женски тайни

маникюр

Най-добрите идеи за творчески маникюр 2020

Думата „маникюр“ всеки един от нас има най-различни асоциации. За някои, това е добре поддържани нокти класическа форма, покрити с лак пастелни нюанси за други модели на ноктите-това е начин на себеизразяване и чудесна възможност да покажат своите творчески способности.

Ако пастелно френски маникюр или лунен маникюр, че това е всичко, за творчески и нестандартен дизайн е трудно да се намери нещо ново. В нашия преглед, ние ще се опитаме да се запълни тази празнина и да ви предоставим най-оригинални идеи и нестандартни наричат маникюр за всеки ден и за празнични поводи.

Креативен дизайн на ноктите снимка идеи 2020

Необичаен вид на вашия маникюр, да създаде първите си бижута, които ще допълват основния цвят на лака. Цвят на декоративно покритие вземете колкото се може по-ярка и по-богати. Пастелни и прозрачна рамка, ако тя не отговаря като база, или горно покритие.

Изберете червено, emerald, бордо, тъмно синьо, оранжево, лимон и други нюанси на лака. Тези цветове може да е по-добре да предаде настроение и се считат за най-добрият избор за творческо дизайн.

Що се отнася до орнаменти, тук момичетата се предлага огромен избор от:

    кристали с различни диаметри, цветове и материали (пластмаса, квадратна) микро-перли за блясък лента за пробиване декорация стикери и много други

Освен това, можете да създадете уникален за нокти изкуство, с помощта на себе си щеточек за нокти, декориране на вашите нокти с уникални модели.

Икорный маникюр

Такъв дизайн няма да остави никого безразличен. За да създадете икорный маникюр, ви е необходим лак-основа или база и специални микрогранулы, които в голям асортимент от ноктите магазини.

В продажба ще намерите комплекти с мъниста определен цвят, който ви позволява да създадете черно-бели икорный маникюр. Но за креативен дизайн изисква набор от микро-перли няколко нюанса, за предпочитане светли. Например, „слънчев“ с оранжево, жълто, тюркоазено и розово цветове.

Икорный маникюр лесно да се създаде в домашни условия. За тази цел, предварително обработени нокти нанесете основното покритие, за предпочитане в тон микробисера. На лист хартия или друга удобна повърхност се налива малко мъниста. Освен това, качение, всеки пръст е потопен в маса, като се обръща внимание на трудно достъпните места по ноктите.

Ноктите трябва да бъдат напълно покрити с микро-бисер, в противен случай отворете „острова“ ще изглежда грозно.

Креативен маникюр с висулки

Пиърсинг на ноктите-това съвсем не е ново за дизайн на ноктите, обаче, здраво се утвърди в ежедневието изображения, този метод не може. Но, като маникюр една вечер, пиърсинг на ноктите-това е нормално.

Висулки изглеждат по-добре на дълги нокти, лишени от кръвоносни съдове и нервни окончания. За кратък маникюр голяма вероятност да навреди и да наранят кожата.

Креативен маникюр 2020 с шипове

Ако дизайн с кристали днес вече никого не можеш да удивиш, маникюр с клепками няма да останат без внимание. Трябва да си много смел характер, за да се създаде на своите нокти, като нийл-арт.

Дизайн с шипове чудесно се вписва в темата на снимки, например, на младежки партита, Хелоуин и други празници.

Velvet маникюр

Дизайн с нежни влакна на ноготках са особено важни през зимата. Може да се допълни с начин на палто, кожа жилетка или да се превърне в основен елемент на оригинална екипировка.

За създаване на бархатного маникюр, използвани като украса, като:

    стадо – тънки влакна от памук, кашмир или вълна, кадифе пясък velvet прах

Класически флок обикновено толкова малки, че създава мека велюровое покритие на ноктите си, но някои дами отиват още по-далеч и да създаде уникален маникюр с по-дълги косми. Изглежда този дизайн е много необичайно, но не и такъв ефект искаме да постигнем.

Творчески ноктите

Оригинални рисунки и щампи може да съживи дори и най-прост дизайн, важното е правилно да ги изберете и поставите на нокътната плоча. Сред най-стилните модели, предпочитани от много дами смятат геометрия.

Тенденцията е изчистени правилни линии за нокти спешно вече няколко сезона. Любител на строг стил, изберете геометрични фигури като основен за ежедневна нийл арт.

Училище, маникюр

Флорални и животински щампи изглеждат съвсем обикновени, така че момичета се стремят да намерят нови оригинални идеи за необичайно украшение за своите нокти. Една от тези нови продукти могат да се наричат маникюр в стил „училище, липсваш ми“. Като рисунки за нокти избрани химически и математически формули, пищови и дори портрети на велики писатели.

Този дизайн ще бъде идеален подход начин на 1 септември или обикновени делнични дни. За тези, които вече завърши училище, но все още ностальгируют това безгрижно време училище ноктите изкуство и ще изглежда страхотно.

Креативен дизайн с релефни

Как да се направи необичаен маникюр, освен Ако не притежавате специални артистични умения? За да спаси тези момичета идват клишета, които е лесно да се „нарисува“ на ноктите си някакви мотиви и щампи.

Разнообразие от марки ви позволява да създавате най-необичайни абстрактни рисунки, цветя и анималистические щампи. Това е достатъчно, за да покрие декоративен лак или гел-лак на 2 слой, оставете да изсъхне и нанесете етикета върху подготвената повърхност на нокътя.

Оригинален магнитен лак за нокти

Боя с метални частици – истинско откритие в нокътната индустрия. Това създава оригинален дълбоки сенки, приличащи на котешки очи.

За създаването на „котешки“ маникюр нужда от специални магнити, обикновено не са подходящи. Използвайте ги, за да създадете необичайни модели и тъкат магнитни частици.

Креативен маникюр-това е винаги ярки, необикновени и запомнящи се. Оригинален дизайн е този, който сте си създали, като се използват всички постижения на съвременната нокътната индустрия. Красиво и необичайно изкуство никога няма да остане без внимание, което не може да се каже за класически техники на маникюр.