96b84250789143aa120f3a6d8d51be9a - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем
стил

Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Всеки ден ние се грижим за нашия дом има ред и уют. Но, живеещи в градски условия, ние трябва да се диша прах от изпускателната тръба и замърсени рециклирани отпадъци. За съжаление, ние не обръщаме достатъчно внимание към чистотата на въздуха, който се вдишат на ден.

Въпреки, че днес, благодарение на техническия прогрес, може лесно да се отървете от вредните вещества, микроорганизми и бактерии, което е в нашето тяло и донесе непоправими щети.

96b84250789143aa120f3a6d8d51be9a - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Защо е необходима за пречистване на въздуха?

Разбира се, филтриране и пречистване на въздуха, необходим във всяка стая. Малки деца, хора със заболявания на органите на дишане, и дори просто здрав възрастен човек трябва да вдишват само чист въздух. Почистващи и овлажняващи премахнете от стаята, където сме всеки ден, прах, микроби, вируси, косми и миризми. Всички по-горе, влияе негативно върху имунната система и ние сме длъжни да защитим себе си въз основа на своите възможности.

4ad3a1661c22957e8f5bc199bf4ce959 - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Кое е по-добро почистване на въздуха или пречистване на въздуха?

С почистване и дезинфекция на въздуха ще свърши страхотна работа на двата блока. За да изберете най-доброто, трябва да се запознаете с характеристиките и мнения за уред.

7f96e41069435c65b4e1cbeae4e3df49 - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Измиване на надеждни и практични. С автоматичен режим, но без филтри. Тихо работи. Основният недостатък е ограничен капацитет и ниво на влажност.

Пречистватели на въздух с голям капацитет, функционалност и филтри. Но те трябва да се сменя редовно.

Като изберете за пречистване на въздуха?

При избора на пречистване на въздуха, на първо място, обръщайте внимание на мощност, тип филтриране и влага. И тогава като цяло и дизайн.

  Функционалност. Вид на влага. Хотелски площ и мощност. Филтриране. Устройство въздушен филтър.

Функционалност

Избор на пречистване на въздуха в къщата, хората най-често обръщат внимание на филтри и допълнителни функции: ионизация (насища въздуха с полезни йони), ароматизиране (изпълва въздуха с приятни аромати), хидратация.

29d90a7acc18ba8c2f2d753fd5817f35 - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Тип овлажняване

По принцип, има няколко и ултразвукова вид влага. Особено важно е, че функцията на редовно работи в детска градина. Или ако в семейството астматици и алергични хора.

Хотелски площ и мощност

Изборът на тези параметри зависи от жилища. Съответно, колкото повече на брой, толкова по-голяма мощност закупено устройството. Стандартния модел отнема от 15 до 70м2.

Филтриране

Всеки модел си има предварителен филтър. Те са в състояние да издържи на големи частици и предпазва устройството от запушване. Лесно се почиства с помощта на обикновен прахосмукачка. Има устройства, които сами по себе си са предупреждение, че те трябва да бъдат почистени.

Устройство за пречистване на въздуха

Задължителен атрибут на всеки въздушен филтър. Това е основната работа на устройството. Най-често, в едно устройство да се съчетаят 2-3. Кой от тях да изберете, за решаване само от вас. Въз основа на това, какво помещение ще се използва устройство, и за какви цели.

Някои модели, предназначени за почистване и овлажняване на въздуха, оборудван с резервоар за вода. Използва чешмяна вода и различни аромати или билки.

Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи: класация на най-добрите 2019 – 2020 г.

Домакиня, със собствените си пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, да поръчате влажен и чист въздух в дома си. И за тези, които ще си купя асистент, ние сме подготвили класация на най-добрите 2019-2020.

  Борк Venta Като Xiaomi Точка Овлажнител Дайкин Панасоник Шарп

Ще ги разгледаме в детайли:

Борк

b0287751017e2cd21c48cbfd93ca18b4 - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Въздушния филтър Борк А802 характеристики на двустепенна система за пречистване на въздуха лесно се справят с бактерии и вируси. Овлажнява въздуха чрез естественото изпарение на водата, създаване на добра атмосфера и уют. На мебели остава бял дъжд. Въздухът силно се препоръчва от специалисти в областта на медицината, дори и за деца и животни.

Уредът е лесен за експлоатация, тъчпад показва необходимите параметри и нивото на влажност в помещението. Външен вид ще се впишат във всеки съвременен дизайн. Корпусът е изработен от висококачествени материали и системи за водоснабдяване е прост и лесен за използване.

Спецификация:

  Мощност – 23 Вата; Макс. хидратация – до 600 мл/час; резервоар за вода – 4,2 л.
  Прави лечебен въздух хидратация

Овлажнител за пречистване на въздуха Борк ни харесва. Красив, модерен дизайн, лекота на използване. Електроенергия харчи малко. Тихо, особено при ниска скорост. Ние обикновено скорост 4 от 5. Това направи 2. От специалните предимства, открити мен, по-добро здраве. През пролетта се дължи на алергия към цъфтежа аз непрекъснато получавам глас. След появата на овлажнител моя глас няма да получи никога. Ако аз и преди знаех, че помага за хидратация да го купи. На прозореца на стаята излизат на пистата, така силно лети прах. Като живеехме без овлажнител. Батерии суха през зимата. В крайна сметка, аз искам да си купя още един овлажнител в другата стая, само по-евтино, доста скъпо.

Venta

11cb5d22546c5a2f372eed601fdf699c - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Немски въздушен пречиствател и овлажнител на въздуха Venta LW15 се справя едновременно с две функции: почиства въздуха от спори на гъбички и различни бактерии, и овлажнява веднага. Допълнително овлажняване – много полезна функция, тъй като всеки нежелани частици, измива се, отново не се установява по мебелите и пода. Освен това, допълнително дезинфекция на помещенията.

Устройството изпълнява функцията на инхалатор и аромат. В зависимост от това, коя ключова сте избрали, система Venta предлага на потребителите избор от три вида аромата:

  лечебни; тоник; успокояващо.

Устройството е идеално ще се впишат в интериора на малка стая. Процесът на филтриране се случва във водата, в стаята има мухлясал миризма. Устройството консумира минимално количество енергия и влажността на въздуха е 20 м2.

Технически характеристики:

  Мощност – 4 W; хидратация с площ от 20 м2; резервоар за вода – 5 литра.
  Безшумен режим Произведено в Германия ярко блести в тъмното

Първо апарат работи перфектно, тихо. Влажността на въздуха през зимата се увеличава с 45-50%. Сега с влажност също няма проблем, но понякога устройство започва да се чука, е особено дразнещо в нощта. Трябва да се обърне, обърни се, да се установи. Наскоро под него винаги остава една локва, където тя се приема, ние все още не разбираме. Носим сервизен център все още не е възможно. Както се оказа, той е в друг град. Но все пак е поставил нашият капитан на 4 и аз го препоръчвам, той ни спасява много суха зима с централно отопление.

Компанията Xiaomi

90fcd551a69dcefe4b60d0be29dd6b78 - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

За пречистване на въздуха от Xiaomi − пречистване на въздуха SmartMi оригинални функции воздухопроницаемый дупки могат да дърпа въздух от всеки ъгъл на стаята. Почиства от прах, косми и всякакъв вид замърсяване. Премахва от помещенията на формалдехид, коксобензола и други вредни вещества. Е в състояние да произвежда почти 10,000 литра чист въздух в минута.

Елегантен дизайн и тъчпад, позволява да зададете режим, скорост на филтрация на въздуха и други необходими параметри.

Спецификация:

  Мощност – 31 W; хидратация площ 29 м2; скорост на почистване – 330 м3/ч.
  Лесен за използване добро качество на изработката ярко блести в тъмното
  Шум Цена

Апартаментът е малък, около 50 кв. м, изборът падна на операционна система, на пръв поглед ми изглежда, ако в стаята въздухът беше много по-чиста, после погледна към филтър, след няколко дни, аз смисъла на сивото. Филтър работи перфектно, има индикатор, показващ нивото на замърсяване на въздуха, управление жилищно-дистанционно от всяка притурка, тихо устройство в нощен режим. Разумна цена, повече ми харесва − добре убива миризми − сгоревшую пържени яйца в тиган, цигарен дим. Спя много по-добре.

Точка

e4c5ef6b2668318f823ca5bd21d0982b - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

За дома въздушния филтър точка Ар−150 осигурява функция имате нужда от качествена дезинфекция на помещенията. 4 режима на работа, показатели, отразяващи функциониране и мощност на уреда. Пречиства въздуха от прах, косми, вълна и алергени. Осигурява икономичен нощен режим в продължение на 8 часа. Обхваща площ от 20 м2.Спецификация:

  Мощност – 37 W; хидратация с площ от 20 м2; захранващо напрежение – 220-240V – 50 Hz.
  4 скорост на вентилатора, за да се справят с големите частици
  Няма намерени резултати

Пречиствател на въздух за няколко месеца, не мога да кажа, че в радиус от метър от него няма прах (атракция той е слаб), но филтър могат да се видят резултатите от тяхната работа. Уред под яслата на детето, работи от сутрин до вечер, в режим “ I работа е невидима (почти безшумен режим) II шума значително. Разбира се, устройството не ще замени процедурата проветрете помещението, а в студено време, и като локална пречистване на въздуха може да стане верен съюзник в борбата за чист въздух.

Бонеко

149ddc6de01320a5a489650825637463 - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

За пречистване на въздуха от прах в дома си Бонеко 7135 модерен и елегантен дизайн, така че отлично се вписва във всеки интериор. Тъчпада позволява лесно да управлявате устройството с помощта на леки докосвания с пръсти. Водата в устройство се затопля, увеличаване на изпарението.

Вграден таймер позволява задаване на желаното време на работа на уреда. Пречистване работи почти безшумно и не изисква специални грижи. Тя ще ви каже, че е време за почистване.

Спецификация:

  Мощност − 130 W; капацитет на резервоара за вода 6.5 литра; хидратация площ – 60м2.
  Вграден влагомер удобен резервоар за вода
  Скъпи размери филтър

Най-важното е, че микроклимат в помещението се подобрява, след сън не ме боли гърлото, активен помощник при лечение на деца. Деца, ако е болен, не по-малко (което е много трудно с посещение на градината), то поне на всякакви видове инфекции по-бързо и често, без лекарства. Нашето лечение се състои от проветряване (ден) обрызгивания (нощ) и пийте много течности. Обстоятелствата добави към вдишване небулайзер Микролайф. Овлажнител помага за лечение на деца от настинки и вирусни заболявания.

Панасоник

05b25c49b4a626a98fde664e7ccf8b7b - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Най-новата технология за пречистване на въздуха Панасоник Ф−VXV70 допринесе за създаването на комфорт и уют в дома. Са в състояние да премахвате прах, фини прахови частици и животински кожи от трудни ъгли. Икономичен режим ви позволява да се ограничи времето за работа на устройството в зависимост от нуждите и желанията.

В състояние на здраве, отстраняване на вредните вещества и елементи в помещението. Работи почти безшумно. Модерен дизайн, много компактен, побира във всяка стая. Идеален за семейства с малки деца и домашни любимци.

Спецификация:

  Консумация на енергия − 70 W; капацитет на резервоара за вода 3.4 л; размер на обслужване на 52м2.
  Срока на експлоатация на филтри, автоматичен режим

Тя работи добре, хидратира, почиства надежда, но цената на филтри отгоре! Ако знаех, аз не бих се купуват този модел! В допълнение, на външния вид, производител е променил състава на модели вече са налични модели няма, най-вероятно, филтри само от продажбата ще бъдат загубени.

Остър

052250dc785eea75ff40f9b3cf6a6d4a - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Остри KC840E може да премахнете се разпространява чрез въздуха вещества и микроорганизми, оказващи отрицателно въздействие върху организма. Пречиства въздуха от различни алергени, прах, козина и миризма. Поддържа баланс на положителни и отрицателни йони, с високо качество на процесите.

Спецификация:

  Макс. скорост на овлажняване на въздуха − 450 мл/ч; капацитет на резервоара за вода 3 литра; размер на обслужване – 26м2.
  Безшумная Дизайн
  Скъпи расходники

Останахме доволни от покупката си. Къщата е много по-свеж. Аз аллергик и ние имаме котка, аз чихнул. Така кихане наистина спря. Понякога включвам печката, сега в стаята задушно, просто не се случи. Използвайте месец, на прах е много по-малко, но все пак ще излезе. Мисля, че това е едно от най-добрите предложения на пазара.

Дайкин

fa7f433b0166a582ec1cd3e06b5490f4 - Пречиствател на въздуха за апартаменти и къщи, а също така и класация на най-добрите 2019-2020, какво и как да изберем

Асистент за дома Дайкин MCK75J пречиства въздуха и едновременно с това овлажнява. Голяма работа с пух, цветен прашец, бактерии, косми и други вредни вещества. Спасява къщата от тютюнев дим и миризма на животни.

Оборудван с дистанционно управление − много по-лесно за използване. На дисплея се контролира нивото на водата в устройството, влажност на въздуха и консумацията на енергия. Смяна на панели, модерен дизайн, добре гармонирующий с всеки интериор.