женски тайни

стил

Обличам палто с кроссовками или кедами

Съвременната мода диктува своите правила и облече палтото си с кедами или кроссовками е тенденцията и много момичета се втурнаха към него, за да следват.

Първите пролетни лъчи на слънцето карат сериозно да се мисли за промяна на сезонността в гардероба. И тогава няма да мине без преглед на текущите тенденции, една от които е комбинация от модерен палто с кроссовками. Невероятно, но факт, че преди няколко години са били считани за откровен китчем, днес се превърна в един истински класически стил на улицата. Ами, мода-нещо непредсказуемо. Ние се опитваме да се справи с всичките си капризите и да се научат да съчетават толкова противоположни на пръв поглед неща.

Стилни стилове

Оказва се, че твърде мач несочетаемое, за да учат, и тя има своите правила. Как трябва да се козината, така че спокойно можете да го комбинирате със спортни обувки? Тук имаме няколко възможности:

  Преките класически. Този модел, по принцип, може да се комбинира с всичко от тънки шипове до трактора подметка. Това е класика, за да изглежда впечатляващо на всеки фон;

  Декларация палто. Не се плашете от непознат термин, както винаги, зад него се крие нещо много позната. В нашата ситуация това е покритие, подобно на удължен сако в бизнес костюм при мъжете. Палто обувки в този случай няма да изглежда толкова строго и чопорно, спортни обувки добави в свободата си и игривост;

  Негабарит. Тук, може би, коментари не са необходими. Неофициален топ продължава и в обувки. Абсолютното единство и хармония на стил. Честно казано, да си позволят този начин на нещо по-подходящо е доста трудно (е, не тик-так облечен с палто оверсайз!);

  Палто в стил на спортен шик. повече прилича на външен вид на сива врана, вярно, много по-топло. Тук, както се казва, Бог заповядал да се допълни с обувки в подобен стил.

Нека обобщим. Бране на стилен външен вид, трябва да спрете вниманието си върху права линия, ясна геометрия и сдържаност. Воланы, къдри, брошки (или други декоративни елементи), по-добре да се избягва. Те са шик изглеждат с класически туфлями, спортове, този топ ще изглежда добре, като най-малкото абсурдно. Че не влиза в нашите планове? С това, надявам се, подредени, така че да преминем към следващата точка.

Действителната дължина

Като такава, идеята е действителната дължина не съществува. Но ако разглеждаме голяма помощ, мина един тон списания и да се преразгледат всички модни ревюта, все пак може да забележите определена тенденция:

  Къси палта-сака до кръста или малко по-долу в съчетание със спортни обувки, почти не се срещат. Този дует е рисковано, защото тя трябва да помисли за всичко до най-малките детайли, и се оказа, че не всички;

  До средата на бедрото. Най-популярната и добра дължина, защото можете да си го позволите, може да се дами от всякакъв ръст и телосложение. Това не е от значение и модели на обувки: там ще бъдат подходящи за всички, независимо от цвят и модел;

  Дълго палто с кедами. Отново опасен дует. Да си позволят лукса да могат само стройни момичета, и работата дори не е в спортни обувки, просто палто до щиколоток гледам мазнини. И утяжеляет силует. Висока стройняшками, този ефект е само на една ръка, защото той добавя текстура, но собствениците на такива параметри модел може визуално да добавите някои от не най-желаните килограми. По този начин е невъзможно? Ако наистина искате, можете да! Важно е да не се влоши положението дълга пола или рокля, и да добавите малко финес – малка ролка ръкав.

Каква комбинация

Ами, тихо се прокрадна към важен. Всъщност, в едно палто за разходка? Ами този вариант, макар и краен, но напълно го допускат (най-важното, напълно цип). Но, разбира се, смелите хора са много малко, защото нека да разгледаме това, което е комбинация от герб и кецове ще изглежда най-безпроблемно:

  Дънки. Сам по себе си този тандем „reeks“ на 80-те години, защото трябва някак да се адаптират към съвремието. Първа стъпка, за да се тълпят, дължина играта ще добави пикантност в образ, на втората стъпка се състои в това, да направи дупка, третата стъпка е добавяне на фантазията от най-добрите. И което е най-необичайните? Точно!

  Панталони. Това е класическа стрелка. Най-добрият вариант-това е най-тесен, по-кратък, любителите на експерименти могат да рискуват и да носят модни панталони. Хубаво ще изглежда такъв тандем chinos;

  Поли/рокли. Ако е прав, то това може само да приветствам с дължина до коляното, максимална – затворен коляното. По-долу – на ръба: ако достатъчно добре, за да помисли – че ще спечели, аз не се счита една малка подробност-и всичко е разрушено. Къси модели могат да имат напълно различни стилове и изглежда невероятно.

  Гамаши. Поддържат спортната тема в образ, защото може да не се страхува да ги носят. Само не забравяйте, че палтото трябва да изтриете, защото трябва да се грижи за стройна горната част.

Достойна алтернатива на кецове

Излишно е да казвам, че, за да се съсредоточи единствено върху маратонки модерни дами просто не могат, защото търсенето на алтернативи е водила доста активен. И ето това е идеалният вариант намерени обувки. Палто с блендами кецове не е по-лошо, освен това, тези обувки отдавна е загубил ореола спортивности, защото се научат да го комбинирате с класическата езда е много по-лесно.

Има ли някакви особености? Не, в никакъв случай с кедами работят същите правила, които обсъдихме по-горе, защото ние се фокусираме върху не много отворено за – игра на цветовете. Оцветяване на облекло е от решаващо значение, а понякога това ще зависи от това как ви възприемат другите: като законодател министерството на отбраната, или на лудостта (в най-положителния смисъл на думата). Тъй като работят с цвят? На начинаещите по-лесно за овладяване на класическа комбинация от:

  Монохромен гама. Изберете черно-бяло-сиво тема дрешки, вие със сигурност ще се възползват, защото това работи във всички случаи, без изключения. И има ли той в черно палто с бели кроссовками, или напротив, ще изглеждате просто страхотно; втори вариант на това, как да се носят палта с кроссовками е да изберете неутрални нюанси. Например, бежевое палто + бели маратонки ще бъде печеливша ситуация с един цвят: зелено палто + същия цвят обувки; ярък акцент на неутрална основа на: червени кецове с бежово палто и черни панталони; бели маратонки. Този вариант, който се комбинира с абсолютно всичко. въоръжени с тази тайна, може да експериментирате с образи.

Къде се носи

Това е може би последният от спешни проблеми. Когато се прилага този метод? Разбира се, този вид не е и за офис, в бизнес среда, подходящи я няма шанс. Но разходки, пазаруване, туризъм в кино или на кафе е отлична възможност за разходка на нещо ново.