0f33694f95bb6f825055087f107bdf6f - Причини да си купите шкаф
стил

Причини да си купите шкаф

Шкаф е универсален мебел. Стилен и елегантен, той се използва не само за съхранение, но и за зониране на пространството, декорации за дома и маскиране на евентуални недостатъци ремонт. В по-голямата продуктова гама гардероби можете да изберете модел за всекидневна, кухня, спалня, детска стая, антре, независимо от тяхната големина, форма и стил.

0f33694f95bb6f825055087f107bdf6f - Причини да си купите шкаф

Гардероб в коридора

Малко за историята на шкафове

Днес багажник-купе могат да се видят почти във всеки апартамент, но малко хора знаят, че произходът на тази част от обзавеждането е длъжен пълководец и император Наполеон Бонапарт. Според легендата, пълководец, който обичат реда във всичко, издаде заповед за войниците в казармата сложи нещата си за параван. Разбира се, това не е пълен гардероб в съвременния смисъл на думата, но това е ясен прототип.

Двеста години по-късно французин, чието име ние не знаем, подадена идея на кабинета-екрани в Америка, и местните майстори да го усъвършенства. Те дойдоха на мястото непрактичной плат и хартия върху дърво и стъкло и да се постави екран на колела, за да се улесни хлъзгането. И след известно време в завода в Калифорния обновен екран в комбинация с предавателна класически гардероб, чрез създаване на кабинет. Купувачи бързо оцениха предимствата на модел, в който се отвори вратата встрани и производство на шкафове са били пуснати на потока.

Значителен принос в модернизацията на шкафове, изработени от германците, които са завършили инсталации, система за отваряне на практически безшумен и оборудван структура с допълнителни елементи, осигуряващи удобство на използване.

5bffac7809eb4b6fbf9f2de34acf1f8e - Причини да си купите шкаф

Гардероб в модерен стил

Характеристики на дизайна на гардероба

Основната разлика купе от обикновен шкаф – дизайн на вратата. Това е лента, която се усилва с вертикален и хоризонтален профил от алуминий. Отгоре и отдолу са разположени релси, по които се движи вратата. Ролки могат да бъдат разположени отгоре и отдолу. Първият вариант е по-разпространен, но се нуждае от редовно почистване на писти от прах, в противен случай има риск от бързо отказ. Страна на вратата има защитни облицовки или четка, за да се избегне увреждане на повърхността по време на движение.

Предимства на гардероби

Разнообразие.

    • Помещения могат да бъдат преки, ъглови, извити, корпусна и вградена, изработени от МДФ, ПДЧ, стъкло, огледало, ратан, бамбук, пластмаса.

Капацитетът.

    • Ефективно разделяне на вътрешното пространство, което ви позволява да съхранявате нещата в ред и да не се претрупва стаята на допълнителни мебели.

Компактност.

    • Шкафове изглеждат елегантно, просто и заема минимално пространство в стаята. Това е възможно благодарение на smart пускането на неща вътре, както и възможност за инсталиране на отделението дори в ъгъл или ниша, в която няма да отговаря на класическа люлка шкаф.

Надеждност, дълготрайност и сигурност.

    • Материалите, използвани за отделение производство, отговаря на всички стандарти за качество, те са екологично чисти и напълно безвредни. Профили от алуминий се отличават трайност, издържливост и устойчивост на корозия. Огледални елементи са оборудвани със защитно фолио, което не позволява разбит стъкло летят на парчета, така че шкафовете могат да бъдат инсталирани дори и в детската стая.

Простота на обслужване.

    В гардероба запази безупречен външен вид в продължение на целия си живот, Редовно почиствайте го от прах, вода с мек сапун и огледала, за почистване със специални средства.

b73053ee176bc27adb396df7e872e11c - Причини да си купите шкаф

Вграден гардероб купе

Шкаф – добра покупка, която напълно ще преобразят вашия дом.