женски тайни

маникюр

Ние избираме най-красив дизайн на нокти 2020-2021 година: снимки, идеи

Ръцете на жената са винаги в ума и модерен дизайн нокти – един от компонентите на красива на външен вид язвенник.

За да получите ръцете винаги изглеждаше достойно, не е нужно всяка седмица да посещават салони за красота и майстор на ноктите е услуга, е достатъчно да си купите комплект за маникюр и грижа за ноктите.

Направи смел и красив дизайн на нокти в домашни условия не е трудно, но ако вие искате да видите на пръстите на нещо екстравагантно, капитана нийл арт ви помогне.

Днес ние ще ви покажем как да се изпълни оригинален дизайн нокти в 2020-2021 г., както и Модерен маникюр със стикери и да неповторимия нийл-арт с помощта на техники на щамповане.

Ние ще ви покажем много идеи за рисунки за нокти, които ще подобрят вашия дизайн мода ноктите за ежедневна употреба и за специални поводи.

В края предлагаме ви да видите богата колекция от снимки, която събира най-добрите идеи за нокти-арт за всеки повод.

Модерен дизайн нокти 2020-2021 със стикери

Ярки, необичайни и лесно да се създаде дизайн на ноктите може да се направи с помощта на специални етикети за вода, които могат да бъдат закупени в козметични магазини.

Първо трябва да се подготви нокътната плоча за полагане на лак, а след това се боядисват ноктите база и основния цвят.

След procrasti лакове направи формуляр със стикери. Трябва да ги изрежете с подходяща форма и размер.

Нататък комбинации трябва да се потопи за няколко секунди във водата, за да се разделят на филм от субстрата, суха стикер с плат и го поставете върху ноктите.

Просто и лесно да се направи дизайн на ноктите 2020-2021 със стикери, но още по-добре да практикувате, за да изглежда като на най-високо ниво.

Например, можете да направите жълта дизайн нокти с стикери от анимационен герой Спондж Боб. Готин маникюр, който ще се хареса на ярки и смели момичета.

Модерен дизайн нокти 2020-2021 година в техниката на насипни

Щанцоване – проста и красива техника за нокти-арт, който е харесван от много жени заради лесното нанасяне на модела.

За да направите оригинален дизайн 2020-2021 за нокти изкуство щанцоване, ще се нуждае от специални инструменти – табела с правилния модел, стъргало, за да вземете излишък лак, силиконов печат и лакове.

На първо място, се прилагат до основата на пирони, а след това цветен лак. За тази техника, могат да се използват два или повече от покрива, а след това нокти дизайн ще бъде по-цветен, и в края на маникюр, винаги използвайте закрепитель.

За пренасяне на рисунката с табела на ноктите трябва да нанесете малко количество лак върху метална пластина, за да се вземат излишните лак с помощта на скрепер, формулирам печат за запис, а след това към ногтю. Всичко е просто, но изисква практика.

Опитни майстори за нокти-арт за печат можете да рисувате модел и по този начин, дизайн на нокти 2020-2021 ще бъде по-оригинално, което ще привлече вниманието на всички fashionistas.

На Практика, в един експеримент, и вие ще имате прекрасен маникюр, направен със собствените си ръце.

Дизайн на ноктите 2020-2021: стилен боядисани с четка

Ако имате артистичен талант, можете да направите оригинален дизайн на ноктите с помощта на четка.

На първо място, се прилагат за начинаещи и основният цвят, а след това можете да започнете да рисувате модели. Например, можете да направите дизайн на ноктите 2020-2021 с участието на торта и сладолед.

Изберете няколко цвята, като кафяво, розово, лилаво, светло-жълти нюанси и започнете да рисувате.

За удобство, можете да нанесете малко лак и малка плоска повърхност, защото е по-лесно за дизайн на ноктите с четка.

Начертаване на фигура и постепенно я оставете да изсъхне по-долу Всички бои не се смесват и не развалят работата.

За изпълнение на този дизайн на нокти у дома е възможно, но трябва да опитаме.

Красив дизайн нокти 2020-2021 с точки

Един от най-разпространените методи за създаване на красив дизайн на нокти – фигура точки. За да направите шаблон от точки трябва търпение и време, защото за първи път почти всеки човек не може да направи всичко без грешки.

Първо трябва да се подготви ноктите и нанесете база и основния цвят. След това нанесете модел точки на ногте.

Това ще бъде по-лесно да го направите, ако сте приели боя върху някоя равна повърхност, покрита със тиксо, за да не се обърквам. Когато сте готови на работното си място, може да се пристъпи към нанасяне на изображение.

Точки могат да бъдат изпълнени като обикновена точка на модели и различни рисунки на цветя, животни и т.н.

Много стилен и необичайно изглежда дизайн нокти с цветни точки с различни размери. Можете да приложите цвят на ноктите на всички пръсти, а след това да се направи дизайн на ноктите с точки и ярки цветове.

И повече идеи можете да намерите в нашата фото галерията.

Най-добрият дизайн на ноктите 2020-2021 година: снимки, идеи, новини и модни тенденции

Ние искаме да ви покажем красив и необичаен фотоалбум, в който се събират първокласен дизайн нокти за всеки вкус. Надявам се, че дори и най-претенциозните дами ще намерите идеи за дизайн на ноктите, за вдъхновение.