женски тайни

мода

Научете как да се съчетаят лилав цвят в облеклото

Лилав цвят не винаги е хармонично се съчетава с други цветове трябва да се вземе предвид при оформянето на неговия стил, но цветът е много красив и елегантен. Най-важното-научете се да комбинирате.

За съжаление, умение правилно да се съчетаят цветовете в облеклото-не е за всеки. Изглежда, че без това умение да се живее в света, но не по-запалените модата. Разбира се, можете да отдават предпочитание на универсален цветове, но, съгласете се, винаги ходя в черно или бяло интерес, както и да закупите комплекти от един цвят, за да не загубят, скучно и не винаги е необходимо.Броячи сега са пълни с дрехи, всички цветове на дъгата, много от него в нюанси на лилаво. Носенето на такива дрехи изисква спазване на много правила, съчетани в актуални. И да говоря за това.

Как да носят лилаво

Този цвят е доста капризна, и да не гледам на него е неподходящо или дори смешно, не забравяйте няколко прости правила за неговото носене.

Най-изгодно изглежда този цвят на тъмна кожа, защото, ако ти си тен и темноволосая можете спокойно да се купуват тоалети в ярки виолетови тонове. Ами, светла, недокоснати от слънцето кожа, тези нюанси ще направят още по-блед и невыразительным целия път.

С ярко-пурпурни екипи могат да експериментират не само смуглых брюнетки, така и за момичета с косата си цвят blond. Дъбени се колебайте да се облича в тъмно лилаво и светлина. Тези, които все още не успява да се наслаждават на слънцето, най-добре да остана аксесоари в тези цветове. През лятото де носа на шийката на носна кърпичка и през зимата, в допълнение като шапка или шал.

Комбинация от цветове

Разбира се, при избора на облекло, да остане в един цвят, но в този случай има опасност от скучни и мрачни снимки. Затова по-добре е да разбереш кой цвят отговаря на лилаво, за да изглеждат просто зашеметяващо.

Най-универсален и подходящ за всеки ансамбъл, се считат за бял, черен и сив. Привидно толкова невыразительных сиви, отваря напълно нови пътища в дует с лилаво. Такова съчетание – еталон за хармония и елегантност, той ще бъде грандиозно, както в облеклото, просто намаляване и бизнес или вечерна рокля.

Съчетавайки в едно лука лилаво с черно, даваме му блясък и изтънченост, ако то е предназначено за вечерно излизане, или последователност, или дори на тежестта в този час дрехи.

Мисля си над това, че двойката лилав цвят в облеклото си струва да помните, е бял. Облекло в такива нюанси-това е невероятно лек, свеж и нежен. Често е комбинация, която може да намерите в сватбени дрехи, а също и лек нюанс на лилаво придава изключителна нежност, подчертавайки чара на булката. Но не се ограничавайте, този тандем ще се превърне в органична както женски, така и мъжки комплекти. Не забравяйте за аксесоарите, които могат да се подчертае начин.

Много добър избор – комбинация от лилаво и зелено, но трябва да преобладават само един, други в допълнение към него под формата на ярки контрастни детайли. Ролята на тези може да бъде всичко от бижута и колани, ръкавици и чанти. Важно е да не се претоварвайте начин на тяхното изобилие. Тежък облеклото и ако и двата цвята се равнява на изрази.

Същото може да се каже за жълт цвят, присъствието на която в purple Лука трябва да се ограничи детайли, като лилаво важна роля. За вечерни рокли най-ефектно изглежда лилаво облекло бижута от злато.

За светла и фатална дама комбинация от червено и виолетово – най-много веднъж! Тя добави тайна и сексуалността. Защото, ако вашата цел-да бъде в центъра на вниманието, хвърлят заклинание и съблазни, дори не се съмнявам, че цветовете, за да отговарят на лилави дрехи, тъй като този вариант най-после!

И за да създадете романтичен, целомудренный образ на идеалната лилаво с розово. Комбинирайте ги по-добре в роклите подчертават женствеността и елегантността начин. Подходяща в този случай, това ще бъде много стегнато, с рюшами, поли.

Ако всички предишни варианти не ви убеди, и ти все още мислиш, че са еднакви с лилави дрехи, опитайте се да го комбинирате с тюркоазено или синьо. Тюркоаз или ментов ще се превърне в чудесен вариант за летен комплект. Те добавят свежест и лекота начин, това може да бъде еквивалентно на, и допълнителни бележки. Син също са подходящи за ежедневно облекло. Най-често лилава рокля от деним.

Като експеримент, може да се опита да се свърже с един Лука лилаво с оранжево. По този начин, ние получаваме ярък и свеж комплект, който е подходящ по всяко време на годината.

Много нежни и женствени ансамбли могат да се създадат чрез комбиниране на люляк с пастелни цветове, включително и бежово. Тези съоръжения ще ви нежност и мекота.

Специално внимание в кафяво. В такива тонове, за да изглежда случайно, и коктейлни и вечерни рокли. Спокойно може да се използва цялата палитра кафяви нюанси, не се страхуват да правят грешки, тъй като всяка една от тях ще донесе топлина и нежност в образ. За съотношение на тези цветове също не може да се мисли, всеки от тях може да бъде с господстващо положение или принадлежности, които ще бъдат на разположение в принтах или аксесоарите.

В крайна сметка, какъвто и цвят, който не обича, не се страхувайте. Мода е отворена за експерименти, така че дерзайте!