женски тайни

стил

Прахосмукачка: класация на най-добрите модели 2019 – 20209 за дома, кой да избера, мненията

Разработки в областта на домакински уреди не стои на едно място. Всяка година технологичният прогрес ще достигне се появяват все нови и нови върхове на качеството на устройства, които помагат в ежедневието. Днес ние не можем да си представим живота си без много битови устройства, тъй като те са силно опростяване на домакинската работа.

Огромното търсене започват да се насладят на прахосмукачки. Те заместват традиционните прахосмукачки, повишаване на качеството на прибиране на реколтата. На пазара на стоки предлага широка гама от модели. За да Ви помогне да решат кой модел най-добре, ние сме съставили рейтинг на 5 от най-добрите модели на по-чисти 2019 – 2020 г., за дома, отзиви за тях и характеристики. Освен това, от посочените по-горе статия, вие ще знаете какви критерии трябва да се обърне внимание при избора на стока и къде да си купя любимия си модел.

Рейтинг 2019 – 2020 години:

На вашето внимание са представени характеристиките, рейтинг и мнения за 5 от най-добрите модели на чисто 2019 – 2020 за дома. Това ще ви кажа за функционалност прахосмукачки и ще ви помогне да изберете оптимален модел. Най-списък включва следните марки:

  Томас; „Биссел“; Керхер; Миэ; восък.

Томас

Начело на списъка на най-евтина прахосмукачка от германския производител. Уникален модел предлага на своите потребители електронен контрол на мощността за засмукване. Когато е уместно, степента на мощност, разход се увеличава или намалява, което ви позволява да персонализирате устройството си в съответствие с искането на собственика.

Сухо и мокро почистване дава най-добри резултати благодарение на много съвети и съраунд колектор на прах. Принципът на работа се състои в това, че първото нещо, което прахосмукачка пръска чиста вода, а след това изсмукват го, не оставяйки локви и петна. Освен това, прахосмукачките качествено почиства килими и тапицирани мебели.

Важно достойнство на устройството вярвам пречистване на въздуха, която премахва всички микроби и бактерии.

  Функция почистване на килими. Дълъг кабел. Филтриране на микрочастиц и цветен прашец.
  Ненадежден материал на тялото. Комплекс на вътрешното оборудване. В комплекта има турбо четка.

Добра прахосмукачка. Произвежда най-високо качество на почистване. Понякога изглежда, че в къщата няма прах, но прахосмукачката все пак ще намери замърсяване. Освен това, с помощта на събрание в миене на прозорци и плочки в банята. Чисти не само почиства и стерилизира помещение. Аз препоръчвам закупуване на Марк Томас. Но изкуството е малък недостатък, тя бързо се изразходва шампоан

Прахосмукачка Томас

„Биссел“

На втора позиция се нарежда на прахосмукачка 81N7-J. В Бисел устройство се използва не само за провеждане на химическо чистене, но и за измиване на всякакви повърхности: ламинат, паркет, мокет, плочки и др.

Собственик на много функции на пречистване. Основен — сухо и влажно почистване. В допълнение, устройството предлага режим за събиране на разливания на течност и режим на почистване засоров вик. Всички тези режими са я правят универсална и е приложим за всички. В комплект с техника, разполага с набор от дюзи в брой от девет парчета и резервоари за чиста и мръсна вода.

  Брой филтри: аквафильтр и филтър пълнее. Филтри са покрити с антибактериално средство.
  Филтри трудно да се измие. Машина не е оборудвана с бутон за автоматично навиване на кабела.

Аз препоръчвам модел консултант в магазина. Той говори за характеристиките и функционалността на прахосмукачка, и устройство ме интересува. Paramount е доволен в пълно изписване с много допълнителни детайли и два вида препарат, предназначени за различни видове повърхности. Аз бързо се измисли, как да се ползват с прахосмукачка, защото в комплекта имаше инструкция с достъпни обяснения. Почистете с помощта на „Биссел“ и година и половина. През това време не открих недостатъци

Прахосмукачка „Биссел“

Керхер

Проба на 6.100 предлага широка гама от възможности за приложение. Уредът обединява в себе си предимствата на всички модели и се превърна в един от най-ефективните в областта на клининга. Прахосмукачка работи в стаята, почистване и сушене на повърхността режим. Устройството разполага с удобни сгъваеми дръжки, с които лесно се достига до трудно достъпни места. Освен това, методологията осигурява компактно съхранение благодарение на вертикалната паркинг.

  Много функционални съвети. Вградената система за защита срещу прегряване.
  Ниска мощност на засмукване дюзи. Висока humorologist.

Вакуум вземете. Прилага техниката за всякакви цели. Той ефективно почиства и строителство на жилища, и на автомобилния салон. Радвам се, че средствата за почистване на икономично консумира. Освен това, имам малко дете, което искате да гарантира комфортна и безопасна среда. Прахосмукачка за освежаване на въздуха, премахване на лошите бактерии и дете винаги вдъхна свеж въздух.

Прахосмукачка Karcher

Mie

Предпоследната място в класацията на прахосмукачка с прах чанта от италианската марка Миэ. Фирмата е признат за един от най-мощните в производството на почистващи средства за мокро и сухо почистване. Прахосмукачка Mie екологичен Макси големите апартаменти и частни домове.

Отличителна особеност на този модел сред множество аналози стана вградена система за пречистване на вода, който произвежда почистване с помощта на филтър пълнее. Моделът не се съдържа във вътрешния корпус няма специална торбичка или контейнер, който събира прах. Цялата мръсотия се рециклират чрез филтри.

Освен това, прахосмукачката има висока мощност на засмукване 690 W. Благодарение на силата на италиански модел на прахосмукачка на пазара като най-добрият перална машина.

  Извън системата. Се свързва всички електро.
  Обемисти и тежки устройства. Къс маркуч.

Дълго не знаете как да изберете прахосмукачка, прочетете ревюта на потребители за всички модели. Много пъти съм срещал Марк Миэ, затова избрах нея. Устройството съм много доволен. Чисти не само почиства пода, но и овлажнява и освежава въздуха. За дома е най-добрият вариант, тъй като той отлично се справя с размери на стаите и не прегрява от продължителна работа

Прахосмукачка Mie

Восък

Завършва класация на най-добрите модели професионална прахосмукачка за VAX 7151. Този модел справя ефективно с замърсяването не само на твърди повърхности, но и на пухкав и мек. Производителите встроили в устройството специална наставка Spinscrub. Въртящата се четка за почистване, разположен в сопле, може да премахне замърсяването от най-трудните за достигане места.

Прахосмукачка извършва почистване на килима в две фази. На първо място, той премахва праха и мръсотията, а след това с помощта на технологията за двойно подаване на въздух в кратки срокове произвежда и сушене на килими.

  Подходящо за всякакъв вид подови настилки. Маневренная машина. Изобилието от допълнителни инвестиции.
  Икономичен разход на препарат. Не е торба за събиране на прах. Закрепване на маркуча и тръби течност не се считат.

Аз искам да дам малък съвет за марка на VAX. Блок е бил купен за апартамент. Избрах благодарение на малкия размер на устройството и неговата функционалност. Хубава евтина прахосмукачка. Тя почиства пода. За работа с прахосмукачка е достатъчно чист, удобен, няма технологии замотанным. Принцип на работа на дейност: включване, измиване и почистване. Веднъж на месец, прекарвам с прахосмукачка за мокро почистване. Аз съм на всички са доволни. Модел съчетава в себе си две в едно, тъй като на мястото на конвенционалния с прахосмукачка и голям парцал

Чисто нов! Нашата препоръка!

Прахосмукачка се препоръчва да се избере не само въз основа на предпочитанията на марката. Съществува разделение на видове моечного оборудване. Всеки вид има своите предимства. Ние ще обсъдим предимствата на модела на следните подвидове:

  безжична; робот-прахосмукачка, Прахосмукачка, за да ламинат; евтини по-чисти.

Безжичен

Безжична прахосмукачка Philips PowerPro „Аква“ в популярния сред моделите тип почистване. Влажно почистване минава бързо и лесно, само трябва да се носят правилните дюзи. Оборудване, включително и мокро почистване система, осигурява оптимално ниво на влажност в зависимост от вида на твърди камък – така Филипс Аква — подходящата прахосмукачка за ламинат и паркет. Безжични устройства са удобни факта, че осигурява пълна свобода на движение, в процеса на почистване.

  Немски трислоен филтър. Чудесен избор за пречистване на системата.
  Висока humorologist.

Пробата е подходящ за ежедневно почистване. Батерията е достатъчно за две почистване, но не и в максимално режим. Ефективно премахва боклука с гладки повърхности, но в комплекта не е достатъчно тесен накрайник. Прахосмукачката не може да засмукване на отпадъци от ъгли и пукнатини на

Робот прахосмукачка

Робот-прахосмукачка — ул Трифоновская и в същото време, надеждни и ефективни устройства. Автоматизирани прахосмукачки, за да вършат работа без помощта на домакините, което е много удобно, тъй като собствениците не винаги има време за това.

Модели на iRobot пол Scooba 450 е най-добрият за почистване на видове autopilothow. Уредът е снабден с дозатор, хоросан почистване спрей за почистване. Самият процес на почистване се провежда в три етапа: намокряне на пода, разбрызгивая вода и изсушаване. Проба отлично почиства килими с високо дрямка, отстраняване на големи и малки блокажи, че се заби в килима. Това допринася за вграден пречистване на двигателя от трето поколение.

  Гласови указания работят. Наличието на виртуална стена. Стилен корпус.
  Не може да се използва с топли подове. Не признава председател препятствия. Малко по почистване на територията.

Прахосмукачка извършва почистване в режим на щадяще, не уврежда повърхността. Предварително програмиран робот сутрин и когато мръкна, в къщата изглежда чист. Роботът е под ниски обекти, като под дивана, и там произвежда почистващо действие. След прибиране на реколтата, е лесно да се намери база и се връща към нея. Единственият недостатък-лошо разпределя бариери и постоянно се сблъсква с тях

Ламинат

Ламинат е много чувствителен материал, и трябва да бъдат внимателно и да се внимава. Почистване на ламинирани подови настилки справя ефективно прахосмукачка Томас паркет Престиж xm е. Блок е част от премиум серия на немската марка.

Богата фабрика машинно оборудване оборудване за ефективно почистване на ламинат, без да се разрушава структурата на материала. Производител встроила в слушалката патентована дюза Аква стелт. Той е предназначен за нежно измиване на ламинат и паркет. Освен това, направен за събиране на конски косъм и естествен филц предотвратява появата на драскотини по лакированном дансинга.

  Висока мощност. Високо качество на кабел маркуч.
  Голям размер.

Купихме прахосмукачка преди няколко месеца. Почти всички къщи са на ламинат, затова той се нуждае от специално устройство. Първо, на мен ми хареса дизайна на модели, а след това и впечатляваща производителност. Прахосмукачка е достатъчно мощен, но не произвежда много шум. Що се отнася до прибиране на реколтата, той обработва голям и няма да навредят на скъпи подови настилки

Евтини

Най-добър бюджетен прахосмукачка името на модела на Бош ГАЗ 20 л ДСЕ. Техника включва в себе си всички функции на своите колеги. Той е подходящ за провеждане на мокро и сухо почистване, филтриране на въздуха и на повърхността на сушене.

Модел на Бош са сертифицирани и сигурни, и предоставянето на оптимални системи, които удължават срока на експлоатация на прахосмукачка. Прахосмукачка е програмиран за автоматично изключване, когато водата в резервоара достига максимално ниво. Автоматично изключване ви позволява да не претоварвайте машината.

  Не се регулира мощност. Къса дължина на мрежов кабел. Пречиства въздуха си.

Не е лош блок. Да придобият, защото такива прахосмукачки, Бош е само пример за най-добра цена. Препарат за почистване ефективно почиства, без да оставя мръсни повърхности. Аз не бях доволен от беден клас. След това е много детайли, за да си купите допълнително. Да се върнем към работата там

На какво да се обърне внимание при избора на

За да разберете как да изберете прахосмукачка с аквафильтром, важно научете за основните характеристики на устройството.

Характеристики разказват за характеристиките на прахосмукачка и неговата функционалност.

Мощност на засмукване/консумация

Мощност на засмукване-това е много важно. Някои купувачи, за да го обърка с общ капацитет на устройство. Параметър засмукване показва ефективността на почистване. Ниска мощност само почиства гладки повърхности. И повече устройства с висок трафик може да се справи с пълен набор от почистващи.

Брой на прах

Обемът на резервоара и колектор на важни параметри. В по-малки къщи и апартаменти всяка с обем до четири литра. Ако оборудването е закупено в големи къщи, се препоръчва да се избере pylesbornik с по-голям обем. Оптималният размер е на десет литра.

Дюза

Хора с домашни животни, се препоръчва да се избере оборудване с турбощеткой от вълна, в противен случай ще трябва да закупите отделно. Ако не се включва в един от инжекторите, производителността се намалява, така че този критерий е много важен.