женски тайни

стил

Очарователни цветя 2020-2021: основни тенденции и тенденциите на сезона на снимка

Какъв празник може без цветя… Модерни и стилни аранжировки от цветя, които ни заобикалят навсякъде – от празнични букети скромни цветя за ежедневна интериора.

При избора на модерен букет важен аспект ще бъде линията на вашето избрания от вас цветя на съвременните тенденции и нови традиции 2020-2021 изготвяне на креативни букети, които ще бъдат много по-различни от мотиви от предишни години.

Днес, които искат да се направи приятно близките си и скъпи за вас, или да предостави жест на уважение и благодарност, можете да изберете не само красив букет от цветя, а необичайни композиции с цветя.

Обърнете внимание на много нови и прекрасни възможности за дизайн, аранжировки с живи цветя, които цветарите само вкусна компоненти на допълнение или направи годни за букети, изработени изцяло от плодове или на други продукти.

Накратко, нестандартни букети, за да изненада и впечатли всички не само като допълнение към основния подарък, но и ще се превърне в основен подарък, например, по повод рожден Ден или 1 септември.

Какво трябва да се обърне внимание при избора на модерен букет, и какви цветя ще бъдат най-желани и търсени през сезона 2020-2021 година?

Да започнем с това, че главният тренд цветя за предстоящия сезон 2020-2021 година се измерва на минимализъм. Цветарски бизнес професионалисти препоръча еко-стил и да се откаже от претенциозност и броскости в модни букети за предстоящия период.

Лекота и ненавязчивость засегнати не само с живи цветя, но и на цветове и опаковка за модни цветни творения. Изтънченост и минимализъм, обезопасяване и нюанси на чувствата, като че ли ти си излъган цветя с цветя – това е нещо, което ще разграничи нова букети в този сезон.

Красиви и модерни цветни аранжировки ще бъдат предлагани в различни пакети, които да придадат на вашата цветна композиция уникален стил и новост. Цветарите са готови да ви предложим най-добрите видове на букети, които се използват в мрежата на изработване, паус.

Сред цветя, може да отмени използването на такива видове цветя като ирис, маки, лалета, рози, божури, хортензия и ароматни цветя – лавандула, божур, роза, жасмин.

В тенденцията ще елегантна композиция от живи цветя, в която акцентът е върху индивидуалния цвете. На мода ще бъдат monovalency съставени от цветя от един вид или определена цветова схема. Ефектен ще божур, божур, роза, хортензия и рози в monobactam.

За да ви помогне да се разбере по-добре тенденциите в дизайна на съвременните цветя ще бъдат така наречените устойчивост, с други думи минимална консумация на различни видове полимерни опаковки и пластмаси и всеки друг материал, като такива.

В тази връзка, ще срещнете огромно разнообразие от minibutton и цветя, само с едно цвете, което ще изглежда невероятно сложен и така сладък.

Нека бързо разгледаме основните причини за най-аранжировки и букети в 2020-2021 г., ние ще се радваме да ви покаже на водещи флористи от цял свят.

Тенденции в букети 2020-2021: вкусни композиции

Днес ние започваме нашия обзор с доста необичайно, но всяка тенденция в дизайна 2020-2021 букети годни за консумация композиции, които могат да се състоят от различни екстри.

Красиво ще изглеждат модни композиции, които съчетават в себе си свежи цветя и плодове или цитрусови плодове. Прекрасен подарък за скъп момичета може да се луксозна кутия с цветя и цветни макарунами.

Но за любителите на необичайни букети и аранжировки се предлагат творчески решения под формата на букети от колбаси, сирене и напитка, която е идеална идея за букет за мъже, които със сигурност ще оценят такъв подарък.

Необичайни живи цветя пакет 2020-2021 подарък, и кутия пликове

Искате ли да изненадате юбиляра не е просто обикновен букет, както и мода за цветя в района на решението, а след това изберете необичаен външен вид на опаковката. Това може да се кутия от дърво, и подаръчен пакет плик.

Нови букети в този сезон, по принцип, се предлагат в напълно нови формати, когато цветарите изненадват с простота на композицията, и в същото време да предложи нови решения в областта на опаковането.

Великолепните цветни изкушения се готвят за срещата в подаръчни пакети с „прозорци“ за цветя, кутии от картон или дърво, които могат да бъдат оборудвани с удобни дръжки. Някои производители предлагат невероятни цветя в чаши.

Лаконичен цветя 2020-2021: комплекс

За модните тенденции в дизайна на цветя 2020-2021 вече споменахме малко по-горе, а сега нека разгледаме основните характеристики на горната monobactam, които ще се предлагат през този сезон.

Много популярен за производство на monobactam ще божури и божур, роза, които ще бъдат най-търсени в модния стил на букети. Майстор-цветарите предлагат monovalency класически букети за магьосник ба, както и цветя в кутия.

Monovalency мода-това е чудесен избор за изтънчените и изискани хора, които умеят да ценят такива очарователни цветни аранжировки от цветя един и същи вид и цвят.

Тенденцията цветя 2020-2021 в полето

Вече станали традиционни цветове в полето, което трябваше да се хареса на всички, без изключение,, че тези, които желаят да се намери печеливша вид цветни аранжировки в сезон 2020-2021, определено, изберете вариант от живи цветя в кутия.

Оригинален ще бъде комбинация от цветни кутии с вкусни макарунами, praktikami или плодове като нар.

Невероятно сладки ще бъдат малките кутии с цветя, които могат да се използват като рязан цвят и сухоцветов с памук. Истината ще елегантна композиция от цветя в тъмни и дълбоки нюанси, се разрежда няколко по-ярки цветове в червено или виолетов цвят, който изглежда невероятно.

Модни цветни аранжировки 2020-2021: цветя, хартия

Традиционния тип букет от цветя-това са свежи цветя в хартията, която ще се предлага предимно заглушен цветова гама, и ще се превърне в добавка, но в никакъв случай не акцентных елементи букет.

Творчески master предлага на вашето преценка на най-добрите стилове на букети в хартия, допълват от мрежата, както и могат да бъдат използвани два нюанса на хартия, засенчва помежду си.

Много оригинални решения ще бъдат аранжировки от цветя във формата на конус, също създадени с помощта на хартия в цвят или черно-бяло райе. Такъв букет на хартия изглежда много просто.

Тенденции 2020-2021 цветя: букети от сухоцветов

Един от най-важните мотиви за съвременно букети използването на сухоцветов, които карат по-нов поглед върху обичайните за тази цветна композиция.

Модни букети от сухи цветя, цветарите могат да използват делфиниум, случаен местоположение на японската пампасна трева, кочани от царевица, и други билки, които изглеждат безумно добър и любящ.

Освен това, в тенденцията на сухи цветя ще изглежда хармонично в тандем с живи цветове, придават усещане за свежест и създаването на нов модерен стил букети 2020-2021 цветя.

Модни букети цветя 2020-2021: булчински букет на булката

Ние бихме искали да се подчертае модни цветя за булката, чиято сватба не трябва да засенчи нито една дреболия, особено на такъв важен елемент от начина, като сватбен букет.

Модерен минимализъм и еко-стил също се е променило и нови сватбени букети 2020-2021 да бъде по – „зелен“, а просто и без излишни украшения. Това можем да видим използването на голям брой листни зеленчуци и билки, простотата на дизайна с помощта на лента, както и различни видове цветя в цветя.

Много е важно да се създаде букет, който ще се излъчва лекота и наличието на вкус, така че смело избирайте сватбени букети Лютиче, който може да бъде начин да отида, за да изпълни monoball тенденция за булката.

Нови стилове на букети цветя в сезон 2020-2021 г.: красиви, модерни и вдъхновяващи идеи за цветни аранжировки за всеки пожелавам

ЦИФРОВИ ФОТОАПАРАТИ OLYMPUS