26faf6e3b3ab9046df1dee057ecd85cb - Очила, детайли на избора
стил

Очила, детайли на избора

Основен критерий за избора на очила е вашата форма на лицето, от вида си много. Защото неправилна форма може да направи лицето прекалената пълнота, закръгленост, финес, и на кого му пука?

26faf6e3b3ab9046df1dee057ecd85cb - Очила, детайли на избора

Времената, когато носенето на очила е предизвиквало присмех и обиди вече са се върнали, и сега съм едва ли можете да срещнете човек, който не е с поне няколко от тези аксесоари. Доста често могат да се срещнат на улицата, дори и най-малките крох, с гордост гледа на света чрез слънчеви очила. Всеки сезон дизайнерите ни предлагат нови и нови модели, но въпреки модни тенденции, избор на точки трябва да се основава на хармонично съчетание с вашата форма на лицето. Само в този случай те ще красят начин, като се подчертава само най-добрите си страни.

Принципите на подбор

Точки могат да се подчертае вашия стил, но и напълно да съсипе имиджа си. В края на краищата, тяхната покупка се приближи с цялата си сериозност. За това, за да не попаднат в капана, е желателно да се вземат предвид някои особености. Например, големи очила ще бъдат хармонично изглежда на лицето с големи черти, тясна джъмпер за тях е доста компенсира широко чело и пречка за лицето, широка жилетка ще изглежда изгодно, малък и елегантен модел е идеален за собственици на малки черти на лицето.

0

Също така е важно да се разгледа ширина на джантата, която не трябва да действа извън лице, и най-подходящата височина на дубликат на веждите. За да се излезе извън тези условни рамки, е крайно нежелателно. А за любителите на интерактивни, има специални програми, които помагат да изберете очила според формата на лицето в реално време. Но за правилното им функциониране се нуждаят от професионална фотография simmetrichnye пропорциите на лицето.

Триъгълна форма на лицето

Разговор за това, как да изберем слънчеви очила според формата на лицето си, да Започнем с потребителска версия. В края на краищата, се счита за стандартна овал, притежатели на триъгълна на лицето, което трябва да работим, избора не е само аксесоар, но и най-добрият прическа и грим. В действителност, не е нищо сложно, и правилно подбрани очила ще бъдат в състояние напълно да се регулира предния триъгълник.

8da86f6f00f24f7ddc71da46644ac2f5 - Очила, детайли на избора

В случай, когато ние се занимаваме с широко чело и остър брадичката си, трябва да отдават предпочитание на правоъгълна рамка, можете да опитате очила с подрязани ъгли, докато те не са били перекошены в една или друга посока.

По-сложен вариант-това е човек с широка долна част и тясно чело. Тук акцентът се поставя върху горната част на точки, на дъното трябва да бъде почти невидим.

Най-лошият вариант на джантата и в двата случая, в лагера на така наречените „пеперуди“, защото той ще наблегне на диспропорцию лице.

18c77dc229733847be8560335e2e15c0 - Очила, детайли на избора

Кръгло лице

Щастливите собственици на лицето във формата на кръг често се оплакват, че тази форма води до прекомерно детскости, тъй като вниманието привличат, кръгли бузи, на фона на които останалите черти на лицето просто се губят. За да не се съсредоточи върху този случай, струва си да избере, за да се избегне в тънките рамки с широки мостове и кръгли очила със свити ръце.

Най-подходящата форма на женски слънчеви очила за кръгло лице-това е правоъгълник, който ще добави сериозен стил на облекло. Чудесен вариант ще бъде споменатите по-горе „пеперуда“, той подчертават женствеността и нежността начин. Комбинация от продълговата рамка и широк храмове е най-подходящ за „кръгли“.

474367486ea6a9791cedf11409ce05bb - Очила, детайли на избора

Оцветяване на тази рамка е също много важно. За блондинки и светло кафяви-добър избор ще е кафяв и по-тъмни нюанси, а също и сребро, или графит цвят. Не трябва да се обременява го декоративни елементи, тъй като те тук са излишни. Тези правила са свързани с оптика и слънчеви очила, които ще станат притежатели на кръгло лице.

Квадратно лице

Целта им отдавна е излязъл извън рамките на корекция на зрението и защита на очите, което ги прави стилен и елегантен послевкус. Защото толкова много внимание се отделя на избора, защото те трябва да отговарят на външния си вид, като се подчертава всички достойнства. Човек с лице, подобно на квадрат, много е важно да не внесеш поправка за модел на точки, защото е лош избор ще бъде насочена към неговите угловатость и широчина.

c87cc8d9d1bfd0216c8423198c79adb6 - Очила, детайли на избора

Избор на модел за квадратна форма на лицето, за предпочитане е да ги комбинирате изображения с подходяща прическа и подходящ грим. На картинката не трябва да бъде ъгли, които наблягат само недостатъци. Квадратни модели също става, не си струва. Най-подходящ вариант в този случай – кръгли и овални рамки. Те подчертават линията на очите и изключителен брадичката и скулите видимо гладка. Много добре на такова лице ще изглежда авиатори.

Ширина на рамката в този случай също е много важно. Бъдете внимателни, за да съответства на размера на лице, спомняйки си, че всяка друга възможност, само ще подчертае нейната здравина и ширина. Не е необходимо да се избере и обемисти рамки, те дават подобен ефект.

Овал на лицето

За да изберете най-подходящия модел за овална форма на лицето-това е може би най-лесният. Всъщност той е най-балансирана и линк. Той изглежда страхотно в почти всяка обстановка, защото можете смело да експериментирате с изображението, с очила, те се допълват взаимно.

f6fa5cc2f93531351596b768d8e93aae - Очила, детайли на избора

Разнообразни модели на точки, които можете да използвате за различни лъкове цел. Те са отлични, отбелязани като бизнес стил, така и начин за романтична разходка, те безпроблемно ще се побере във вечерен тоалет. Въпреки това, в преследване на мода и можете да се прекалява. И така, на добра форма може да се деформира с масивно дебели лещи. Защото, въпреки модни тенденции, вие трябва да разчитат само на правила за избор на очила за вашата форма на лицето.

Украса овално лице може да стане почти всеки кадър, така че изборът зависи от вашите предпочитания. Изисканост и елегантност може да бъде постигнато с очила — пеперуди. Същия ефект ще получите, облечени в правоъгълна или „котешки лапи“ очила.

1bb1eca49246fb9101fe61753f17453f - Очила, детайли на избора

Подчертават вашата оригиналност ще помогне на нетрадиционни и скандално дискове, но те все още ще изглежда върху лицето си хармонично. Контраста на изображението може да се прилага с остри и издължени краища.

В крайна сметка, с такава форма на лицето, вие можете смело да експериментирате, като същевременно получават хармонични и панаирджийски изображения.

Много мъже

За да спре изборът на точки за жените е да не е справедливо, защото те са се превърнали в почти задължителен елемент на стил за мъже. В края на краищата, те могат не само да украсят образ, но и подчертават своята мъжественост и сексуалност.

В изборът на очила според формата на лицето за мъже има своите особености. Така, Основните принципи са контрастните форми на точки и аспекти, в зависимост от големината им. Основната цел понесе – да подчертае най-добрите страни.

53b4a7a1058770c5dbbdc3e425c42b33 - Очила, детайли на избора

В крайна сметка, препоръки за формата на точки е същото като за кръгло лице, и за основните видове. Защото малко внимание, цветове и материали, от които те са изработени. Голямо внимание трябва да се обърне на комбинация от стъкло с аксесоари, ако има такива, които имате. Не трябва да се комбинира със сребърна метална рамка със златен блясък в други части: чанта или часовници.

bc42b8048b15f052a20c7d880ea8bfa6 - Очила, детайли на избора

Студен тип цвят е подходящ слънчеви очила в черно, сиво и тъмно синьо на цвят, с тъмни стъкла. И най-добрите модели за топло тип ще опции от кафяво до червено, с очила в същата цветова гама.