женски тайни

стил

Популярна тенденция е в мъжки дрехи: есен – 2020 г.

Въпреки мрачен образ, който, като правило, се характеризират с мъжете, те също искат да бъдат стилни и модерни. Съвременните дизайнери по всякакъв начин да им помогне в това и всяка година се разработват нови колекции. Есен-2020 г. не е изключение. Сега дизайнери от световноизвестни създаде и покаже нова линия дрехи за мъже за студения сезон.

Тенденции есен мъжко облекло

Да бъдеш модерен, на първо място си струва да се проучи тенденции за сезона. Така че най-лесният начин да създадете стилен лук. Понякога една подробност може да се превърне в обикновен костюм в индивидуален и оригинален начин. Избор на общите тенденции. Независимо от характера и навиците на дрехи всеки може да намери нещо за себе си.

Маратонки с костюм

Тази тенденция ще зарадва феновете на спорни обувки. В края на краищата, сега ще можете удобно и да се чувстват комфортно дори и в костюм. В новите колекции на Версаче, Валентино, Ферре и Givenchy показа, как може да се носят прости, класически костюми, в съчетание с удобни спортни кроссовками. Новият сезон на официално разреши на такъв ансамбъл и ви дава възможност да изглеждате стилно в смесен стил.

Подвороты дънки

Преди Много години тази тенденция вече е бил запознат стил на младите хора. В новия есента сезон дънки с подворотни отново в началото. В сравнение с предходната тенденцията, те са практични. Есен, голи глезена може да се замразява, но това не пречи на истинските ценители на модата. В новия сезон той показа, Дрис ван Нотен, Москино, Долче и Габана. През есента на този път е най-добре допълват високи ботуши ботуши. В идеалния случай, на ръба на ролка трябва да се отнасят до ръба на обувката.

Бомбардировач

Едно от основните направления в миналия сезон, са се преместили в нов, това бомбер. Този вид жилетки дойде от военни униформи на американски пилоти. През есента, такова нещо може да се носи като горна дреха, като якета. Във всеки случай, плътен ластик на кръста и ръкавите няма да позволи студения въздух да проникне под дрехите. В топ-модели на контрастни цветове и комбинацията на фактури. Също така в тенденция украшения във формата на петна и приложения. Може би мъж модел с флорални орнаменти.

Ленти

Още един класически тенденция на ивици като щампи за дрехи. Я украсяват пуловери, блузи, панталони, костюми, палта и дори чорапи. Лента може да бъдат светли и широки или тънки и незабележими. Ярък пример за това е печат на изображения от модна къща Givenchy, Франция.

Пижамный стил

Пижамный стил, като част от стила на бельо, отдавна покори подиума на света, въплътена в колекции дамски дрехи. Последните три години той активно се използва за мъжките образи. Сред дрехи на Долче и Габана и Louis Vuitton есен 2020 отново се появиха подобни ансамбли. Този път изглежда по-ярък и запомнящ се.

Дрехи от кадифе

Много модни къщи са включили в своите нови колекции дрехи от кадифе. Това е толкова много, че спокойно може да се счита кадифе тенденции за сезона. Не всички хора приемат тази тенденция, но трябва да си купите поне една дреха от тази прекрасна кърпа, за да се чувстват по-близо до аристократам.

На горно облекло за мъже

Студеното време на годината има специфични изисквания към лука. Есенни снимки-не е изключение. Всеки лук трябва да представи носенето на облекло.

Класически прав палто

Класическо палто никога не излизат от мода. През есента на 2020 г. в топ-модел със средна дължина, отделяща се. Те могат да бъдат цветни, в клетката, с колан, однобортный или двубортный. Важно е само, за да запази дължина над коляното.

Дълги якета

За страни със суров климат, където през есента на студено, подходящ нов тренд на сезона 2020 – удължен яке. Те могат да бъдат намерени в колекцията Бальман, Dior ОММ, Фенди. Практически коленете, за да се защити от студения есенен вятър. Освен това, тези якета обикновено са леки и изглеждайте страхотно на всяка мъжка фигура. Може да се каже, че тази тенденция е един от най-полезните.

Скъсяване на козината

В края на есента, когато времето напомня за предстоящото идване на зимата, можете да носите по-топли дрехи. Съкратен кожуси ще стане чудесен преход възможности за по-кратък сезон. Най-краткият от тях едва стигат до кръста. Най-дългата достига горната част на бедрото. Особено, тези модели ще зарадва шофьорите. Дизайнерите препоръчват да изберете краткост в разрез и цвета на продукта. Успешна комбинация от кожа и кожа като декор.

Връхни дрехи от известни модни къщи

Всеки уважаващ себе си модерен дом произвежда цяла гама от горната дреха. И всеки от тях се стреми да даде на своите модели и уникални детайли.

Ралф Лорън

Този дом показва колекция за студения сезон, преди другите. Всички присъстващи на закрит покаже нова телевизионна линия, изглежда, лаконичен и изящен. Дизайнерът се опитал да издържат на максимално класическа форма. Тук и сиви клетки, и дутая яке и черна кожа. Къси якета с ярки лимонови акценти, като облекло за състезания.

Хермес

Тази колекция съдържа много различни предмети на горната дреха. Жизнерадостен нрав представители на рок-културата може да се усеща под формата на черни кожени якета от кожа. В допълнение се появи на модния подиум якета с характерните яки от овча вълна. Класиците бяха представени двубортные модели палта. Всяко от тези неща е направен солидно и здраво. Това се вижда с невъоръжено око, което перфектно описва мъжки дрехи като цяло.

Versace

Донатела Версаче е издържал колекцията между класически стил и кэжуал. Мъжки костюми, turtlenecks и пуловери са добавени двубортное палто от жакард и кашмир. Акцент в тези модели е направена на талията. Като пробата е бил използван геометричен принт. Любим автор Спорт-шик е отразено в ватниках и тежки бомбардировачи.

Hugo Boss

Никакви модни тенденции могат да Дизайнери на този дом с класически изкуството на правене на дрехи. През есента сезон Hugo Boss предлага яке с кожа яка. Бизнес стил можете да изберете вълнени палта в класически цветове: бордо, черен, син, сив.

В крайна сметка може да се каже, че на горно облекло претърпя минимални промени в новия сезон. Якета за мъже, не оставя възможност коренно да промените реда, така че можете да играете само на цвят. Палта, както и преди, ние избираме пряко приятелка и класически нюанси. В тенденция, вълна, кашмир, жакард, кожа. Добре дошли на талията и отложным яка или ботуш.

Подплата на якето през новия сезон може да бъде издадено от естествена кожа кожа. Кожени якета с яки-стелажи и кожа. Оригинален и популярен аксесоар се превръща в Худ. Той се използва в някои модели палта. Смели мъже могат да се вземат за себе си яке в стил мозайка. Такива продукти винаги се отличават с определена яркост. За по-скромни мъже ще дойдат стеганая яке графитового или кафяв цвят.<