женски тайни

прически

Отрежа косата: какво да правя

Цъфтежите на косата косата изглежда добре поддържан, развалят външния вид на всяка коса и да се разстрои собственик на косата. Какво да правя с секущимися върховете на косата, като здрава коса? Говорим за 9-ефективните начини за предотвратяване и разрешаване на проблема.

Радикален метод. Напълно възстановяване на цъфтежите на косата, не трябва да отидете на фризьор, за да состригать. Важно е да се избере добър майстор, който използва качествени инструменти и прилага съвременни методи, например, горещи изключване, която запечатывает на косата и предотвратява сечение. Смяна на актьори. Първото нещо, което трябва да направите, когато има цъфтежите на косата коса-това е оценката на техните средства за грижа за тях. Съставът им трябва да съдържа овлажняващи и хранителни вещества, по-специално естествени масла. Косата и цялото тяло, се нуждаят от влага и на здравословни мастни киселини, които те губят във взаимодействие с външната среда. И най-добрият начин да се осигури на косата си с тези вещества, е използването на шампоан и уходовых средства с масло от макадамия, арганово, маслиново.

Да гребен за коса с помощта на гребен инструменти-това не е малко нещо. Основна причина за разделяне на връхчетата-това е най-често неправилна грижа. Така че първото нещо, което трябва да направите при откриване на разделяне на връхчетата на косата, за да замени гребен на съвременни. Нови гребени трябва да е мека четина, които гарантират адекватни грижи за косата. Отлични резултати се получават, например, плетеница Teezer. Дизайнът му осигурява спазването разресването дори на тънки и сплъстена коса. Той може да се използва не само за косата, но и да се мокри. Докато той не разрушава структурата на косата и предотвратява сечение и загуба на коса. За да действа целенасочено. Когато видите този проблем трябва да се диагностицира причината. Най-често, скучна косата-това е следствие на неправилна грижа. Проверете средства, които се измиват главата за спазването на шампоан и балсам за вашия тип коса. Също така, спомнете си, че разресването на мокра коса и разтърка ги с кърпа и не се препоръчва. Използва се с меки гумени ленти за коса, които не травмируют им. Качествен аксесоар трябва да: не дърпайте косата, не скручивайте им, за да се предотврати появата на разделяне на връхчетата. Тези качества на дъвка, дъвка за коса іnvisibobble, който може да се носи като гривна. Предпазни средства. Нашата коса постоянно изложени на термичен стрес, слънце, сешоар, плойки и утюжки – всичко това води до разрушаването на структурата на косата и води до разделяне на връхчетата. За да се избегне този проблем, трябва да свикна с топлинен щит. Те са от различни типове: изплакнете и оставете за различни типове коса. Не забравяйте, че те се нуждаят не само преди монтаж, но и преди да излезете на слънце. Да се прилага само върху чиста коса.

Нанесете маската върху косата маска. Косата не е достатъчно само редовна услуга под формата на шампоан и балсам, те систематично трябва да се доставят хранителни вещества под формата на маски. Водещи козметични марки произвеждат качествени готови маски, които ще помогнат за решаване на проблеми или да ги предотврати. По-добре да изберете за кератинового маска с хиалуронова киселина. Те дават на косата необходимите градивни елементи и помагат да се противопоставят на влиянието отвън. За да се намали градуса. За да се предотврати сечение на косата, трябва да се сведе до минимум използването на горещ оборудване за тяхното полагане и съхнене. Старайте се по-рядко да използвате сешоар, утюжок, плойка, терморегулят или поне да се намали тяхната температура. Само на професионалисти. Дори и най-щадящее оцветяване разрушава структурата на косата, трябва да се опитаме да използвате само професионална боя за коса с високо качество. Препоръчително е да слушате съветите на фризьор, който винаги е в крак с всички новости и да препоръча най-добрите грижи. Bouffant – надолу. Защо не изисква съвременната мода, трябва да опитате, за да се избегне разрушаването на косата с помощта на козината.