женски тайни

маникюр

Нежен маникюр в пастелни цветове, модни тенденции

Неутралните нюанси и естествени — основните предимства на пастелно маникюр. Понякога желанието за разреждане на привидно спокойствие ни тласка към нови детайли по обичайния начин. Ние ви предлагаме маловажно фото-възможности нежен маникюр в пастелни цветове на къси и дълги нокти.

Геометрични фигури

Маникюр в пастелни цветове

Пастелно маникюр

дизайн на ноктите в пастелни цветове

идеи за маникюр в пастелни цветове

Клетки и триъгълници. Не, ние не сме в урок по геометрия. Ние говорим за решение, което ще красят неутрален цвят лак. Модел от геометрични фигури, не е задължително да се извърши в един цвят с останалите нокти. Вземете съгласна или пастелни нюанси ще добави яркостта на няколко пръста по — избор за вас.

Индивидуалността е добре дошъл! Перекрещивающиеся ленти, хаотично „разпръснати“ правоъгълник, остроугольных и тупоугольных триъгълници, сложен модел от няколко фигури едновременно… и Вашата фантазия, ще ви кажа десетки необичайни идеи пастельного маникюр за къси и дълги нокти. Единственото неразрушим правило — линия ясни, правилни, по-директни. Като ноктите боядисани с помощта на линийка.

Градиент

Нежен маникюр

Пастелен лак за маникюр

Градиент на ноктите

Снимка пастелно маникюр

Терминът „градиентный маникюр“, познато на любителите на нийл арт, но само най-смелите направи тази техника себе си. Смущаваща новост лакированию. Една тайна — няма никакви трудности.

Rainbow наклон направите с помощта на гъба, която се прилага линии цветове в приоритетен ред. Най-лесният вариант е да се създаде смес от два нюанса. Ногтевая плоча се покрива от основния цвят, а върха на ноктите боядисани перфектния цвят с една и съща гъба.

Трудно е да се намери компетентен цветови комбинации. На ноготках може да бъде дует пастелни тонове или полифонични цветя в Радужном ред. Не забравяйте, че за маникюр за къси нокти изглеждат по-добре при минимализме.

Печелившата комбинация маникюр с наклон от пастелни цветове: бледо-жълто и лилаво, бледо розово и приятелски синьо (като опция — ментол). Такива комбинации в този сезон бият рекорди по популярност. Местоположение нюанси по правилата печката не е посочен или от светлина в отвора в тъмнината на ръба, или обратното.

Рисунки

Идеи за рисунки за маникюр

Пастелно лилаво маникюр

Маникюр в пастелни цветове

Пастелно маникюр на дълги нокти

За да направите дръжки красив и необичаен ще помогне на чертежи. Пастел, смесване и фигура, изпълнен в черен цвят. Това може да бъде всичко — от надписи и йероглифи, животни и птици.

Изглежда интересно пастелно маникюр, където фигура на ръба на нокътя се използват едни и същи цветове като основа. Не е нужно да го боядисване на всички нокти на веднъж. Може да се ограничи до една, две.

Цветя

Пастелно маникюр за къси нокти

Цветя на ноктите си в пастелни

Фото-пастелно лак за нокти

рисунки за нокти в пастелни цветове

Флорални мотиви в комбинация с пастельным маникюр-това е невероятно женствени. Цветя могат да се нарисува на ръка, но ако талантът на художника във вас се събуди от училище, идват на помощ на плъзгачи.

Важно е да изберете хармонично цвете модел, така че червени рози, карамфили и макове нямате право. Акцент на нежност, романтика, крехкост.

Точка

Снимка идеи пастелно лак за нокти

Точка маникюр

Снимка Маникюр

Точки в пастелно маникюр

Най-лесният гледна инструмент разнообразяват неутрален маникюр. Различни цветове, разположение и размери точки, можете да направите едно нокти за разлика от всеки друг.

Не е задължително да запази единството на цвят. Черни точки по бежевом изглежда не по-малко романтични от бледност, россыпь кръгове в пастелни цветове.

Ленти

Точки в пастелно маникюр

Красив пастелно маникюр

Пастел, маникюр принтирай

Маникюр в пастелни тонове снимки

Дизайн на ноктите scotch ще дойде на помощ на онези, които искат да направят едновременно лесен и интересен маникюр в пастелни цветове. Повечето момичета предпочитат метални ленти. Блясък лента смес с неутрални цветове лакове.

Изглежда оригинално във Франция, на върха на нокътя, който се отделя от основната лента. За да располосовать на тебе и на всички нокти на веднъж. В този маникюр ивици боядисани в бледи тонове, които са отделени един от друг с помощта на лента за дизайн или фини линии, нарисувани с четка.

Пайетки

Маникюр в пастелни цветове, с blestkami

Розово синьо пастелно маникюр

, Пастелно маникюр снимка

Маникюр пастелни цветове

Големи или малки, които украсяват върховете на ноктите или освобождаване на няколко пръста. Пайети са хаотично, създавайки определена модел тяхното правилно подреждане на акценти. Няма единно правило за самолети, които правят различни пастелни маникюр. Този вариант изглежда по същия начин е подходящо с вечерна рокля за празнуване с бикини на плажа, като победител стилен маникюр на момичето по всяко време на денонощието.

Снимка маникюр в пастелни цветове

Идеята пастелно лак за нокти

пастел Лилав маникюр

Фото-Маникюр в пастелни цветове

лак за нокти лак пастелни

Летен маникюр в пастелни цветове

Красив маникюр

Пастелно маникюр печат

маникюр пастелни райета

Маникюр пастельного цвят

Идея за маникюр

дизайн на ноктите в пастелни цветове

Маникюр в пастелни цветове