женски тайни

мода

Най-модерните цветове на лятото 2020: ярка и уникална нюанси от Pantone

Много скоро лятото е сезон напълно ще влезе в правата си, така че днес модницам трябва да се вземат предвид, кои неща да добавите към вашия гардероб. Важна роля в стилния начин играе правилният избор на цвят дрехи. Съвременните жени, за щастие, има и добър помощник в лицето на цветове Pantone институт, който експертите на всеки сезон, за да подготви палитра от най-популярните цветове в облеклото и стил. В списъка с актуални цветове за сезона са базирани на модни колекции, представени на нюйоркската Седмица на модата.

Цвят 2020 г. в облеклото

През декември 2017 година специалистите от компанията Pantone цвят представи 2020 г., която е ултра Вайълет. Това е невероятно красива, неземна космически лилаво, символ на иновациите, оригиналност и нестандартно мислене.

Модерна ултравиолетова светлина е много подобен на лилаво-виолетово, който по това време е въплъщение на икона на края на ерата на рок-певица на Принца.

Най-модните цветове на пролетта и лятото 2020 г. от Pantone

Доклад на Pantone за Модни цветови тенденции пролет-лято 2020 г. включва в себе си 12 от най-популярните цветове за дрехи и дизайна на предстоящия сезон. В специална група от експерти на Pantone включени 4 класическите неутрални цветове – Pantone за доклада на мода цвят тенденция, която ще запази тази година своята популярност. Те представляват база от всякакъв гардероба за предстоящото лято 2020 година.

Класическа палитра Pantone включва 4 основни цвята:

    тъмно син моряк син пясък бежов топъл бял сив пристанището мъгла, кокосово мляко

Излезе много добра палитра, която може да се използва в града, с меки изображения и ярки цветни комбинации.

В основната цветова палитра на Pantone за пролет-лято 2020 година 12 нюанси.

Цвят 1. Мини – Чучулига Авлига

Богат Трупиала се превърна в най цветен акцент на сезона. Чучулига, Авлига не е просто цвят, по-ярък, силен и смел цвят с лек горчица potona. Без съмнение, този цвят могат да се носят само уверените в себе си момичета, които са в състояние да създадат безразсъдни младежки образи.

Цвят 2. Чери – Домати Чери

Невероятно апетитен цвят, примесени с светло оранжево potona, тарифите за електроенергия и топлина. В тази рокля вие определено няма да останете незабелязани. Ако той настоява да се направи големи неща, принуждава околните по различен начин да погледнете на лицето си, запази правилната стойка.

Особено впечатляващ чери домати изглежда като цяло-Ед изображения, които ще бъдат най-популярните тенденции на пролетта и лятото 2020 година.

Цвят 3. Малко момче, Син момче, син

Нежно-сини, които толкова обичат да се използва в създаването на дрехи за новородени, сега вие можете спокойно да се включат в образи стилни момичета. Светло син цвят с лилави подтоном-това е цвета на пролетно небе, което се носи чистота, свежест, дава на душата хармония, за да регулирате по-оптимистичен начин, който е необходим за всички без изключение, независимо от сезона.

Цвят 4. Масло От Чили – Чили Масло

Масло от Чили – червен цвят с кафяв оттенък, напомнящ на екзотични подправки и пикантни храни. Не пантонных често се добавя в своята палитра толкова дълбок и сложен цвят. Той е изпълнен с елегантност и аристократичен вкус, топлина и сдържаност.

5 цвят. Розово лавандово – розов цвят лавандула

Наистина нежен, романтичен, нежен цвят, който лесно се адаптира към всеки друг цвят. Розово лавандула има за цел освежаване на дори и най-строг начин. Елегантен, хладен, свеж цвят е идеален за въздушен шифон с поли и блузи с нежни волани и рюшами, рокли, летни палто и дори елегантни костюми от вълна.

Цвят на 6. Цъфтят Далиите Цъфтят Далиите

Още един розов нюанс, в пантонных през лятото, но е по-топъл, с лек персиковым оттенък. Картина в цвят Разцвет орхидея ще стане най-добрият вариант за вечерните рокли, облекло за разходка по крайбрежната и старите улички на малък европейски град. Такива асоциации предизвиква този уникален и романтичен.

Цъфтят далиите е в състояние да се реша на целия начин, дори когато сте уморени по време на работа. Затова този цвят се препоръчва за употреба като цвят на руж.

Цвят на 7. Аркадия – Аркадия

Експерти Pantone избра да се включи в палитрата на пролетта и лятото 2020 г. единственият нюанс на зелено. Това не е просто още един зелен, чист и студен тон, наподобяващ студена прикритието на тропическите гори и дълбочината на морските води. Аркадия-това е твърде ярък цвят, за да се превърне в основен акцент на сезона, но това е универсален нюанс за пролетните и летните образи. Той може лесно да се комбинира с всеки тон от палитрата на Pantone.

8 цвят. Ултра Фиолет

Цвят, който беше признат за най-популярния нюанс на 2020 година. Дълбоки и ярки цветове ни води към модата на 80-те години. Интензивна ултравиолетова светлина привлича внимание, придава на образа на мистериозен чар и интриги. Мнозина сравняват ultra Violet с безкрайно пространство, което завладява богатството и неяснота. Цвят твърде наперен, за да го използвате, за да тотал-лъкове, обаче, за създаване на акценти през лятото като ултравиолетови е необходим.

Цвят на 9. Эмперадор Хотел Emperador

Цвят, който смотрелся би било по-подходящо в есенната палитра, но невъобразим начин Эмперадор е в приоритетите на пролетно-лятната линия. Сянката на Emperador-това е избор на успелите и уверени в себе си жени. Цвят на разтопен шоколад ще ви даде енергия на студения пролетен ден.

Цвят 10. Почти лилаво леко лилаво

Един от най-популярните спокойни и нежни нюанси на сезона цвят на слонова кост с лек лилав оттенък. Почти лилаво наситен с нежност и въздържаност, ненатрапчив включени в цветова композиция, която подчертава яркостта и дълбочината на други цветове. Ако нюанси може да опише чувствата, почти лилаво се превръща в олицетворение на романтичната носталгия.

Цвят на 11. Пролетен минзухар и Минзухар пролетен

Лилаво цвета на ясно обичат дизайнери и експерти на цвят. В палитрата на пролетта-лятото 2020 г. те са оставили място за привлекателен оттенък Минзухар пролетен. Този цвят се свързва с първите пролетни цветя, които плахо пее към живот след студената и дълга зима.

Цвят на 12. Лайм удар, Лайм удар

Още един представител от модата на 80-те години с техните нетривиальным рейв-партита. На пръв поглед, лек лайм припомни, екзотични коктейли и тропически рибки с ярка почти неземными бои.

Кисела Куц перфоратор съчетава в себе си свежест, присъща на зелен цвят и радост от живота жълт оттенък. Lime punch-това е истински моден предизвикателство лятото 2020 година. Именно този цвят отсъства в романтична и нежна палитра Pantone пролетта и лятото 2020 година.

Пролет и лято-това е една чудесна възможност да реализира най-смелите стил идеи. Не се страхувайте да изглеждат твърде ярко и предизвикателно, попълнете вашия гардероб стилни неща богати и дълбоки нюанси. Вашият прибързан акт ще бъде пример за подражание и ще опиша като човек, който знае много за висша мода.