женски тайни

маникюр

Пролет тенденции 2019-2020 маникюр – нов дизайн за нокти пролет

Когато идва пролет, искам да актуализации във всичко, в облеклото, в екстериора и дори в маникюре. Красив пролетен маникюр не само подчертават елегантността на изображението, но и да изразите настроението си с помощта на оригинални нокти.

В сезон 2019-2020 маникюр пролет е богата на невероятни идеи за дизайн на ноктите, които ние искаме да споделим в днешния фотообзоре. Най-ярък нов пролетен маникюр, горещи тенденции и основни параметри на пролетта нийл арт дизайн, който определено трябва да опитате този сезон, събрани в един материал.

Тук можете да получите някои идеи за пролетното дизайн нокти 2019-2020 в различни стилове и интерпретациите, да научите за най-новите методики за маникюр пролет и тяхното хармонично съчетание.

Модерен маникюр е много разнообразна, и за определяне на границите между сезонни видове, понякога е много трудно. В края на краищата, остава не само пастелни цветове през пролетта грим, ярки нюанси също, ние можем да използваме дори и през зимата, маникюр, така че избраната опция маникюр повече, зависи от настроението и лични предпочитания.

Основната разлика между сезонни маникюр и, в частност, пролетен дизайн нокти. Рисунки за нокти могат да се посочат много и конкретно свързани с времето на годината.

Така че в днешния преглед на модните тенденции за пролетния маникюр 2019-2020 ние ще обърнем повече внимание на пролетта нийл арт и тематични рисунки, които перфектно се съчетават с различни техники за дизайн.

Цветен маникюр за пролет

Пробуждането на природата започва с появата на растения и цветя, които обичам да виждате на ноктите си. Така че, най-популярни варианти на пролетния маникюр винаги остава цветя нийл-арт.

Пролетни цветя и клончета от цъфтящи храсти и дървета, изобразени на ноктите по различни начини. Рисувани, релефни, въздух-цветя, минимализъм, акцент върху пръста или палеца в комбинация с френска и допълнителни декорации от пайети или блясък – безкрайни идеи за пролетен маникюр 2019-2020 снимки, които се събират в галерията, непременно ще намерят своите собственици в този сезон.

Пролетен маникюр с портрети на лица

Бързо расте популярността на рисунки на лицето на жените не може да се игнорира пролетен маникюр 2019-2020. Нежна, фина и толкова различни портрети ще допълнят всеки женски образ на пролетта.

Важното изображение може да бъде домакин на един от ноктите или да стане част от оригиналния модел пролетния маникюр, където участват и съседните нокти. Се представят като най-известните хора (Мерилин Монро), арт герои (героини филми), и приказни принцеси.

Весел маникюр за пролет с животни и птици

Мотиви тенденции в маникюре пролет 2019-2020 ще животни и птици. Представят ги в различни стилове. Най-популярният пролетта лак за нокти животни нийл арт е забавно зайчета и сладък котки.

Много красиво и символично на ноготках през пролетта търси мигриращите птици, особено на глътки. Ако искате по-ярък пролетен маникюр, птицата може да се направи страхотна, ярки и големи пера, украсени с кристали.

Стилен маникюр за пролет с надписи

Не направи това, без модния пролетния маникюр с надписи. Красиви надписи в пролетния маникюр не трябва да бъде тема на любовта и латински букви. Това може да бъде напутственные думи, фрази, различни изрази, лога и т.н.

Най-модерните идеи за пролетен маникюр, изпълнен в минималистичен стил. В тази интерпретация маникюр пролет 2019-2020 се получава елегантен, дискретен и изискан.

Геометрия в пролетния маникюр

Добра новина за любителите на геометричен дизайн, пролетен маникюр 2019-2020 ивици и шарки заемат не последно място сред тенденции нийл арт. Типични за пролетния маникюр тук ще пастелни тонове и голи.

Геометричен дизайн в стил минимализъм на всички нокти или сложна фигура на един от ноктите, често се допълват с пайети, тя може да послужи като добра възможност за пролетен маникюр.

Пролетен маникюр в техниката konditor

Проста техника, която ви позволява да правите невероятно красиви и големи шарки и рисунки, както пробиване е доста популярна в пролетния маникюр 2019-2020. В основата на този лак за нокти пролетта може да бъде всеки пастелно или телесна оттенък, а фигура да се направи обикновена или многоцветни.

Много интересно изглежда подпечатване на матово покритие, вие също може да експериментирате в пролетния маникюр с омбре и vcircle.

Модерен дизайн на пролетния маникюр, идеи за декор

Специален Пролетен маникюр 2019-2020 да се направи не само с интересен и оригинален дизайн, но и модерен декор. Фолио, кристали, акрилна моделиране, пайети, камимусуби, мъниста и tirki да лак за нокти пролет луксозно украшение за вашите дръжки.

Добавяне към картината блясък или плътен цвят покритие ленти с кристали, пролетен маникюр трансформира и да изглежда по-изискан и елегантен. Да се слеят в едно маникюре няколко вида накити не си струва, по-добре да изберем едно. Ако наистина обичаш богат и колоритен дизайн, пролет ноктите, обърнете внимание на инкрустацию кристали.

Уютен и разкошен пролетен дизайн маникюр 2019-2020, нестандартен, фото идеи, най-новите проекти тази пролет