женски тайни

маникюр

Прекрасен маникюр с кристали 2019-2020 ; нов дизайн, тенденции, снимка

Най-елегантен и атрактивен дизайн нокти е маникюр с кристали. Скъпоценен камък е с атрактивен и завладяващ ефект, така кристали маникюр винаги изглежда невероятно красиво и скъпо.

Днес модерен маникюр кристали 2019-2020 добавки е не само празнична вечер, изображения, прост и елегантен дизайн нокти за носене в ежедневни дрехи. Предимството на тези видове декорации за нокти е достатъчно.

Кристали включва не само всички известни кристали Сваровски. Мъниста, керамични половинки мъниста, цветни стъклени камъчета, пластмасови декорации, 3D акрилни планински кристал, кристал с различни форми (триъгълник, диаманти, капки, чаши, и т.н.) и всякакви техните нюанси.

Модерен маникюр кристали 2019-2020 г. в съответствие с всички основни покритие. Дизайн с кристали ще одноцветный маникюр-това е ярко и оригинално, изглежда невероятно маникюр с кристали сватбен нийл-арт и като вкусна и да изглежда добре обяснява, допълнени с пайети, можете да видите на следващата снимка-примери за маникюр.

Дължина и форма на ноктите през маникюре с кристали почти няма значение, защото разнообразие от бижута ще ви позволи да изберете идеалното решение за всеки повърхността на нокътя.

Най-добрите кристали изглеждат чудесно на мат ноктите. Контраст тихо основа и блестящи кристали изглежда эффектнее и по-оригинално. За дизайн можете да изберете кристали от един вид, или се комбинират различни кристали в лак за нокти, създаде шедьоври, които могат да заменят скъпоценни накити по ръцете си.

На най-модерния маникюр с кристали 2019-2020 с най-стилен и модерен дизайн нокти с различни накити, ние ви предлагаме да погледнете в днешния преглед. В края на краищата, в декориране на ноктите също има своите особености и нюанси, които ние се опитаме да разберем точно сега.

Модерен маникюр с кристали в минималистичен стил

Все още тенденция в дизайна маникюр с кристали и остава голите кости. Изберете цвят покритие и да завърши маникюр с малки кристали на всеки ногте, или акцент на няколко ноктите, като прости и разбираеми инкрустация с кристали.

Кристали могат да подчертаете вътрешния ъгъл на нокътя, да „усмивка“ или елегантен дизайн се допълват от няколко или камъчета, за да придадат изтънченост и отделя маникюр с кристали.

Луксозен маникюр инкрустация с кристали

По-сложен дизайн маникюр с кристали 2019-2020 е инкрустация. Прекрасни мотиви и композиции от различни по цвят и форма кристали ще направят вашият маникюр в истинско бижу на вашия начин.

Богата инкрустация кристали извършва на акцент маникюр. Ако ноктите ви са къси, ще Си голям пирон, който може да го направи по-оригинален и стилен дизайн с кристали. Още повече, че този вариант на маникюр с акцент върху палеца на ръката е много често срещано явление и в други техники за дизайн на ноктите.

Магическа хайвер маникюр с кристали

Още един начин да изглеждате блестящо благодарение на маникюр с кристали 2019-2020, избор на дизайн, хайвер при пълно покритие на нокътната плочка украса. Техника хайвер маникюр, първо, е използването на малък balonek използва се освободят от ноктите на краката.

Днес ноктите могат да бъдат покрити с различни кристали, само за да направи същото дизайн на всички нокти не си струва. За това е достатъчно да изберете или безименен среден нокът под оригинален дизайн, за да получите невероятно ярък и луксозен маникюр с кристали.

Стилен геометричен дизайн маникюр с кристали

Диагонал, вертикални или хоризонтални ивици, облицована с галечником или полукълба сред любителите на ноктите като геометричен нийл-арт.

Стилен геометричен маникюр модели можете да добавите малки кристали. Можете да украсите снимка или да се постави акцент на геометричния маникюр с кристали.

Красив дизайн нокти с кристали

Не само геометрични мотиви на съответния маникюр с кристали 2019-2020. За да направите ноктите си по-помпозен, луксозен и впечатляващ дизайн ще помогне на кристали.

Крила на пеперуда, изпъстрени с кристали, очите на животните във формата на топки или на подходящи по цвят камъни, капки роса на цветя модел и още дизайн, който обединява фигура и кристали, винаги ще изглежда невероятно красиво и изящно.

Любима яке с кристали

Чудесно допълнение за класически френски маникюр 2019-2020 ще кристали. Модерна туника с пайети възможности могат да бъдат най-неочаквани и смели комбинации, което ще направи маникюр специален и прекрасен.

Уникален инкрустирани кристали или допълване на модел в акцент на ноктите, един от кристали Swarovski на всеки нокът, разпределението на линия усмивки на малки кристали или комбинация с перлената tirkai на средни ноктите, добре ще изиграе главната роля в тандем с френски маникюр и кристали.

Красив дизайн маникюр с кристали 2019-2020 – най-добрите снимка идеи за модерен маникюр с кристали