97deba2aed9291c2ca82163c26cf3d53 - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем
стил

Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

За да се улесни ежедневното готвене и подготовката за зимата, в състояние на професионална електрическа овощерезкакупя която днес на пазара е лесно. С помощта на зеленчуци лесно и бързо се нарязва на парчета форми и размери, с минимални разходи на физически усилия и време.

Мисля си за това, как да изберете на парче, е важно да се определи процедурата за придобиване и употреба. За правилния избор на се препоръчва да се занимават в класове, функции и основни характеристики на тези устройства.

97deba2aed9291c2ca82163c26cf3d53 - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

Разликите професионална електрическа овощерезка за дома

Електрическа машина зеленчуци професионално ниво, специално проектиран да отговори на нуждите на предприятията храна посредници. Закупуване на електрически слайсер може за битови нужди (голямо семейство).

Разликите професионален слайсер от чисто вътрешни модели са както следва:

  Наличието на устройството са инсталирани няколко ножове от неръждаема стомана. Често в професионални модели има възможност за регулиране на размера на нарязване. Устройства, оборудване дискове и решетки позволява нарязани зеленчуци в определена форма: на кубчета, на парчета, на ленти. Разширени функционални възможности. Минимално количество пластмасови части. По-голямата част от елементите на конструкцията са изработени от метал (алуминий или неръждаема стомана). Корпуса на електрически машини за рязане на такова ниво, обикновено са по-тежки от потребителски модели. Това осигурява висока стабилност на устройството при използването му в интензивен режим. Оборудване, специално оборудване, тави, необходими за събиране от нарязани зеленчуци.

9ee36fdd2b249d6e3d369467b0a3ae0e - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

Някои модели професионални машини узкоспециализированного дестинация и се използват за специални задачи.

Например, това може да е устройство за зеле и моркови, сурови зеленчуци или варени продукти, за да се получи крайния продукт под формата на кубчета, сламки или балон. Високо специализирани машини се използват в големи предприятия на хранително-вкусовата и преработвателната промишленост.

За домашна употреба оптимално подходящи сечения на универсален тип. Такива устройства са свързани към категорията на професионални, така че може да работи достатъчно бързо и продуктивно.

Преглед на функции и режими на работа

Професионални уреди за домашна употреба, апартамент, или вила, са в състояние ефективно да се справи със следните задачи:

  нарязване на зеленчуци на парчета, различни размери и форми: кубчета, ленти, кръгове, звезди, квадрати и т.н.; определяне на зеленчуци, в резултат от суровина се формира талаш различни размери; рязане – шинковки зеленчуци, билки и други продукти за по-нататъшно готвене или се използват за приготвяне на храна.

cddf40eb3ef878fe441e735842c854cf - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

Технически възможности на най-съвременните слайсер професионален ниво, успешно се справят с шлифовкой и пресни и готвени храни, кореноплодни, билки, твърди и меки, нежни зеленчуци.

Брой режими на електрически машини (хеликоптер на фракции с различна конфигурация, електрически Ренде, шредер и т.н.) зависи от работната глава на апарата.

Размесването

В голямо разнообразие от модели професионална електрическа овощерезка за дома, там са устройства, специално проектирани за рязане на продукти на кубчета с различна големина. Закупуването на тези високо специализирани модели за дома, няма смисъл, тъй като е шлифован с техните продукти, на парчета друга форма не ще да работи. Широко приложение на металорежещи машини от този тип са намерени на преработвателните предприятия.

f956e1fa5eb57db7c24420941a527f65 - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

За използване в дома-добре да си купите универсален слайсер, съдържащи в комплект специални дюзи за рязане на сурови блокове. С помощта на овощерезка се справя с рязане на кубчета сурови, варени зеленчуци и други продукти (сирене, колбас, варено месо и т.н.).

Месомелачка с дюзи овощерезки

Много популярни сред домакини днес се използва мелачка за месо с дюзи за овощерезки. Уред, както подсказва името му, е в състояние не само да превърне месото в кайма, но и нарязани зеленчуци за салата или супа.

За разширяване на функционалните възможности шредер шредер устройство зеленчуци в своя пакет специална дюза.

b1b15a6e457e59c5fb7cd8685bd3d7b5 - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

Моделите от тази домакински уреди, има прикачени файлове от следните типове:

  дюза-шинковки, което позволява да режа зеленчуци за салата или супа; дюза е предназначена за нарязване на зеленчуци на парчета; наставка-ренде, която се използва за рязане на продуктите на малки чипове.

Всички прикачени файлове, отидете в допълнение универсален месомелачка и ги превръща в слайсеры, лесно отстранява и се инсталира.

Съвети за използване

Използването на съвременни професионални слайсера закупите за вашия дом, просто. За това свидетелстват мнения на клиенти за продукта. Производителите са подготвили всички необходими удобства за използване на машини за нарязване на зеленчуци е най-лесният и сигурен.

Работа с такава професионална техника дом се извършва в ясна последователност:

  преди употреба, овощерезка е закрепена към повърхността на кухненския плот с помощта на специални нещастници, които се намират в долната част на основата му; устройство, свързано към електрическата мрежа; зеленчуци, в зависимост от техния вид, се поставя в бункер за кръгли или продълговати изделия; в случай на овощерезки кликнете върху бутона „Старт“; зеленчуци, които вече се съдържат в съответните кофи, със специален толкателем се сервира в зоната на рязане; след раздробяване на раздел изключен и складово се извличат предварително нарязани продукти.

2bf70a2c9975573e99920c3b6d96205e - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

За да е професионален електрически слайсер за дома трае колкото е възможно по-дълго и не причиняват нараняване при работа с тази техника трябва да спазват правилата на мерки:

  • в никакъв случай не може да перемалывать продукти от растителен произход, за които тя не е предназначена;
  служи за храна в зоната на рязане устройство може само с помощта на тласкачи, като го бутате с достатъчно сила, но не драстично; избягват силно механично въздействие, което води до повреда на оборудването, върху тялото на тамбура и я режещи елементи; не използвайте нож, ако има механични повреди или нарушаване на изолацията на захранващия кабел; при транспортиране на оборудване, в страната или в друго място, е желателно да се използват твърди опаковки, която може да защитава връхчетата от увреждане.

4c7b33faae915c5d1df623858610c733 - Професионален електрически слайсер за дома: преглед на функциите, как да изберем

Грижи слайсер професионален за домашна употреба и не поставя особени проблеми. Ние ви препоръчваме да се спазват правилата за използване на уреда за увеличаване на срока на служба:

  • демонтаж на устройството след всяко прилагане; с конвенционалните почистващи препарати;
  изсушаване на въздуха; сглобяване на овощерезки се извършва в обратен ред.

На какво да се обърне внимание при избора на

Избор на ломтерезку, трябва да се съсредоточи върху следните съоръжения:

Мощност

  • овощерезки. От този параметър зависи от това каква е степента на твърдост на продукта могат да се справят с тази техника.

Изпълнение

  • – параметър, влияещ върху скоростта на работа.

Брой и вид на инжекторите за замяна

  • присъстващите в конфигурацията на устройство. -Параметър зависи от функционалността на оборудване и способността му да нарязани продукти, на парчета, различни размери и форми. На съвременния пазар не е проблем да си купите овощерезка с 5 дюзи, функционалност, които предлага всяка стюардеса.

Възможност за бързо замени

  • сменяеми ножове, материал на тяхната изработка и на качеството на фабрично заточване.

Наличност

  • в областта на раната

Контейнер

  • за събиране на смачкани на продукта.

Размери

  • корпуса и материалът, от който тя е изработена. Конструкция гумени крачета или издънка. Марката и