женски тайни

стил

Основните цветове дрехи този сезон есен-зима 2020-2021 г.

През есента и зимата не искам да е сива и студена, напротив, това е време, за да донесе радост, усмивка и топлина. Стилни и ярки дрехи ще Можете да смае и удиви мнозина.

Есента отдавна доминира в нашия квартал, а зимата е зад ъгъла и може би вече сте запознати с модните тенденции за този есенно-зимния сезон. Но знаете ли, дрехи на какви цветове да изберете, за да не се загубиш в есенните и зимни улиците? Да, точно за такава да не забравяме и важна информация, като модни цветове на дрехи есен-зима 2020-2021, и ще бъдат обсъдени по-късно.Всеки сезон дизайнерите не се уморяват да измислят нещо ново, но не забравяйте за това, че е пуснала корени в обществото. Това се случи през сезон есен-зима 2020-2021: в дизайнерски колекции не е без дрехи в класически нюанси за фен на традиционния стил, и доста неочаквани и закачливите, като за студения сезон, на Цветове, за тези, които обичат да експериментират, сменят се образи и като цяло изглежда светло.

Класически есенно-зимни нюанси

Класически цветове през есента и зимата се приема черно, бяло или сиво. В студения сезон 2020-2021 нищо в традиция не се е променила и много интериорни дизайнери предлагат модницам, пуснати в елегантен черен или, поне, да се носят дрехи с елементи на черно. Така че, ако говорим за горната част на облеклото, това са добре дошли черни вложки от кожа или кожа. Ако става въпрос за рокли, блузи, якета и трикотаж, вие няма да съжалявате, облечени в костюм с черна дантела или от черен шифон, кожа, меховыми или кожени вложки. Стилисти и ви напомня, че черният цвят е по-сложно, отколкото изглежда на пръв поглед – като дълбок оттенък на всеки цвят, той може да бъде тъмно зелено и тъмно синьо. Черно и бяло е класическа комбинация от офиса попадна в този сезон в категория актуални нюанси на дрехите.

Класически есенно-зимни цветове са ярки нюанси като бежово, праскова, млечен, теракот – те остават актуални и през сезон 2020-2021. Меки и пухкави пуловери, топло палто в нежни пастелни цветове, топлина техните нюанси ще направят вашата есента и зимата е много удобно.

2020-2021 модата диктува новите правила

Тъй като модата е невъзможен без промяна, всеки сезон, дори и с колекция от традиционни мотиви, не забравяйте да ни носи нещо напълно различно от това, което видяхме. Модерен цвят за дрехи есента на 2014 г. не е изключение – на върха на популярността съвсем нови и оригинални цветове, необичайни цветове и наситени нюанси.

Модни експерти, в един глас заявяват, че този сезон, както никога по-рано нюанси дрехи са в състояние да въплъти в живота и най-неочаквано, по-смели и оригинални мечтите на прекрасния пол.

Вино от южна Испания

Вино с ярко-червен оттенък в Испания се нарича сангрия и точно така наречен цвят, който заема водеща позиция в палитра модни цветове за този есенно-зимен сезон. Въпреки своята екстравагантност, вино-червено с оранжево подтоном е универсален цвят – той е подходящ за момичета на всички видове външен вид и се съчетава с почти цялата цветова палитра, модерен през този сезон. Цвят на сангрия е подходящо в уличната дрехи, и основните елементи на облеклото. Тези, за които този нюанс твърде смели и ярки стъпка, подходящи аксесоари в съответните цветове.

Северно сияние

Рядък цвят в палитрата от нюанси на северното сияние, се нарича „Червена Аврора“. Червено с множество нюанси и potanov идеален ярки личности, които искат да покажат своята индивидуалност. Най-интересното е, че „Червената Аврора“ на плътен фактурах изглежда много скромно. Дрехи в този цвят може да се превърне в основен коз на изображението, но може да бъде единственият ярък елемент. Перфектно този цвят с неутрални нюанси.

Цвят на люляк

Нека люляк и се свързва с пролетта, но популярността на този нежен и романтичен цвят е придобил именно в студеното време на годината. Въпреки някои бледа и студена, тонус идеална романтична и женствена натурам, добър и за класически вид. Облачаться в рокли и блузы цвят люляк стилисти съветват момичетата с лятна или зимна лица, а мач на такива съоръжения могат да бъдат и свързани с нюанси и контрасти.

Лъчисти Орхидея

Невероятно deep purple примесено с ярка фуксия има за цел да задават тон есенно-зимния начин. Въпреки факта, че сянка се отнася до студа, суитчър цвят нежна орхидея за романтика и нежност, а на горно облекло в тези цветове, ще изглежда шик и дори малко бляскав. „Лъчисти орхидея“ идеално се съчетава с мляко, бежови, кафяви и сиви нюанси, а също и дрехи или аксесоари с метален блясък.

Зелен природен

Почти всички съществуващи нюанси, съществуващи в природата, погълната от тъмно-зелено, се нарича „Кипарис“. Невероятно гъвкав, спокоен, уютен и топъл „Кипарис“ зае водеща позиция сред най-модните цветове на облеклото за есента и зимата 2020-2021. Този нюанс може да бъде основен в начина, независимо дали това палто, пуловер или рокля и използваните аксесоари или елементи на облекло цвят „Кипарис“ може да е изгодно и деликатно модерен образ. Благодарение на почти безкрайна палитра от нюанси, „Кипарис“ ще отговарят на момичета от всички видове. Годишни момичета професионалисти модната индустрия препоръчват слабо вариант зелен, момиче с есента или пролетта цветови типове външен вид ще изглеждат страхотно в дрехи с цвят „Кипарис“ с едва уловимыми жълт цвят и „зимни“ момичетата трябва да изберат за дрехи дълбок оттенък „Кипарис“.

Дизайнерите през този сезон предпочели да добавите в нашите дрехи с ярки, наситени, а понякога и жестоки цветове, като по този начин като ни избави от тъга и меланхолия в период на стабилизиране естествени цветове, тъмни есенни дни и сняг на студените зими.