женски тайни

стил

По-добър избор на сушилня за дрехи: топ 7, видове, монтаж, прегледи

Хората във всички времена, се пере бельо, а след това се изсушава. Но ако ловци и пастири просто висят дрехите си върху дърветата, храстите, натянули въже, за сушене, в момента населението на Земята все повече започва да използвате сешоар. В помещения с висока влажност на въздуха, арктически студ, няма смисъл да изсъхне на открито.

И ние мислим за техния комфорт и удобство. Какви модели на машина със сушилня има? Днес за разнообразие ние избираме най-добрите сушилня за дрехи. ТОП 7 вида, монтаж, прегледи всичко, което трябва да се знае, да се има предвид следното.

Какви видове

В момента на пазара има предвид три основни вида сушилок:

Две в едно. Перална машина и сушилня в един корпус. Така наречените американски вариант. Барабан се намира на второто ниво. В повечето съвременни производители на апаратура за оборудване на фурна барабан на пералня. Сушилнята. Основно се отделят в по-големи размери. Нещата в нея са поставени на рафтове или повисали неподвижен. А на горещ въздух, вятър. В този вариант на сушене може да не се притеснявате за увиване неща. И бонус да изсъхне шапки и обувки на различни рафтове. Устройството може да се използва за вентилация на дрехи. Свободно стояща единица. Устройството се състои от обикновените перални машини. Процесът на сушене се извършва при завъртане на барабана. Духаше горещ въздух в барабана бельо. Управление на ясно, интуитивно ниво, това е, като правило, не много различна от управление на пералната машина.

В зависимост от вида на влага в системата на следните видове сушилни машини:

Кондензация. Осигуряване преминаването на топъл въздух през сушильную камера. Излишната влага от барабан чрез топлообменник попада в специален контейнер, който трябва да се почистват след всяка употреба. Ауспух. Осигуряване на сушене неща на отработения въздух в вентилационен канал. С топлинна помпа. Принципът на работа е сходен с кондензация на сушилнята. Основната разлика е, че плана не се натрупва в тавата и веднага ще отиде на вятъра.

ТОП 7 на най-добрите простор за дрехи

В момента списъка се стигна до следните модели:

  Босх Серия | 6 WTW85461OE; EW8HR458B Электролюкс; Бош WTH83000OE; DV90K6000CW SAMSUNG; нашата работа БИКО 7402 GB5, бонбони CS4 на H7A1DE-07; прахосмукачка ДПЗ D1013A2X-07.

Помислете за модел по-подробно.

Босх Серия | 6 WTW85461OE

Модел – представител на Бош, който е известен със своето качество. Оборудвана с най-новите технологии. Клас консумация на енергия А++ възможност за спестяване на плащането на сметки. Устройството е изпълнено в бял цвят. Изгодно отделят модел на перални машини, спестяват място.

Обем, л
112

Мощност, W
1000

Материал
POLINOX

сушене машина за бельо Бош Серия | 6 WTW85461OE

  влага, влага, може да се направи избор: и дренаж, и резервоар; Eco-содружественный материал (polyox); функция в очакване на старта.
  той не разкрива.

У нас през зимата минус петдесет. Да изсъхне на спално бельо на улицата, в сосульку. Целия апартамент преди устлана одеждами. Ужас. Отегчен бъркотия страшен. Аз посоветовался с жена ми и сме решили да си купите сушилня за разсрочено плащане. Придобити Ваѕіса. Хареса на всички, и фирма и функционалност. Аз вече използвам шест месеца. Раждането на дете. Жена три пране на ден започва. И ето, нищо не изсъхва. Всичко това е в барабана. Важното е да се разбере кое какво е време, за да изсъхне. Всички съветват. Ще направят живота ви по-комфортен.

Электролюкс EW8HR458B

Бяла модел с черни врати се вмести в пространството на банята. Режими на работа са определени механично с помощта на въртящи се колела, и на екрана се появява избраната програма, Време и фаза на изпълнение.

Обем, л
118

Мощност, W
900

Материал
Неръждаема стомана

сушене машина за бельо Электролюкс EW8HR458B

  инверторен устройство на двигателя;
  шум (66 db).

Но проблеми с измиване, така и на многоетажни сгради. Машини са повече или по-малко да се справят с това, но на сухо място. Само ако се мотае из двора. Трябваше да присъства на сушилнята. Погледна след това. Продава се вземе влагата, може в съда, и др. Че и се използва. Режими на почти 18. Изберете не искам. Много по-лесно стая. А това време и усилия. Красив модел. Предлагам.

БОСХ WTH83000OE

Моделът е направен в един цвят, с непрозрачна врата. Има добър набор от функции, което ви позволява да изберете предпочитания от вас режим за всяко нещо.

Мощност, W
2800

Обем, л
112

Материал
POLINOX

сушене машина за пране WTH83000OE Бош

  два режима на работа, в рамките на 30 минути, горещ или студен въздух; справка за изпълнение на програмата.
  дрехи от памук-Джърси след няколко изсъхване става по-малко.

Наскоро се премества в град край морето. Влажност на въздуха е голяма. С проблема за сушене. И дрехите в гардероба почти започва да цъфти. Съседи посъветвали сешоар. Отиде да избират и се влюбих в този модел. Пуснат на Samsung, на добро място е. А сега моите любими режими на вентилация. Взривена на въздуха в продължение на 30 минути. Всичко е нормално. Препоръчваме.

SAMSUNG DV90K6000CW

Машина бяла врата с тъмен оттенък. На външен вид се отнася до кондензация на топлинна помпа. Оборудван с контейнер, който събира влагата.

Обем, л
118

Мощност, W
900

Материал
Неръждаема стомана

простор за дрехи SAMSUNG DV90K6000CW

  не се нуждае от свързване към канализацията е оборудван специален контейнер; на дисплея е изведен полезен индикатор, сигнализирующий за необходимостта от почистване на филтрите.
  сушенето на количката се спуска и започва да цеплять барабан.

Семейството ни – сушене-нещо необходимо. Проблемът нашата апартамент – малка баня и пералня вече навалили достатъчно. И се заключи в канализацията отново. Мисли и ще страдат. Но в магазина са показали това чудо. За работата, необходима на розета, а влагата се събира в резервоар в горната част на апарата. И може да се сложи навсякъде. Ние сме на балкона. Изход е бил там. Сега всички дрехи на сухо и щастливо семейство. Препоръча за закупуване.

НАШАТА РАБОТА БИКО 7402 GB5

Модели на производителите на Турция има 2 години гаранция и достъпна цена. Събиране на кондензата в резервоара, който може да се инсталира като отделен блок и пералня.

Обем, л
102

Мощност, W
2700

Материал
Неръждаема стомана

сушене машина за пране БИКО нашата работа 7402 GB5

  OptiSense технология оптимизира цикъл на сушене, и три автоматичен сензор ви позволява да изберете желаното ниво на изсушаване на дрехи, да спре фурна барабан, когато това ниво се постига, ако бельото не бъдат отстранени в срок, устройство на всеки двадесет минути по опашката си, за да се предотврати залепване носят.
  необходимостта от почистване на филтъра, събиране на праха и мръсотията и резервоар за кондензат.

В семейството се появи дете и бяхме изпълнени с бельо. Перат, сушат и се гали. Конвейер. Погледна жена си и разбра, че нещо трябва да се направи. Шайбата реших да си купя сушилня. Да, и не губи нищо. Избрах сравнително евтин модел, но качеството е на ниво. Режими на остатъчна влага за деца. Трябва да е напълно сух, можете да изберете нежна и суха утюжки. Още детски глад. Освободи известно време може да се грижи за децата. Сешоар е много удобен. Предлагам.

БОНБОНИ CS4 НА H7A1DE-07

Фурна барабан горивната тип топлинна помпа. Основната му функция е тесен. Дълбочина 47 виж

Обем, л
99

Материал
Неръждаема стомана

Мощност, W
900

сушене машина за бельо бонбони CS4 на H7A1DE-07

  функция за преразпределение на натоварването (ако барабанът не е изцяло попълнена, тя автоматично ще се променя времето за сушене); тесни (47сантиметър).
  шумен (67 db).

Когато дойде разбирането на необходимостта от сушене машини, започва да търси оптимална модел. Ние трябва да се избърсва машина е Тесен и да се постави нещо друго е невъзможно. И да сложите сушилнята – изобщо отвъд. И аз намерих тази тясна с възможност за инсталиране на върха, реши веднага да си купя. Използвам вече три месеца и не знаеше как да живеете без него. Предлагам за тези семейства, които имат недостиг на пространство в дома си.

D1013A2X-07 ДПЗ ХУВЪР

Модел турски производители. Колекция танк влага във вратата. Има бързо изсушаване и възможност да избират и запаметяване на програма в паметта.

Обем, л
115

Мощност, W
2400

Материал
Неръждаема стомана

сушене машина за пране D1013A2X-07 ДПЗ прахосмукачка

  бързо изсушаване на въздуха (40 минути); корпус от неръждаема стомана; програмируем режим на сушене.
  той не разкрива.

Страхотна машина. Поставили го в кухнята, преди около година. Точно стои под тезгяха, помага да изсъхне свежевыстиранное бельо. Всички са доволни. Може и бързо да изсъхне и да изберете режими. Е включен само към контакт, и резервоара с вода върху вратата. Се изцежда след всяко сушене. Самата земя и на всички съветва.

Сравнителна таблица на моделите

По-долу е кратка характеристика на посочените по-горе позиции.

Модел
Обем, л
Мощност, W
Материал

Босх Серия | 6 WTW85461OE
112
1000
POLINOX

Электролюкс EW8HR458B
118
900
Неръждаема стомана

БОСХ WTH83000OE
112
2800
POLINOX

SAMSUNG DV90K6000CW
118
900
Неръждаема стомана

НАШАТА РАБОТА БИКО 7402 GB5
102
2700
Неръждаема стомана

БОНБОНИ CS4 НА H7A1DE-07
99
900
Неръждаема стомана

D1013A2X-07 ДПЗ ХУВЪР
115
2400
Неръждаема стомана

Критерии за избор

Преглед на основните критерии за избор на зерносушилок:

  барабана; размери; сушене на програмата, Допълнителни функции.

Нека разгледаме по-подробно:

Барабан

Сега най-често барабани са изработени от неръждаема стомана или карбонара. Материалите са равни. Препоръчително е, че вътрешната повърхност на барабана приличаше на пчелните пити, те предпазват бельо от механични повреди в процеса на сушене. Ами, когато резервоар има странични остриета, които позволяват да изсъхне нещата по-равномерно.

Размери

Бельо след измиване, набира влага и увеличава теглото му. Във връзка с това машината трябва да бъде много вместительной. Около петдесет процента vmestila машини. Двама души могат да имат устройства на пет или шест килограма, и за семейства с деца може да използвате устройството за седем до девет килограма пране.

Програма

В съвременните версии на програми, използвани на базата на остатъчна влажност на въздуха – изсушаване е добре известна. Изберете един от тайната нива на остатъчна влажност. Завършване на сушене, когато сте достигнали до желаното ниво. И ще получите бельо с избрания процент на влага.

А именно:

  много сухо, под ютия – влага остава така, за да е удобно да се гали неща; гардероб е напълно суха.

Тип на сушене с кърпа. Различни тъкани се нуждаят от различни подходи към режим на сушене е избран за определена тъкан. Вие трябва да изберете бутона на панела за управление на машината, когато изрично не е посочено вид плат.

Допълнителни функции

Допълнителните функции включват:

  Голямото старт – Настройка на времето, след което устройството ще започне да работи. Охлаждане с помощта на неща, пропуска студения въздух след края на всеки от режимите на сушене. Защита от деца. Спиране на уреда при отворена врата. Специална кошница, в която са подредени нещата, не понася механични натоварвания. Това трябва да бъде осигурено в багажника и остава неподвижен по време на пране.