите стилен ноктите изкуство.

Синята маникюр: фото-идеи за стилни нокти

Днес нийл-арта преобладават необичайни и ekstravagantny нюанси, задачата на които е да покаже индивидуалността на всяко момиче. На този фон, син цвят, изглежда, очаровани и дори скучно.

Маникюр син: днес нийл арт за всеки ден

Синият цвят е чудесна основа и фон за създаване на модерен маникюр. Трябва да се обърне внимание на сянка. Най-добре да изберете светли, бледо синьо или млечно бяла основа. Това е по-лесно да се комбинират и други цветове лак за нокти или разреждане на тъмните и наситени нюанси на синьо.

Син маникюр с кристали и пайети

Колкото и да е странно, дискретна синя на цвят върви добре с блещукащите камъни, създавайки празнична елегантен дизайн. Избор на искри и страз трябва да съответства на цвета на рамката. В магазините за красота може да се намери камъни не само прозрачен и бял цвят, но с цветен субстрат. Пайети със сребро или злато база е идеален за лесно и спокойна празничен маникюр.

Бледо-синята маникюр

Синият цвят е от съществено значение за пролетно-летния сезон, когато тъмен дизайн подложка и твърди нокти артам мека скромни възможности. За да създадете романтична лак за нокти се смесват със синьо-розов и бял цвят. Като база за цвят, изберете цвета на небето, а останалите да рисува цветя, цветни пъпки, форми и абстракции.

Син маникюр в техниката на разбито стъкло

Ефект на счупено стъкло – популярна тенденция на сезона, което ще позволи на всяко момиче да се създаде уникален нийл-арт себе си. За тази парчета фолио на всякакви форми и размери. Те се прилагат с помощта на пинсета на ноктите, боядисани в синьо и да се фиксира резултат топ. Оригиналност и фантастичен блясък осигурен на ноктите.

Перфектен маникюр в синьо

Всякакви светли цветове, включително синьо, имат неприятното свойство „оголяет“ всички недостатъци на нокътната плочка. Така че, ако вашите нокти са пукнатини и неравности, изберете по-тъмен тон на основата на палто или да прикрият своите кристали или моделиране.

От голямо значение за създаването на идеален син маникюр форма на ноктите. Този сезон популярни естествени форми – овални, бадеми, леко квадрат. Да ги изпълняват самостоятелно или да се възползват от услугите на опитен майстор на маникюр.

Познаването на тези особености син лак за нокти, вие сте готови да създаде ненадминат дизайн.

Син маникюр за къси нокти

Естествеността и натуральность – централен тенденция вече няколко сезона. Заточени „котешки лапи“ ноктите днес предизвикват недоумение и се считат за признак на лош вкус. За да се запази вашият маникюр в синьо изглежда перфектно, трябва да следвате няколко насоки:

    за едноцветен дизайн, изберете тъмно сини нюанси. Ярки цветове, без дизайн изглежда скучна и унылым, като украса не използвайте прекалено големи изображения, иначе си дизайн ще бъде претоварен, която изглежда доста привлекателно. Не си струва да се включват в големи кристали. На син фон, те ще изглеждат помия и pretentiously. Достатъчно камъни, за да се съсредоточи върху пръста си пръстен или залепени няколко страз в основата на всеки ноготка.

Син маникюр на дълги нокти

За щастие, модата-това не е закон за всички модата, така че изключения имат право на съществуване. Много момичета предпочитат дълги нокти, считайки ги, за да бъде отличен „поле“ за изява на творческите способности и да използвате различен интериор. Неудобства и безполезни дълги ноктите избледняват на заден план. За дълги нокти са подходящи почти всички нюанси на синьо.

Матиран лак в син цвят

Уморени от блясък на модата, по-често избират като основа на мат. Днес можем да говорим за сериозна конкуренция с гланц лак.

Матиран лак за нокти в сини тонове, за да изглежда страхотно в непрекъснат спектакъл. Самата тази конструкция е самодостатъчна и не се нуждае от допълнителен декор. Но истинските дами не е достатъчно просто покриване на ноктите с лак, така че те се използват като украса, малки кристали, пайети, акрилни пясък, които в съчетание с гланц лак.

Син маникюр с tirkai

Любителите на неустоим всяка техника блясък маникюр с tirkai. Ефектът от него е много по-ярка, отколкото ако използвате метални нокти или блясък. За този маникюр ще ви се наложи пигмент-глиттер.

За изграждане на маникюр с tirkai на кутията лак за нокти син. Те трябва да бъдат идеално чисти, без пукнатини и чипс. Пигмент, покрит с дебел слой, това да повлияе на пространството около кожичките и странични ролките.

Лунен и френски маникюр

Лунен маникюр-това е най-добрият избор за сдържана и строг дизайн. В синята версия, тя ще изглеждате още по-изящна и нежна. Що се отнася до базалния тонус дупки, използва всеки цвят. Изборът зависи от ситуацията, която е направила маникюр. За начало ноктите изкуство комбинира синьо с бяло, черно, кафяво и други наситени нюанси. Ако искате да направите интересен летен ярък дизайн, изберете контрастиращи сочни нюанси.

За френски маникюр се прилагат едни и същи препоръки, като за Луната, с единствената разлика, че вместо рисуване на кореновата дупки с различен цвят са боядисани край на нокътя.

Специален наслада-това е комбинация от лунната и френски маникюр, резултатът е дизайн с уникална рамка.

Син маникюр с акрилна пудра

Изключителна, невероятна, нежна – именно така може да бъде описан маникюр с акрил на прах (пясък). Това е идеалният вариант за зимния дизайн.

За начало, покрийте ноктите с лак-това е ярко син оттенък, след това нанесете прозрачен топ вязаный модел или елегантна деликатни мотиви. Най-горния акрилен лак за нокти, обилно се поръсва с пясък, излишната смахните четка. Вижте снимки на примери за маникюр, които е невъзможно да не се влюби.

Син маникюр винаги изглежда стилно и луксозно. В комбинация с декоративни елементи, различни типове на покритие на тези проекти ще се превърне в незаменим вариант за празнични и ежедневни чорапи. Вдохновляйтесь нашите идеи и да създаде елегантен и атрактивен нийл арт всеки ден.