df629ca73445b9b68c399a0758ba5501 - Отпариватель за дрехи Philips: коментари, ръчно вертикално,ръчно
стил

Отпариватель за дрехи Philips: коментари, ръчно вертикално,ръчно

Концепцията на котел се появи на пазарите съвсем наскоро, но веднага започна да набира популярност. Готвенето на пара начин по-лесно, по-бързо, и най-важното, котел отлична работа изглаждат деликатни тъкани.

Сега на пазара има два вида отпаривателей: ръчни и подови.

Първите се отнасят към категорията мобилни устройства. Му е удобно да се взема в пътуване и се използва, когато трябва да се почисти дрехите пет минути преди излизане от дома си.

Подови отпариватели по-масивни, заемат много място, но добре се справят с всяка задача: за гладене на завеси, за почистване на костюм за дома.

В тази статия подробно разгледахме модели отпаривателей за дрехи от компанията Филипс.

df629ca73445b9b68c399a0758ba5501 - Отпариватель за дрехи Philips: коментари, ръчно вертикално,ръчно

Вертикален отпариватель Филипс gc524 60

Вертикален отпариватель Филипс gc524 60 леко докосване плюс подови настилки парна ютия с бойлер, регулируема поставка и закачалка. Една от най-популярните модели на пазара днес.

Модел Gc524 60 отлично се справя с нещата от деликатни тъкани и облекла със сложна шарка.

3f8daf9b890207e094e9b2763a979d4a - Отпариватель за дрехи Philips: коментари, ръчно вертикално,ръчно

Характеристики:

Тип
Двойна котела

Време загряване
1 минута

Резервоар за вода
1.6 л

Дизайн
На открито

Мощност
1600 W

  Голям резервоар за вода. Автоматично почистване от котлен камък. Устойчива конструкция.
  Заема много място в сглобени.

Ние използваме технология, Филипс, най-накрая решили да си купите един параход на тази марка. Аз съм напълно промени отношението ми към по гладене на дрехи! Сега този процес отнема значително по-малко време и не трябва да се притеснявате, че желязото може да развали нещо. Закупуване на изключително доволен!

Ръчен пасатор Philips gc361 20

841adc3246be31f9a956cc8974b35da8 - Отпариватель за дрехи Philips: коментари, ръчно вертикално,ръчно

Ръчно отпариватель Филипс gc361 20 двойки и да позволява изгладени нещата, както хоризонтално, така и вертикално. Слушалката е единственият, чрез които се сервира двойки, с удобна дръжка. Малки размери правят парни отидете чудесен спътник при пътуванията ви.

Характеристики:

Мощност
1200

Дизайн
Ръководство

Тип
Двойна котела

Време загряване
1 мин

Резервоар за вода
0.07 л

  Това е чисто мъчение.. дълъг кабел позволява изгладени нещата са почти навсякъде. Малък размер и тегло.
  Невъзможно регулирането на притока на пара. Малък резервоар за вода.

Имам голяма двойна котела етаж, но да го получи за една тениска мързелив. Така че си купих ръчен модел gc361 20. Много е удобно, че с тениска или риза otslaivetsa почти минута. Изпълнен резервоара е достатъчно в продължение на 3-4 неща точно. Дюза помага, ако глад за нещо по-сериозно, като дънки

Мнения за популярни модели на

Ние сме събрали отзиви за други популярни модели отпаривателей от компанията Philips:

Резолюция GC 310 35 от Philips парна потегляне:

Лишен неща със сложни кроем. Сложи в рокля поръчка с волани и маншети на ръкавите на ризата на мъжа. Разочароващо малък резервоар за вода, но освен това, няма жалби

Philips на 670 05 ProTouch:

Параход, не е подходящ за всички видове тъкани. Основно нося спортни неща, така че ми дойде идеално. С синтетикой много добре се справя. Плюс, както и концепцията за безконтактни услуги. Нещата са по-свеж вид

Компанията Philips ГХ 440 20 StyleTouch чисто:

Купи като алтернатива на стационарен котел пода. Добре отглаживает неща, удобен, изключително компактен и солидно направени. Оттичане на подателя в крайна сметка се е продал, тъй като необходимостта от него се елиминира

Philips на 514 40 Приложения плюс:

Имам малки деца, така че параходът се оказа отлична покупка. Добре отглаживает всички thingies, лъкове, не е нужно да се харчат за гладене, за няколко часа. Разбира се, това отнема време, за да наловчиться го използвате

Philips на 362 80 двойки и да отидете:

Наскоро си купи модел, докато само положителни впечатления. Изпратено вълна палто с гръм и трясък, и по-тежки завеси бяха, най-накрая успява да доведе в ред, когато те са били обесени. За тънки неща и има смисъл да се говори. Спестява блузи от гънки и помятости в 20 секунди

Philips на 617 60 ProTouch 2-в-1:

Търсих изпращачът може бързо да доведе нещата в ред, и че съпругът на самия себе си риза, преди работа с желязо. Изборът падна на това чудо на две в едно. Двойки е много функционална. Има няколко корекция и управителния съвет на различни ъгли на отклонение от хоризонтално до напълно вертикално. Плюс регулиране на височината

4ae6b383e174b04597b2ef2e7f0f4949 - Отпариватель за дрехи Philips: коментари, ръчно вертикално,ръчно

Предимства и недостатъци на Филипс

  сигурност при използване; подходящ за всички видове тъкани; процеса на гладене намалява в дължина; мобилност устройства, позволява на желязо не само дрехи, но и завеси или други предмети на бита.
  с параход, трябва да приноровиться; придобиване на умения за гладене на дрехи Steam изисква време и умения. Благодарение на тази функция, ще има коментари, че параходи неоправдано; силно мятая нещо, подател гали просто не е в състояние да; неща директно от пералната машина по-добро изглаждане на обичайните пособия за гладене.

Инструкции за употреба ръчно и вертикални модели

Преди използване на пара, предварително прочетете внимателно инструкциите, тъй като моделите са индивидуални и имат своите особености.

Не забравяйте, че ръководителят на параход винаги трябва да бъдат разположени успоредно на дрехи, независимо от вертикално или хоризонтално гладене.

Ръчни модели параход е изключително лесен за работа:

  Напълнете подвижен резервоар с вода. Включете устройството в контакта. Изчакайте около минута, докато водата стане. Натиснете и задръжте бутон за подаване на пара и ще започнат да утюжить.

Вертикални модели се използват, както следва:

  Съберете уреда според инструкцията. Изберете предпочитания от вас режим. Напълнете резервоара с вода. Включете устройството в контакта. Изчакайте една минута, докато стане на вода. Провери готовността на уреда, като кликнете на бутона „двойки“. Дръжте обувките далеч от теб. Да се пристъпи към глажке.