женски тайни

прически

Нова тенденция: оцветяване на косата flamboya

Фризьорски салон технологиите постоянно се усъвършенстват, появяват се най-новите технологии в оцветяването на косата, нови термини, които не винаги е лесно да се разбере. Да се опише новата техника за боядисване на коса flamboya които той е предназначен, и какви са ползите от него.

Естествени технологии

Мелирование – популярният начин за боядисване, но фризьорите винаги липсата на естественост и спонтанност. Защото професионалистите са в постоянно търсене на нови начини, които ще ви помогнат да получите най-естествени цветове и да се увеличи обема на косата.

Оцветяване Дами

Оцветяване flamboya

В резултат на комбиниране на творчеството и на най-новите козметични технологии доведе до метод нежна осветление – flambay (виж снимката). Тази техника е измислен от италиански стилист. Той искаше да придадат на косата специален естествен вид и максимален размер, който е само на прическа е невъзможно. Затова капитанът се експериментира с различни техники мелирования и изобретил специални хартиени ленти с клеящим слой, като на филм, който предпазва косата и дава възможност за създаване на фините цветови преходи.

Оцветяване на косата дами

Техника flamboya

Същността на техниката е, че с помощта на хартиена лента кичур коса, след това върху нея се нанася оцветяване разтвор горе, както и прикрепен хартиен слой. Боядисани тънки кичури позволяват да се създаде много сложна цветова палитра с минимални коридори. Капитанът на цвят, боядисване, създава уникална структура за всеки клиент.

Техника за боядисване на коса

Тиксо няма да навреди на косата, премахване не се изискват никакви специални инструменти. Боя не е в контакт с кожата на главата и няма да я нарани. И резултатът всеки път получавате уникален, много естествено, с меки преходи и размисли.

Дами

начин на боядисване на коса flamboya

Предимства на flamboya

Лека техника ви позволява да използвате оцветяване на flamboya за коса, всякаква дължина. Тъй като корените на косата не влияе върху боята, кожата на главата не се подлага на стрес при боядисване и не е повреден. Но това не означава, че трябва да пренебрегваме грижите за боядисани коси. Дами и лесно, за да скриете първите бели коси косата, създава визуален обем на суха коса. Техника ви позволява да използвате няколко нюанси или цветове, което дава възможност за създаване на ефект на леко выгоревшей на слънце косата си. Технологията е идеална за създаване на екстравагантни прически с цветни акценти.

Мелирование на косата

flamboe на руса коса

Flamboya са подходящи за експерименти, това ви позволява да получите уникален резултат (виж снимката живопис flambay).

Flambay за дълга коса

Оцветяване flamboya

Flamboya идеален за ежедневна прическа. Защото оцветяване създава ефект на обем, косата да изглежда перфектно дори и при минимална полагане. Освен това оцветяване не изисква чести корекции, тъй като корените се вписва идеално в концепцията на косата и не хващат окото.