женски тайни

мода

Нов живот на старите дънки или как да ги модни дупки

Не е необходимо да си купя нови дънки, ако същото нещо може да се направи в дома си от старата, все още не трябва да се губи време за покупка на нов, а от време на примерку.

Еволюцията на скъсани дънки с елемент на кич в ежедневието облеклото на почти всяко момиче е трудно да се нарече бързо, защото всеки модерен дом е готов да предложи своите варианти, дънкови на десетина години. Както и да е, и то е радикално обръщане виждания за мода се е случило, освен това, това е страхотно, че това се е случило, защото сега не можем да се раздели с любимите си дрехи, дори в ужасна жега, остава в тенденция към намаляване.Но в тези модели на съществен недостатък на известни марки, добре поддържано, струват много скъпо. Защото много fashionistas възниква въпросът за това, как да се направи дупка в дънки със собствените си ръце, създавайки свой собствен шедьовър качество и красота не отстъпва на възможности за дизайн. Всъщност, това е сложен процес не може да се нарече в никакъв случай, особено ако имате малко време, търпение и делът на авантюризъм. Така че нека да вземете шансовете ни?

Декор опции деним

Начини да се даде на обикновените джинсам стилен и необичаен външен вид, Има няколко. На първо място, разбира се, на дупки, и те могат да бъдат абсолютно всякакъв размер и конфигурация: хаотично са разпръснати малки, големи, заемащи по-голямата част на краката, постепенно преминавайки от тесен към широк, с фин модел.

Но ние трябва да помним, че изборът не зависи само от вашата фантазия, но и от конкретните модели, защото, например, голяма дупка в тесни дънки изглеждат не много подходящо, особено ако те са достатъчно здраво да се побере. В този случай можете да получите ефекта на изпъкнали новосформираната дупки в кожата си, че не е много естетичен. Така че, най-важното правило в процеса на перешивки трябва да бъде умерен.

За да придадат вкус на модела е украсен с кружевными рюшами подгъва или под кърпа дупка за кръпка ярки цветове. Можете да копирате кръпка в джобовете или колан, като така се гарантира целостта на изображението.

При създаването на дупки за вас твърде радикална, това може да се направи прагове, което придава ефект на продукт амортизираната изглежда. Тези модели са също изглеждат много впечатляващо, особено ако сте совмещаете носят отличителни бели петна, за техника, изграждане на която ще говорим по-долу.

Техника за създаване на шедьоври деним

Преди да направи дупка в дънки трябва да се определи мястото, където смятате да ги поставите, и разбира се с формата. Всичко зависи от вашата фантазия, но ако не е много слаб, може да заеме идеята да направи набег по магазините и да пробвам вече готови модели. Така вие ще знаете колко са успешни му е най-добре да се разрези. Преди прераждането, за предпочитане да практикуват в своите стари, или са купили втора хенде. Така ще можете да „ръка“ и да бъде сигурен в успеха на „предприятие“.

За да не пропуснете най-малкия детайл, ние описваме този процес стъпка по стъпка. Така че, първо да подготвите инструменти. Ние трябва:

    Директно дънки; ножици; пемза или теркой петата; пинсети; парче креда или сапун; списание или дъска субстрат.

Старт!

Направи макет. Креда или парче сапун равен на контура на бъдещи почивки. Ние трябва да помним, че е по-добре да се направи по-малко количество, така че вие няма да съжалявате, това по-късно е по-добре за регулиране на ширината. Освен това, дупки в крайна сметка ще започне леко да се деформира и „ползи“. Ако не сте сигурни в уменията си, могат да пропуснат тази стъпка. Да, не случайно се реже тъкани чрез крак поставете сгънати в една тръба списание или съвет. Край на контура, да чистя парченце строго успоредни на пода. За да направите по дънки красиви дупка, по-добре е да ги направи с разстояние от 1,5-2 см, това значително ще опрости по-нататъшна работа, особено ако планирате създаването на големи дупки. Сега имаме нужда от пинсети, с които да изтегли излишната синята нишка ще бъде по-лесно. Леко скочи на ръба на синята нишка и се издърпва така, че да напречни бели линии остана на мястото си. Така премахване на всички „сини“. Стърчат конци опитате, за да се отсече. Можете дори частично изтриване и бели конци. Готово, ни дупка готово! Ние просто трябва да се изясни край. За да направите това, вземете пемзу или пилочку за педикюр (дори може да шкурка) и внимателно три страни. Така ние скроем следи от ръчно изработени и дупката ще изглежда много естествено. По същия начин можем да направим чехъл и дупките по дънки. За пълен начин могат да бъдат третирани пемза предните и задните джобове и дъното на панталоните. Спектакълът чехъл ще изглежда страхотно, ако можете да избелите района около тях. Това може да се направи обикновена белина или белота, карайки ги за известно време на желаната от вас парцел с помощта на памучен тампон, след което продукта се изпраща в пералнята.

Броят на тези отвори може да бъде ограничено само от вашето въображение, но не забравяйте за умереност.

Дупки на коленете

Това е една от модни тенденции, но при самостоятелен създаването на такива модели има своите особености. Фактът, че на места дупки се е разпространил почти мигновено, за никого не е тайна, защото на предишния метод не е подходящ. За да направите дупка в скута си, трябва да използва хитрост, сотвращение тайна!

Няма маркиране направи това няма да е лесно, защото е по-добре да са малки и действа съгласно следния алгоритъм:

Да се носят дънки. В центъра на коляното да се постави една малка точка. Отбележете дупка с формата на очите, в центъра на който и ще ни точка. Внимателно изрежете тъканта по контура. Регион се лекуват с друг метод. След преработката им пила за нокти или не, е въпрос на вкус. Но това е по-добре да се овлажнява край и да ги навивам малко нагоре и надолу, консолидиране игла. Оставете ги да изсъхнат в такова състояние. Останалите тъкани могат да създават малки прагове.

Тази форма на дупки ще му позволи да се увеличи максимално дълго време да запази формата си. Със същата цел може да бъде леко положен отстъпи от ръба на невидима линия, или ги залепи на линии.