женски тайни

стил

Полата-камбанка: с какво се носи и как се носят

Поли камбана в последните няколко години набира популярност, сега вече почти всяко момиче има в гардероба си пола. Но понякога възниква въпросът с какво да носи пола, звънец че не би изглежда просто. На този въпрос ще се опитаме да отговорим.

Историята на поли звънец

Много жени имат в гардероба на поли, известни като „камбана“. И въпреки че стилът на тези прагове са доста лесни, те се радват на голяма популярност, тъй като изглеждат доста ефектно и елегантно.

Модни експерти смятат, че първата пола-камбана се появява още през XVII век и се превърна в обект на Дворцовия дрехи. Тези поли дължина на пода се носят на върха на много по-ниски прагове. В някои случаи, пола имаше дълга поредица или други допълнителни елементи. С течение на времето пола камбаната се превърна в обект на ежедневна гардероб, а подгъва е достигнал ниво над коляното.

Толкова значително намаляване на продължителността отговаря на изискванията на съвременните жени за елементи на облекло. Днес жените през цялото време са в движение, като активен начин на живот, така че късите поли, също така го правят жените още по-грациозными и елегантни, са и много удобни.

Също така си заслужава да се подчертае, че сегашните прагове не са загубили своята традиционна елегантност форми – те имат класически разширение в долната част, което женските високомерие и лекота. Полата-камбанка плътно обхваща кръста, което, без съмнение, присъства на ръка тънък жените, тъй като той подчертава тяхната елегантност и прави печеливш акцент върху съвършенството на женската фигура.

Оригиналния цвят на тези прагове всяка година се трансформира чрез модерни декоративни елементи, драперии и нови идеи на дизайнери и стилисти. Те изглеждат страхотно разнообразие от цветове, щампи и други елементи, тъй като те не са „залапывается“ и не се изгуби в гънките на полата си и камбаната на практика отсъства.

Трябва да се подчертае, че полата-камбанка е най-добрият избор за летните жеги, защото тъкан почти не се отнася до краката, позволява на кожата да диша.

Кой-камбана пола

Основното предимство на поли-камбана, че той е идеален момичета с почти всяка фигура. Тази пола перфектно прикрива този недостатък, тъй като е прекалено тесни или прекалено широки бедра. Така че той е идеален момичета с типа на фигурата на „круша“, успешно се крие най-широката част на бедрата, така и на жените фигура тип „обърнат триъгълник“, визуално добавяне на липсващ обем в бедрата и ще направи фигурата пропорционална.

Полата-камбанка изглежда много впечатляващо за жени с идеални крака и по-тънък краката, толкова по-кратък можете да изберете да изберете пола.

С какво да носи пола-камбана

Основната характеристика на полата-камбанка е в това, че може да се носи с почти всички дрехи, и тя винаги ще изглежда атрактивно и впечатляващо. Обаче, въпреки това, той има своите нюанси.

Например, на въпроса с какво да носи пола, звънец, стилисти отговарят, че най-добрият ще бъде класически топ, суитчър или пуловер. Този вариант ще бъде най-доброто за заети лица офиси и жени, които водят забързан живот.

За да се подчертае, състоянието на бизнес, който съчетава пола-звънец с по-къси блейзером или жакетом, могат да се бизнес-дама. Това решение дава възможност изглежда лесно и естествено, но от друга страна и се вписва в строги офис стил. Това съчетание изглежда много по-добре от комбинация на консервативната бяла блуза с пола молив.

Ако вие се съмнявате в това, което носят с пола звънец, това също е голям случаен. Съчетава оригиналния стил на този на полата с дрехи на даден стил ще създаде лек романтичен образ, който впечатлява със своята простота и елегантност и привлекателност. В този дрехи са удобни за ходене, може да се използва като опция за удоволствие ежедневно облекло и дори за романтични срещи.

Като най-високо за този образ ще бъде чудесно младежки тениски или ризи с дълбоко деколте. Най-добре да изберете заедно, приталенная риза с пола-бел подчертае тънък стан.

Често специалистите съветват да комбинирате полата-камбанка с висок ток или главоломна платформа. Но трябва да се има предвид, че тази комбинация не е за всяка жена. Например, момиче с много високи печелившия вариант ще бъде съчетаването на поли даден стил с прости вьетнамками. Това ще помогне да се създаде лесен плажен начин и се предотврати увеличаване на и без това висок ръст на жените.

Снимка на успешните образи