женски тайни

маникюр

Нов модерен маникюр 2020-2021 за всеки вкус: повече от 100 от най-добрите фото-идеи

Страхотен маникюр винаги придружени от две красиви дами – на работа и в ежедневието, така и за бизнес срещи, забавление, романтика и тържества.

Модерен маникюр принуждава момичета работят неуморно, за да върви в крак с новомодными тенденции нокти 2020-2021 година, за да не пропуснете най-добрите джаджи дизайн нокти всеки сезон.

И това не е важно сте любител на класическия и традиционен дизайн в стил френски маникюр или сте привърженик на нетривиални ултрамодерен дестинации дизайн невен – при нас ще намерите модни идеи-нов лак за нокти 2020-2021 за всеки вкус.

И всичко това благодарение на про на нокътната индустрия, както и изтънчения и взискателен модата, които се опитват да намерят нови подходи, тенденции и по този начин излезе с нийл-шедьоври в полза на всички нас.

Въпреки че сме чували, че ноктите е показано в естествени конструкции, много примери от новостите на нийл арт ще ви экстравагантностью, ярки и закачливите рисунки на нокти.

Но това само показва, че вие сте световна звезда, или благочестив аскетичном стил, ще намерите „своя“ мода и тенденции в дизайна на ноктите за сезон 2020-2021 година.

Топ дизайн ноктите се проявява под формата на ноктите-дълги и къси нокти на краката: овал, бадеми, Шило, квадрат и т.н.

Сред най-модните невен 2020-2021 можете да намерите на много тихо и нокти: пастелни и корабни калъф с мека декор фолио, глиттер, сладки рисунки.

Има варианти на върха лак за нокти с лесен дизайн в стил минимализъм, „отрицателно пространство“, точка, геометрия. Мода ноктите могат да бъдат и неонови нюанси, които са много популярни омбре, абстрактен, „цвят блок“, мат ярки ноготочки.

Най-вълнуващо за супер стилни рисунки на модерните нокти 2020-2021: лицето момичета „око вижда в теб“, пейзажи, изящни цветя и комбиниран маникюр в модерен дизайн.

Допълнителни елементи готин маникюр през този сезон са елементи във формата на страз, пайети, кристали, pixie, tirki, тип фолио, Камимусуби. Всичко това е украсена с модерни ноктите 2020-2021 независимо от стила на ноктите дизайн, независимо дали е минимализъм или рисуване на ноктите.

За модерен маникюр и най-добрите идеи за дизайн на невен може безкрайно дълго, но най-добре е да изглеждат готино и супер нов модерен нийл-арт и тенденции в нийл arte, че продължаваме да правим.

Тенденции за дизайн на ноктите: етикети на ноктите

Незамысловатая, но не по-малко ефектен маникюр с думи ноготочки в модерния решение – да не сте опитвали? Тогава, какво чакате? Модерни ноктите 2020-2021 украсен с различни надписи, от признания в любов на ноктите на лозунги и девизи. Опитайте подобни надписи изпълнение на своите ноготочках, като се използват в тандем, и други нокти-мотиви – например, омбре или virku. Ще бъде много готино! И погледнете тези необичайни ноктите-това е много стилно.

Градиентный маникюр за нокти

Ултрамодерен градиент променя и донесе в Ню 2020-2021 маникюр, който ще зарадва любителите на нов нийл-арт. Необичайно омбре не показа целия нотак, но само на своя територия — на остров градиент. Социални мрежи хвана новости маникюр, омбре, и ние ви призоваваме да опитате нов смели наклон на ноктите. Също така може да добавите и идеи линейна преливка ленти, с наклон, а също така омбре под формата на неравни линии, приличат на абстракция.

Модерен маникюр с фолио

Светещи ноготочки обещават ни празник и това ще допринесе за megachilinae маникюр с фолио. Ако не искате да има много блясък, изберете от фолио във форма на прехвърляне, която може да е в неутрални цветове за модерен невен 2020-2021. Своеобразна дъга фолио, мятая фолио, стикери и много други – всичко това прави нов нийл арт с фолио завладяващо и толкова впечатляващо.

Тенденции в дизайна на ноктите: кристален бележчица pixie

Невероятни кристали Феи ще зарадва любителите на блясък и лукс на своите пръсти. Мода Crystal нокти с малышкой pixie, която ви позволява да се достигне цялата чиния страхотно. Този модерен маникюр 2020-2021 перфектната вечерна решение. За да се създаде най-добър дизайн на ноктите с pixie кристали, може да се съчетава с „усмивки“ и дупки, наклон, слюда, конфети.

Модерни ноктите: минимализъм

Прости модели и спокойни нюанси са най-подходящи за тенденции за минималистичен стил и модни тенденции в тази посока. Но ние препоръчваме да използвате блясък, слюда, фолио, камъчета, минималистичен дизайн нокти 2020-2021 година. Микро-шарки, нежни щампи с цветя, оригами, геометрия ще се превърне в голям хит в тенденция маникюр в различни ноготочки.

Тенденции за маникюр: френски

„Усмивките“ не напускат модерен Олимп нийл арт, и всичко това благодарение на иновации и нови-fangled дизайн, който изглежда много впечатляващо, и продължава да зарадва феновете на традиционния дизайн на ноктите 2020-2021. Цвят на върховете на ноктите в модерния решение с кристал стърготини, фолио и други подходи, за да „освежите“, якета, което го прави фаворит за повече от един сезон.

Ултрамодерен ноктите дупки

Изолиране на дупки в основата на плочата е подходящо по много ultratrendy дизайн на ноктите, и не само на лунен маникюр. Прозрачен или така наречените „голи“ лак за нокти в стил от благородни метали, инкрустирани с кристали, цвят – megachilinae маникюр в дизайна на Луната не престава да учудва в сезон 2020-2021.

Влиянието на модата върху ноктите: матово

Приглушени на ноктите, което ги прави привлекателни и по този начин носи мистерия и необикновеното. Модерен матиран лак за нокти се появяват пред нас в ярки и интензивни дълбоки цветове. Тенденции в решаването на матиран дизайн нокти 2020-2021 завърши пайети и boulongne, създаване на геометрия или „отрицателно пространство“.

Тенденцията дизайн на ноктите: цветя и растителни мотиви

Зелени палми и тропически мотиви, черни клончета с камъни, клончета от въздуха и кактуси, големи пъстри цветя, микро пъпки и цветя невероятен дизайн нокти 2020-2021 е немислим без тях. Отгоре на зелено и хакове цветове билкови маникюр и дизайн нокти, а също и мат ноктите си в тази посока.

Тенденции на ноктите: ефектни рисувани нокти

Модерни ноктите 2020-2021 години различни варианти на нийл арт, един от които е накрашенные ноктите, което го прави модерен нийл-шедьовър и вълнуващо. Като се започне с рисунки на цветя, игриво животно, анимационен герой, и завършва с ликами, портрети и пейзажи, които те могат да украсят най-добрите рисунки на модерния маникюр за сезона. Към него в допълнение майстори са използвали средствата тип фолио, камък, фолио, калъпи, превръщайки модерен нийл-арт уникален.

2020-2021 модерен маникюр за нокти с различна форма и дължина: пример снимка тенденции в дизайна на нокти повече…