женски тайни

мода

Назад във времето: рокля в стила на 60-те години

Стил ретро не губи актуалността си. Как да изберете една модерна рокля в стила на 60-те години? Опишете характеристиките на този стил, кои детайли, цветове и форми, за да се създаде рокля в стила на 60-те години.

Мода на 60-те години

Този период на мода белязана от женственост, това е време на сексуалната революция, което е отразено в облеклото. Освен това, този период кино дива и светски дами, които са се превърнали в икони за стил, които олицетворяват определени черти на епохата и е в основата на модните тенденции, които са били обявени в стил на силно разклонен или рокля в стила на Джаки.

Водещи симптоми са: ultrajectine стилове, нови материали, иновации, демокрация.

Рокля от епохата на 60-те

Мода на 60-те години

Мода на 60-те години

1. Дължина

60-те години-ерата на мини, това е първият път, когато момичета се осмеляват голи крака, така че мини-рокля неизменно напомня за този период. Но демократична мода, че времето позволява, да се облича и рокля до средата на коляното, но макси това не е вярно.

Мини-рокля

мини-рокля

мини-рокля

мини-рокля

2. Подходящ

Има няколко основни стилове, характерни за този период са: женственное рокля с удължена летящей пола а ла Мерилин Монро, тази дива и въвежда модата в близост силует на рокля с красиво деколте сайт discoverychannel. Още една тенденция – това е рокля-trapeze, която е направила модерен, Джейн Бъркин, а след това Бриджит Бардо, мода, която също благодарен за популяризиране на удобен танк-рокля.

Роклята е на линия

Роклята е на линия

Също така този период е белязана от общественото прищявка фасоне поли година, до намаляване прави фигурата още по-съблазнителна и женствена.

Рокля

Рокля

3. Цвят

Лесни прически за прави и тристранни рокли прави основен цвят изразителни средства, в това време станаха популярни ярки обикновена рокля: розово, жълто, зелено. Модерни щампи грах и клетка като основните фаворити и модерен плат в дребни цветчета.

Рокля шотландка

Розова рокля

60-те години донесоха рокли мода геометрични щампи, ярки, чисти цветове, на първо място, това е постижение, Ив Сен-Лоран

Рокля шотландка

Черно-бяла рокля

4. Материали

През 60-те години – Време на открития, което е отразено в платове за рокли. Съответните найлон, кримплен ярки цветове, тези тъкани не мачкам, да не губят цвят, държи форма. Съвременните аналози изглеждат не по-зле, но в чорап много по-удобни и еко-приятелски. Полет на човек в космоса прави модерно „космически“ тъкан – метален, прилича на костюм.

Сиво расо

Сиво расо

5. Детайли

Този път да бъде декоративни копчета, отложной яки, джобове. Всичко това успешно се реализира в костюми Жаклин Кенеди.

Рокля 60

Рокля 60

Рокля 60

Рокля 60

Модерна рокля в стила на 60-те години се основава на принципите на енп, и да ги трансформира, иначе би било безсмислено да копирате.