женски тайни

стил

Професионален сешоар за домашна употреба: плюсове и минуси, спецификации, характеристики на избор

Струва ли си да купуват професионален сешоар за домашна употреба, и ако да, какви?

Статията се състои от отговорите на въпросите:

  каква е разлика от професионални модели, има високо качество на продуктите, цени за тях; как да изберем сешоар за своя тип коса; на какво да се обърне внимание при избора.

Характеристики на професионален сешоар за домашна употреба

Купи професионален сешоар за домашна употреба-това е мъдро решение, ако в дома ви живеят няколко жени, а често с приятелки вечер или представителки на прекрасния пол често се прави на снасянето.

Основна характеристика на професионален сешоар се крие в неговата универсалност. Това прави косата е добре поддържан, независимо от изходното състояние.

Професионален сешоар за коса има много нива, за да се регулира температурата и скоростта на въздушния поток. Различни съвети, ще е здрав, добре поддържан стил. Професионални модели са по-трайни, отколкото местните партньори: те са предназначени за непрекъсната работа без прегряване. Повечето съвременни модели имат йонизатор – това ще предпази косата от електрификация.

Предимства и недостатъци

  висока производителност; гъвкавост на работа; ниско тегло; дължина на шнура не по-малко от 2м.
  високата цена, не е подходящ за пътуване

„Допълнителни“ разходи при закупуване на сешоара ще плати за:

Качество на материалите

  • – няма мирис горелой пластмаси и видими деформации при работа барабан, удароустойчив корпус.

Нормализиран температурен диапазон

  • – няма опасност да се изгорите със сешоар на средна и ниска температура.

Гаранция известен производител

  – ако във вашия град няма ателие безплатно отстраняване на повреди в сушилня, гаранция няма. За изпращане на производителя на барабана е по-неприятен и по-скъпо, отколкото да си купи нов. Много хора мислят за закупуване по този повод.

На какво да се обърне внимание при избора на

По какво се различава професионален сешоар от обичайното, ние вече разбрахме: дълъг живот, контролира и оригинален резултат. Ще кажете, критериите за подбор? Експерти съветват да се обърне внимание на:

  броя на битовете; режими на работа; мощност; лекота на използване; производител; цена.

Режими на работа

Всяка професионална модели има режим на подаване на студен въздух – той определя замък в сегашния му вид. Гореща resposive коса люспи, като всяка коса е по-гъвкава, но и по-податливи на повреди, често скъпите модели са с отделен бутон за включване-изключване.

Съвети: концентратор и дифузер

Професионални сешоари имам предвид богатството на инструменти – дюзи, които изпълняват различни действия с всякакъв тип коса. Класически дюзи, решетки и хъбове. Ние още ще говорим за тях:

Концентратор или „дюза“ – начало стилист. Неговата основна функция е да събира на въздушния поток в тясната ивица. Когато потокът горещи, сешоар ще къдрици покорни, когато е студено – върви. Общите размери на накрайник-концентратор: ширина 6-9 мм и с дължина 5-7,4 виж– Важното ширина

  • на изхода на въздушния поток от главината. Колкото той е по-широк, толкова повече скручиваемость razbushevalsja, нежна полагане на получаваме. Концентратор с ширина над 1 см е знак за потребителска сешоар.

Лещи

  • – популярните и очаквания, но противоречива глава. Дизайнът му срещу hub: той разпилява на въздуха в отделните потоци. Предпочитам с мека дифузьор и се движат в центъра, до който се мокри косата няма да е трудно да се придържат.

Целта на дифузер

  – бързо съхнене при всякаква дължина и плътност. Задачата пред него беше голям, във връзка с по-голям обхват на територията и най-фините елементи, лесно прониква дълбоко в косата. Дългогодишен опит потвърждава, че успехът зависи от първоначалната структура на косата и прилагане на козметика. И така, производителят обещава София ефектът вече е налице фигурни, обемни и еластична коса с едновременното използване на средства за фиксиране. Чудеса дифузор не чакайте, но с основна задача на шефа справят добре.

Производителите се допълват професионални модели с допълнителни приложения:

Наставка-гребен за придаване на обем

  • . Позволява да сушите косата си, внимателно се грижите за тях.

Глава къдрици

  • – изглежда като кръг

Четка за коса

  • с дупки и пластмасови зъби. Позволява ви да създавате и записвате брави.

Глава къдрици маша

  • . Размерът зависи от дължината на вълната на къдря.

Наставка-половината

  • я изправите косата си с завивкой, обръщайки ги от корените.

Четка, за да добавите блясък

  – кръгла форма накрайник с естествена четина. Важна подробност: уверете се, че въздухът излиза от дюзата. Ако той отива в горната част на четки ясно къдрици ще получите каша.

Мощност

Повечето сушилок имат капацитет от 2 200 до 2 600 Вата. Мощност определя скоростта на потока при същата температура. Колкото по-мощен сешоар, толкова по-малко време остава за стайлинг и по-силен работа на устройството.

На Практика домашна употреба показва, че за сушилни с капацитет от над 2000 вата изисква определени умения. Ние не препоръчваме да го използвате дори и за начинаещи фризьори. Ако не го направите, рискувате да изгори косата си и да ги повреди.

Лекота на употреба

Всеки професионален сешоар – стенен монтаж: закача на куката за пестене на място. Същото се отнася и до веригата средната дължина на кабела за коса е на 2,5 – 3 метра. С удобен размер, можете да изсъхне далеч от контакта.

Най-сигурният вариант за закрепване на кабела към корпуса – елемент на въртене, но не е необходимо. Препоръчва се да се откаже от излишни обяснения в полза на компактността на сушилни.

Преди закупуване ви съветваме да включите сушилнята и да слушате нива на звука с максимална и минимална скорост на подаване на въздух. Опитайте тегло в ръка. Опитайте с дълга отвертка не выскользнет ли той от ръцете, с ъгъл на дръжката, като разпределя равномерно тежестта на тялото, колко удобно да я лично за вас.

Опитайте се работи ключове и бутони: определяне сешоар във всеки режим е ясно, превключвателите са удобно разположени под пръстите си (опитни фризьори-дясна ръка работи сушилня за ръце наляво, а в дясната си ръка четка).

Качествен сешоар, който ще продължи десетилетия, така че при равни други условия да изберете любимия си модел дизайн. Подбрани с вкус, сешоар ще бъде добра детайл, наслада за вас всяка сутрин.

По-долу ще разгледаме популярни на пазара продукти поотделно.

Как да изберете професионален рейтинг сешоар за коса, ревюта, плюсове и минуси

Добър професионален сешоар – комбинация от функции и приятен дизайн. Ние сме избрали 6 от най-популярните производители, за да оценявате ясно, че най-доброто за вашите нужди. Всеки от тях разполага с широка гама от продукти и собствена история:

  Бейбилисс; Босх; Coifin; Dyson; Адаптер; Мозер.

Бейбилисс (Бейбилисс)

Компанията е основана през 1961 г. с производството на Париж. Монтаж се извършва в Италия и Китай.

Съответната професионална модел серия: професионален цифров мотор.

Уникални разлики:

  5 години гаранция; сензорна система за защита, поддържане на температура 70 °C; тънък накрайник концентратор за професионално изправяне; филтър задните прах оборудван заглушител.

Модел на изсушаване:

Заглавие
BaByliss pro Тициано BAB6310E/6310RE

Мощност
2 100 W

Режими на работа, броя на
6 + студен въздух

Свойства:

  керамични топлинна нагревател ионизация 2 накрайник защита от прегряване прахоустойчив филтър

Тегло
540 г

Режими на скорост на движение на въздуха
2

Съдържание на пакета:

  2 хъб 3 м спирален кабел

Има сешоар на рожден ден и беше приятно изненадан. Сушени нямам специални гребени, маски, спрейове и други козметични средства, а косата е все още красива! Аз никога не мислех, че възрастта оказва влияние на управляемостта на къдрици, но при мен те се превърнали в мека, лъскава, права, като че ли под ютия.

Сешоар На BaByliss Маша За

Бош (Бош, Бош)

Основана през 1886 г. в Германия, компанията има производствени мощности в 60 страни.

Текущата професионалната серия: ProSalon, PureStyle и BrilliantCare.

Модел на изсушаване:

Заглавие
PHD9940 Бош (линии за салон)

Мощност
2 200 W

Режими на работа, броя на
6 + студен въздух

Свойства:

  ионизация защита от прегряване прахоустойчив филтър

Тегло
790 g

Режими на скорост на движение на въздуха
2

Съдържание на пакета:

  концентратор дифузер 3 м спирален кабел

Сешоар вземах в деня на раждането на мама. Тя мислеше, че той е груб, тежък, по-специално, че свързани с тесен накрайник. И аз все още: силна означава здрав. Дори с прикачени файлове и трябва да се конкурират, за да поставят своите напред, след това те седят здраво и не се плъзне. Майка ми така и не дойде, и той се радва!

сешоар Bosch

Coifin

Модерен италиански производител. Най-мощният от списъка.

Текущата линия – съкратен модели от серията ЕО, Corto.

Стандартен модел:

Заглавие
Coifin допълнителна Corto 03116 EK2R йонна 2200-2400ВТ

Мощност
2 200 – 2 400 W

Режими на работа, броя на
4 + студен въздух

Свойства:

  3 дюзи филтър ионизация на прах

Тегло
590 грама

Режими на скорост на движение на въздуха
2

Съдържание на пакета:

  2 концентратор дифузер мек кабел 2.8 m контур за окачване

Изграждане на наистина високо качество. Нашият салон, досега не е използвала тази марка, но когато се похвали на своите барабан, той има къща. Директор дори стари ролки на „cofina“ се е променил, че много ме изненада! Нищо, че е мощен и скорост е впечатляваща – около 160 км/ч.

Dyson

Основан от британски предприемач инженер, компанията има производствени центрове в обединеното кралство, Сингапур и Малайзия.

Съответните професионални модели – Dyson свръхзвуков.

Уникална технология за сушене и ноу-хау:

Пускането на двигателя в дръжката

  • отличен баланс, на двигателя на Ferrari;

Технологията За Интелигентно Управление На Топлина

  • – сензор за контрол на температурата на изхода предпазва косата от прегряване – размери 20 пъти в секунда;

Технологията На Air Множител

  • – увеличаване на изходящ трафик на 3 пъти;

Работа в близост с мълчалив

  – с помощта на сешоар, удобен за комуникация!

Заглавие
Dyson Свръхзвуков

Мощност
1 600 W

Режими на работа, броя на
9 + студен въздух

Допълнителни свойства:

  ултра-къси единични модел сешоар с дюза, във форма на кравайче система за намаляване на вибрациите и бесшумность ионизация термо керамичен нагревател гаранция от 2 години Безплатна доставка на територията на Русия от производителя

Тегло
630 грама

Режими на скорост на движение на въздуха
3

Съдържание на пакета:

  дифузер накрайник концентратор за посока на потока всички дюзи магнитно – добре е фиксиран и се върти без много усилия каишка кожен калъф за съхранение нескользящие подложка с 2.7 m кабел

Сега прекарвам десет минути в сушильной инсталиране. Страшно е да си спомня, как да страдам за половин час, а понякога и по-дълго. Косата ми стана по-здрав, добре поддържан, много по-различна на пипане – чудо.

Път

Основана през 1997 година. Италиански дизайн и изграждане.

Съответните професионални модел: Advace леки и сверхкомпактные.

Използвани методи:

  корпус и дюзи с подавлением шум; керамични нагреватели.

Модел на изсушаване:

Заглавие
Функция 3500 Сверхкомпактные Керамични Йонна

Мощност
2 000 W

Режими на работа, броя на
6 + студен въздух

Свойства:

  керамични топлинна нагревател ионизация се монтира филтър за прах, ауспуси

Тегло
470 грама

Режими на скорост на движение на въздуха
2

Съдържание на пакета:

  дифузер концентратор 3 м спирален кабел с за окачване на линия

Сешоар не е евтин, но наслаждавайки се на ефекта, аз разбирам, че всеки долар, рубла, че не напразно. Никога няма да се върне на стария сешоар, без йонизация! Като започнах да използвам сешоар, приятелите се интересува, не е ли аз често посещавате салони за красота. Толкова много за комплимента!

Мозер

Немската фирма. Модерни професионален модел: кратко модел Вентус

Използвани методи:

  мека йонизация и инфрачервени лъчи – грижа за здравето на косата; керамични нагреватели.

В класацията професионален сешоар-високо място заема иновативни компании Дайсън.