женски тайни

стил

Пшеничен цвят на косата: снимки на най-добрите нюанси

Пшеничен цвят на косата остава в тенденция към намаляване в продължение на няколко сезона. Благороден цвят на косата, които искат да имат момиче. Разгледайте всички нюанси на цвят пшеница и разберете кой какъв нюанс отива.

Разнообразие от цветове пшеница косата

За да не е неудобно с нов цвят на косата, много е важно да се разбере предварително, дали той е подходящ за теб. Палитра е с цвят на пшеница е много променлив, защото вие със сигурност ще откриете вашия нюанс. Основните нюанси

Блондинка пшеница

  • – този цвят е косата с ивици слънчева светлина и има матов блясък. Много неща са се променили, най-накрая вместо да не се ползва от нюанси.

Тъмно пшеница

  • — дължи в топли цветове и включва в себе си нотки: кафяв, златен, червен. Препоръчва се обладательницам светли косми, защото те са в състояние да придадат благороден оттенък на косата и подчертават естествената красота.

Пшеница-Златен

  • – този цвят на косата е в състояние да придадат образ на елегантност, финес и мекота. Придоби популярност през епохата на Възраждането. Има прекрасен блясък и хваща окото.

Пшеница и мед

  • — има база цвят на пшеницата, но също така той може да видите в нюанси на червено. Цвят трябва да бъде описван като комбинация от карамельных и златни нюанси.

Пшеница Ясен

  • — най-трудно сенки палитра на пшеницата, както и другите студени цветове. За да се получи отлив на пепел, да се превърне пепеляв оттенък в основната палитра, като основната му.

Карамел и бял

  — златната среда между блондинка и тъмно кафяво. Не е толкова ярък като червено, но не е толкова просто, както обикновено Рус. В тази видима активност тонус мед, слънчев, с карамельными нотки. Оптимална комбинация от напълни косата ярък и наситен цвят.

Пшеничен цвят на косата снимка

Цвят на косата нюанси на пшеница

Избор на боя по всеки от тези производители, можете да сте сигурни в издръжливостта на пигмент и пълно разкриване на избрания тон. Проби възможност да се наслаждавате на ярки цветове, дори по-късно един месец от датата на оцветяване. При избора на боя също така си заслужава да се мисли за техниката на боядисване с нотки на пшеница перфектно стилове: шатуш и мелирование. Ние се качват на възможности за вас като професионалист и на масовия пазар:

Иноа

  • (нюанси на базата 9, бежово 9, 31);

Брелил

  • (професионален). База 9, 32, супер blond бежов;

Камон

  • боя на базата на кисело мляко (с основа 8);

Лонда

  • (профэриа, светло-кестенява коса, кафяви 87);

Гарньер

  • цвят blond 9;

Rhodiola Деми

  • (Преображенская, 9, 7 супер ярък);

Концепцията Profiserie докосване

  • (светло бежово blond 9, 37);

За косата на Dave цветен сензорен екран

  • (утринна роса);

Л mazhirel Ореаль’

  • (базов profiserie 9);

Игора Роял

  • (на база 9, 55);

Ревлон colorsilk

  (блондинка 74).

На всички нюанси на пшеница

За да се разбере, кой е създал нюанси на цветовете на пшеница косата, багажник, не си струва. Това не е в сянка, а като боя — ако оцветяване се извършва правилно, резултатът във всеки случай заслужава. Ако подходите към проблема по-отговорно, е важно да се проучи правила за избор на цвят на пшеница. По този начин ще се избегне разочарование, след боядисване.

Светъл пшеничен цвят на косата

Е идеалното решение за притежателите на светла кожа. Ако сте един от тях, спокойно можете да изберете всеки нюанс от светли сортове пшеница и наблюдават как актуализиран цвят-ярки цветове за косата си.

Светло пшеничен цвят на косата снимка

блондинка пшеница

цвят бял на цвят на косата

Златни и карамел нюанси на пшеница

Особено изгодно да гледам в слънцето, переливаясь, карамел, злато и малко канела. Също така е подходящ за притежатели на светла кожа и сини очи, се препоръчва за боядисване в светли косата. По популярност се нарежда на челно място, заедно със студени тонове пшеница.

Мед, пшеничен цвят на косата

Карамел цвят на косата

Снимки златисто-пшеничен цвят на косата

Пшеница-пепеляв цвят на косата

Най-ексцентричен цвят по отношение на избора от типа на кожата и цвета на очите. Причината за това е ясна сиво сияние, придавайки нюанс на синьото. Подходящ за собствениците на матова кожа (много важна кореспонденция по двете точки). Ако имате светли очи, ефект за рисуване ще се увеличи два пъти. Този нюанс не се комбинира с проблемна кожа.

Пшеница-пепеляв цвят на косата

Студен оттенък на косата

Среден нюанс на пшеница

Това е златната среда между студено и топло тон. Разумно решение за момичета с не-силен оттенък на злато на кичура. Благодарение на нотки на седеф изглежда жив, като на снимките и в живота.

Пшеничен блондин цвят на косата

пшеница цена оцветяване на косата

боядисване на коса в цвят на пшеница

Снимка пшеничен цвят на косата

Тъмно-пшеничен цвят на косата

Както и в случая с по-светли на цвят пшеница, придава на косата наситен и ярък цвят. Палитра от пшеница е толкова разнообразна, че в процеса на избор на цветове и модели може да продължи безкрайно. Този цвят буквално на всеки — не е важно, че вашия естествен цвят и състоянието на кожата. Благоприятно се съчетава с редица техника за боядисване и може да допълни и придава нотка на свежест.

Тъмен цвят на пшеница косата

по-тъмен нюанс на цвета на пшеница косата

За да обобщим по отношение на избора на цвят на пшеница

  ако имате тъмна коса, това не е препоръчително да ги боядисате в златисти нюанси пшеница: трябва да се облекчи, а след това дълго време остават platinum отлив; за притежателите на тъмна кожа и кафяви очи е подходяща златисто-пшеничен цвят, е в състояние да придадат образ на мистерия и дълбочина; ако не изгарящата брюнетка от природата, преминете на златни пшенични нюанси постепенно завъртане на косата е малко по-светла всеки път, злато рядко се съчетава със студена цветова вид, не е най-добрият начин контрастиращ с цвета на очите и кожата. По-добре да спрете за малко бежови и кремави нюанси на златисто на цвят пшеница.

Ако имате някакви въпроси или съмнения, е добре да се потърси професионална помощ от опитен салон художници. Те не само мъдро да изберете индивидуален цвят от богата палитра от цветове, но и ще произвежда нежна окраска, без увреждане на косата.