e024adfff71a7f507bd43bdb9652a4d3 - Регенерация на кожата: витамини
стил

Регенерация на кожата: витамини

Регенерация на кожата-важен процес в запазването на красотата и младостта. Когато този процес се забавя, бръчки, загуба на еластичност и твърдост. За процеса на регенерация на кожата, не се забавя, тялото ви се нуждае от витамини.

Опаковане на витамин за регенерация на кожата

Запазване на младостта и красотата-това е нещо, което почти всяка жена. В търсене на „молодильного яблочка“ момичета вид на рафтовете в плодови магазини, чудейки се кои храни са полезни за кожата си, кои витамини са от съществено значение за кожата на лицето свежа, подтянутой и здрави.

Необходим комплектът включва:

Витамин Б.

  • Предпазва от вредните въздействия на външната среда, подобрява регенерацията, ексфолиране на мъртвите клетки от горния слой на кожата, спомага за образуването на протеини, което прави кожата по-плътна и предотвратява образуването на бръчки. Витамин трябва да се приема редовно, за да ефектът е забележим. Хранителните продукти витамин за кожата-черен дроб (129 достатъчно през деня, за да получите дневната си доза витамин а), риба Тон (100 г), фъстъци в сирене (130г).

Витамин C.

  • Укрепва стените на кръвоносните съдове, отговаря за еластичността на кожата, стимулира производството на колаген и намалява бръчките, подобрява тена на лицето. Продукти с витамин С: чушки (33 г съдържа дневната норма), портокали (100 г), Мащерка (37).

Витамин Д.

  • Предотвратява появата на старчески петна, намалява бръчките, повишава еластичността на кожата. Продукти с витамин е: растителни масла и мазнини, бадемите (79 гр.) и слънчоглед (62 г), Мляко (150 г).

Витамин А.

  Предпазва от сухота на кожата, лющене и изтъняване, намалява количеството на бръчките, подобряване на еластичността на кожата. Продукти с витамин А: Извара (100 г на ден), черен дроб (80 г), моркови (75 г).

Като цяло, витаминни комплекси, така или иначе, влияят на състоянието на кожата, така че всичко козметика препоръчва за подхранване на кожата отвътре витамин-и минерални комплекси и отвън с помощта на кремове и маски.

e024adfff71a7f507bd43bdb9652a4d3 - Регенерация на кожата: витамини

Витамини за кожата на лицето

Какво пречи красота

Защо кожата старее и вехне, които са му основните врагове? Възможно ли е да забавят възрастовите изменения на кожата?

Освен влиянието на времето, кожата на лицето ежедневно бомбардирани атаки от външната среда.

Основните фактори на стареене включват:

Слънце.

  • Слънчевите лъчи са вредни радиация, което е необходимо за да защитите кожата си с помощта на средства, с UV защита.

Храната.

  • Неправилното хранене, злоупотребата с нездравословна храна и т.н., влияят на цвета на лицето и състоянието на кожата. Така че храненето трябва да е здрав, с достатъчно количество витамини и минерали.

На вода.

  • Или по-скоро, липсата на такава. Кожата се нуждае от влага, затова трябва да се пие достатъчно (не по-малко от 2 литра дневно на чиста вода и да се използват специални инструменти.

На тялото.

  • Всички проблеми на стомашно-чревния тракт се отразяват незабавно на лицето, формата на оток, зачервяване, желтизну, петна и т.н.

Козметика.

  Дефектни продукти могат да причинят увреждане на кожата като белези, ранни бръчки и грозно пигментни петна. Така че, грим трябва да купуват от доказани търговци и производители.

Какво друго ще помогне за красотата на кожата

4e808302ffbe5342e78f40edf9b2a7b5 - Регенерация на кожата: витамини

Витамин маска за лице

Козметика препоръчват за подхранване и поддържане на кожата в добро състояние с помощта на маска с витамини. Има маски за различни проблеми. овлажняващи, подхранващи, почистване, подмладяване, избелване, също има и маски за различен тип кожа.

Използването им без съмнение, но че те не са във вреда, трябва да се следват правилата за прилагането му, тя внимателно подбрани от типа на кожата. Маски трябва да се правят редовно, но не прекалено злоупотребяват с тях.

Има безброй рецепти за маски, които можете да направите сами, но това не винаги е удобно и възможно. Защото съставки, с качество, което не е било сериозно. Затова маска с известни козметични фирми – това е чудесен начин да дадете на кожата здрав вид.