e1874bf1775e2caa977dc922f22b2733 - Психология на цветовете в облеклото
стил

Психология на цветовете в облеклото

Хората постоянно се „изпраща“ в други сигнали, вербална или невербална, разкриване на същността на природата и да приеме тайна се сбъдват. Защо мантията на царете и секси цвят червила-червено? Преференции за някои хора е малко тонового диапазон – това е психологически ключ към всеки един от нас, че може да ни помогне да разберем самите себе си.

Цвят в облеклото като средство за невербални комуникация

В психологията, цвета на дрехите говори. Този вид невербална информация на нашия събеседник. Ако имате някакви съмнения по този повод, е да се припомни, плодове, плодове и зеленчуци, техните цвят, винаги казва на зрели плодове, или не.

Определянето на цвета на дрехите в психологията

e1874bf1775e2caa977dc922f22b2733 - Психология на цветовете в облеклото

Цвят на дрехи

Червен.

  • Червеният цвят на дрехите в психологията означава, че хората се стремят към успеха, опитвайки се да изпитате цялата пълнота на живота. Те вспыльчивы, склонни към драматизму в близко общение. Въпреки това, запалените му фенове всеки ден носят червени дрехи, си струва да припомним и за другата страна на монетата: даде цвят – стимул за нервната система, затова е по-добре да го носят, не много често или в комбинация с други, по-малко агресивни варианти.

Син.

  • Син цвят – цвета на аристокрацията. Хората със склонност към него, рядко се усмихва, недоверчив, склонен към консерватизму. Също така човек, който предпочитат син, се опитват да се изолират нови хора, да се сприятеляват само с проверени хора. Психолозите казват: колкото по-дълбоко и по-студен цвят, толкова повече хората са склонни да се чувстват тъга.

Бял.

  • Белият символизира романтизъм. Хората, които са привлечени от такова облекло, не понася лъжата, небрежност, те са доста спокоен. Трябва да се отбележи, че често белият цвят присъства в гардероба на притежателите на напълно различен темперамент. Всичко това, защото то е основата и се смята за най-дразнещи.

Розово.

  • Розов цвят в психологията – цвят на детството. Разпространението му в дрехите на възрастен човек може да свидетелства за желание да се удължи млад, за да се скрие от проблемите в известна наивност.

Зелен.Зелено в облеклото

  • разпространен е в достатъчно харизматични личности, които знаят си цената, и има цел в живота.

72caa286c93ce4ef0deaa197132a4f6a - Психология на цветовете в облеклото

  • Цвят на дрехи

Жълто.

  • Облекло жълт цвят, от психологическа гледна точка, представлява незаурядное чувство за хумор, оптимизъм и спокойствие. Но в същото време, един човек, облечен в жълто, търсейки щастието. Ако това е ежедневието съоръжения – търсене и все още продължава.

Син.

  • Хората, които купуват дрехи в синьо, амбициозна, принципна, често се търсят недостатъци в другите.

Кафяв.

  • Кафяв цвят събрани, точен и може би малко медлительные хора. Те не са имали твърде много проблеми. Дамата с гардероб в кафяво, просто оценявам близки.

Сиво.

  • Хората, които предпочитат сивите неща на изключителни хора, с голям вътрешен свят. За модата те не преследвали, но винаги знаят как да изглеждате стилно и интересно.

Черен.

  Цвят на елегантност, чар и лукс – това е черен. Той отива на много хора, но не всеки се осмелява да носят същите дрехи непрекъснато. И още, ако сте един от феновете на случайни черни неща – това говори за желание да изглеждат мистериозно и специален. Злоупотребява цвят също е желателно. Това може да влоши депресията.

Експерименти са добре дошли

Хората предпочитат само няколко цвята в облеклото, а понякога само един. Ние трябва да помним, че през целия период от живота на черти от характера се променят и цветови предпочитания в облеклото. Ние не трябва да се съсредоточи върху едно нещо – да си гардероб разнообразни и оригинални.

С помощта на смяна на цветовете в облеклото е реалистично да помогне да си представите, например, за да се отървете от нежеланите черти на характера и да развият тези функции, за които отдавна сте мечтали.