женски тайни

мода

От носенето на жилетка?

Жилетка-това е всеобщ и удобен за нещо, което може да стопли в студен ден и да създадете романтичен, силен, съзнателно или случайно.

Къса и дълга, с ръкави, без ръкави, копчета, бутони, ципове, дантела, талия – жилетки остават на мода, само от време на време адаптиране към престъпление по нови тенденции. Остава открит само въпросът, с какво да носят жилетка, поради комбинирането му с други дрехи – на теглото.

С какво се носят дълга жилетка?

През есента и зимата е особено актуални са дългите модели. Дизайнерите препоръчват да ги комбинира с рокли, дълги поли, права или разкроена кройка. Най-удачно е този стил е съчетан с класически дънки и панталони.

Жилетка

Чудесен вариант за пролетта жилетка. Той стройнит и изгодно подчертава фигурата. Дължина макси го превръща в подобие на пелерина или палто и изглежда страхотно с високи кожени или замшевыми ботуши. Обувки-добре е да изберете обувки с високи токчета.

Жилетка без копчета

Жилетка без копчета изисква, за да се направи акцент на талията с помощта на тънък колан. Въпреки това, закриване модел могат да бъдат допълнени с колан и го носят със себе си в сдържан и расстегнутом кардигане.

Кратък жилетка

Укороченная модел идеално ще допълни класическа рокля. С този ансамбъл оригинално и стилно изглеждат обувки на висок ток и платформа. Къси жилетки също може и трябва да бъде облечен с тънки джапанки, подчеркивающей на талията. Всекидневен стил позволява да се комбинират всякакви дължини, с тениски и шорти. Особено впечатляващо изглежда комбинация със сандали или ботуши в тон.

Вязаный жилетка и аксесоари

Обикновено, сака, особено възли, са доста обемисти и масивни неща, затова аксесоари трябва да са големи. Това могат да бъдат дълги и тежки мъниста, големи висулки, часовник с голям циферблат, унисекс слънчеви очила с рамки в цвят кардигана. Също като добра украса шал е подобна, или, напротив, в контрастен цвят.

Между другото, това правило важи и за дрехите, които носите жилетка: цветовете трябва да принадлежат към една и съща серия или обратното. Прекрасно повторение на цвета жилетка някой аксесоар или дреха картини. Но бъдете внимателни с цвета: не си струва да се комбинират в по-три различни цвята, в противен случай това е много глупаво.

Жилетка – нещо, което е уместно да се носят както в ежедневното, така и в специални случаи, тъй като при правилния избор на стил и цветове той създава много елегантна и женствена.