4799b69fa48078ebcbfb1be730de6880 - Подобряване на здравето: полезни ядки за жени
стил

Подобряване на здравето: полезни ядки за жени

Ядки са ценен продукт за женското тяло. Те са в състояние да намали риска от рак, увеличаване на лактацията, подобряване на имунната система. Ще ви разкажа за ползата от ядки за жени, както и някои ядки имат положително влияние върху здравето.

В ядките на много витамини, минерали и хранителни вещества, които се съхраняват в продължение на няколко години. Ядки-това е отлична храна за вегетарианци, те помагат за изчистване на организма от токсини.

Каква е ползата орехи

4799b69fa48078ebcbfb1be730de6880 - Подобряване на здравето: полезни ядки за жени

Орех

Ядки са добро лекарство. За жените са полезни не само на орех, но и го кори и листа са чудесен начин за борба с микробите и бактериите. Орехи се препоръчват да се консумират жените, като се носи под сърцето си дете. Нейните хранителни свойства не отстъпва на риба, мляко и месо. Разбърква се в ядки с мед увеличава кърмене мляко.

    Съдържащи се в ядките вещества имат положително влияние върху сърцето, нервната система, черния дроб и бъбреците. Те са отлично средство за укрепване на стените на кръвоносните съдове, хипертония, анемия, диатеза. Хора със заболявания на щитовидната жлеза, лекарите препоръчват да се консумира 3-4 ореха на ден. Изгаряния-това е чудесен инструмент, масло от орехи. Той предложи да се добавят в храната на бременни жени и в периода на кърмене. Орехово е добро средство в борбата с бръчките. Трябва да се добавят няколко капки масло за крем за лице и се прилага ежедневно за проблемна кожа. Орехово Масло се препоръчва да се прилага при възпалителни процеси на средното ухо и конюнктивит. Ядки с мед, сушени плодове и зелени зеленчуци, за да увеличите хранителната им стойност и повишаване на лечебен ефект.

Ползата от лешник

Лешници препоръчва се да се приема по време на бременност и при кърменето. В фундуке съдържа витамини от група „B“ и „Д“, микроелементи.

Ядки съдържат фибри, което помага на организма да абсорбира мазнини. Органични и полиненаситени киселини, които се съдържат в фундуке, позволяват да се справят с проблеми, ревматизъм, тромбофлебит, болезнена менструация, атеросклероза.

Лекарите съветват да не се пренебрегва лешник сърдечно-съдови заболявания, бронхиална астма, варикоз, захарен диабет.

Добре дошли лешници повишава имунитета, възстановява силите. Лешници дори са в състояние да предотврати развитието на рак. Масло от плод на орех – средство, улучшающее растежа на косата. Трябва да се втрие в кожата на главата веднъж в седмицата. Косата става по-твърда и придобиват красив блясък. По време на бременност, лешници допринася за правилното формиране на плацентата. Ако майката се храни редовно, яде ядки, на бебето в червата, намалява газообразование.

Какви други ядки са полезни

1d19bd10c21fc1cf5ab90c753bd4f429 - Подобряване на здравето: полезни ядки за жени

Кедрови ядки

Кедрови ядки

    • особено е полезен за женския организъм, те са богати на витамини и аминокиселини. Те с право се наричат жените, тъй като те спомагат за запазване на естествената красота и лекота на различни заболявания. Масаж с помощта на орехи масло укрепва кръвоносните съдове. Той помага при лечението на кожни заболявания, подобрява състава на кръвта и нормализира кръвното налягане.

Фъстъци

    • намалява риска от заболявания на сърдечната система. Той съдържа много калий и фолиева киселина, която е много полезна за женския организъм.

Шам-фъстък

    добре детоксикацията на организма. Масло от тези ядки са много полезни за кожата, има противовъзпалително действие. Той може да се използва за премахване на петна и лунички по кожата.

Най-важното, не е много ревностен в своите желания. Всеки ден трябва да ядете по 100-150 г. този уникален продукт. Това ще бъде достатъчно, за да даде на тялото ви сила, здраве и красота.