женски тайни

маникюр

През цялата френски интересни дизайнерски идеи и цялостни решения за всеки ден

Красивите и добре поддържани нокти – мечтата на всяко момиче. Грижа за ноктите изисква време и ресурси, избор на оптимална конструкция и прави повечето от трудностите момичета. Бързам да се успокои – има-тя е универсален дизайн за нокти, който е подходящ за всички fashionistas без изключение, е френски маникюр.

Френски дизайн за първи път е изпълнен в овал, т.е. кръгли нокти. Това е естествена форма на ноктите, който не само практични, но и да изглежда мека и женствена. Под кръгли нокти, Можете да създадете стотици интересни ноктите изкуство, които са гарантирани за да изглежда стилно и привлекателно.

Френски за кръгли нокти: особености и нюанси на форма

Кръгли нокти ноктите се наричат с кръгла ръба. Обикновено тази форма се избере победител на къси нокти. Професионални нийл-майстор предлагат за малки нокти използвайте само кръгли квадратна и кръгла форма. Не трябва да се извършва на къси нокти са бадем форма, те посочили.

На кръгли нокти, Можете да се използват различни форми на усмивки. Изборът зависи от дължината на ноктите и очакваните дизайн. Печеливш вариант е овални „усмивка“, обрат-френч, триъгълни. Ширина „усмивки“ и зависи от дължината на нокътната плочка.

От скъсяват ноктите, толкова по-тънка линия „усмивка“

Стилен дизайн кръгли нокти 2020-2021: в какви цветове да изберем

Разнообразие от цветове на гел-лакове са толкова големи, че е трудно да изберете една. Да се придържаме към две основни теми: светла и тъмна цветова палитра. Нанесете по-светли цветове бял цвят, цялата палитра от пастелни нюанси. Това включва не само класически розов цвят, а много нюанси на сивото, които наброяват около 250 тонове, бежово, прашни нюанси и т.н.

Избор на нюанси за френски език също зависи от сезона. През лятото на изображения изглеждат жълти, оранжеви, сини нюанси. Те могат да бъдат използвани не само за непрекъснат покритие на ноктите, но и за украса, например, на морска тематика.

През зимата и бизнеса нокти преобладават спокойни нюанси. С тях също може да създаде десетки вълнуващи проекти. Сред тях са:

    мраморен маникюр в сиво, с фольгированным ленти в сиво и розово дизайн с акрил на прах дизайн с плъзгачи и пробиване

Стилен френски маникюр с пайети

Блясък на ноктите си винаги изглежда привлекателно и красиво. Работа с блясък може всяко момиче. Гел-лак с блясък има дълги, тънки четки, които много удобно се прилага блясък на край на нокътната плочка или индивидуален маникюр.

Що се отнася до цветове, блясък изглежда страхотно с пастелни тонове, сив, розов. Не са изключени възможности с контрастиращи черно и бордо на гел-лак. За тъмни планове, използвайте глиттер сребърен на purple фон изглеждат златни пайети.

Стилен френски маникюр за къси и кръгли нокти

Кръглата форма е създадена точно за вашите нокти. Това изглежда естествено и женствени дори и в най-неочаквани оттенъци. Попълнете кръгла форма, ако край на нокътната плочка се увеличили не по-малко от 5 мм. Само за толкова дълго време може да се говори за създаването на определена форма на френски и на съпътстващото дизайн.

Що се отнася до дизайна на къси нокти, това не трябва да се натрупват големи нокти с кристали, малък неразличимый модел, набит окачване. Да се подчертае декор безименен пръст, в която всяка фигура да изглежда по-забележим и по-изразителен.

На къси нокти изглежда следната структура:

    плъзгачи – изберете цветя, мрежести, дантелени мотиви. Уверете се, че картината, на второ е комбинирана с основния нюанс на лака. щанцоване-това е чудесно решение за онези момичета, които искат да видят на ноктите, оригинален и изискан интериор. Всичко, което е необходимо за създаване на ноктите е прехвърлянето на фигурата с метална пластина на ноктите с помощта на печата. акварел, за да се покаже чара на акварели, ще трябва да го поставите на дълги нокти, но къси нокти с такъв дизайн ще изглежда привлекателно. Следвайте прости картина, която се вижда и забележим в малко пространство за нокти. кристали и други Блестящи декор изглеждат привлекателно във всяка маникюр, къси нокти не са изключение.

Стилен бял яке за кръгли нокти

Бял френч – класически дизайн на ноктите, който изглежда страхотно както на къси, така и дълги нокти. Бял лак гел се използва върху нокътната плоча, а останалата част на нокътя се покрива розово, бежово, сиво, тъмно гел-лакове.

Бяло яке-това е въплъщение на женственост и нежност. Капитанът Задача покаже очарованието на белия цвят, така че контраста не е тук. Най-добре с бяло сако ще кристали, които може да украсите на безименния пръст или на базалната зона за всяко стъбло.

Ако душата все още се нуждае от експерименти, добавете цвят бял черен. Черно-бели нокти изглеждат чудесно на квадратни и овални нокти. Що се отнася до дизайна, той може да бъде класически френски с излаз на край на нокътната плочка, дизайн с геометрични фигури, цветя. Използвайте матирани финала, тъй дизайн изглеждаше сдържан и спокоен.

Черен френски кръгли нокти

Кръглата форма на визуално прилича на миндалевидное тяло, с това само изключение, че той е по-плавно, без резки контури и ъгли. Без значение под каква форма нокти предпочитате, те ще изглеждат чудесно с черно жакетом.

Черен лак, гел, който перфектно хармонира с бяло, розово. Черно сако добре изглежда с блясък, фолиото около краищата на нокътя, до, камифурано. Днес, черен маникюр не се възприемат толкова двусмислено, като по-рано. Французите в тъмни цветове-това е признак на добър вкус и стил. Следвайте черно яке-това е не само гланцови повърхности, изберете матиран дизайн гел-лак и акрилна пудра на прах декор.

Кръгли нокти – изход за много собственици на къси нокти. Кръгла форма изглежда страхотно на малък площад, на нокътната плочка, съчетава добре с повечето нюанси на гел-лакове. Ако дължината на ноктите не ви позволява да създадете популярен с форма на бадем, спрете избора си на дамски кръг на ноктите.